Amikor a „konkurencia” is téged másol, az már jó jel nem?

 Téma: ásás technika, cselekvés, döntés, hitrendszerek, igazság, megoldás, Theta Healing ásás, Uncategorized

Sokan kiakadnak attól, ha másolják őket. Mivel már sok-sok éve tartok tanfolyamokat én már hozzászoktam, hogy lemásolják egy-egy ötletemet. Korábban én is nagyon el tudtam ezen keseredni. Amikor először történt ilyen az életemben, akkor olyannyira rosszul tudtam érezni magam ettől, hogy igazándiból még ügyvédhez is elmentem, hogy megtudjam mit lehet ilyen helyzetben tenni. Arra jó volt ez, hogy tudom ennek a jogi védelmi hátterét. Volt már olyan tanfolyamom – nem Theta Healing hanem egyéb területen – ahol a nevet koppintották, olyan, aki a logot másolta le és az totálisan nem meglepő, hogy valaki a szövegeimet vette el, ez legyen egy-egy blogbejegyzés ötlet, vagy akár a honlapjára kicsit átírva a saját szövegem aminek én vagyok a hiteles kitalálója. Higgyétek el, mindenre rá lehet ismerni. 🙂 Most folyamatban van két tanfolyamom is, amit írok, és biztos, hogy úgy be fogom thetazni – így szoktuk mondani, hogy „bethetazom” – hogy senki nem fog tudni hozzáférni úgy, ami számomra megkárosító lenne. Nyilván, ha mégis történne ilyen, akkor addig fogok azon dolgozni, hogy ne legyen bennem semmilyen pozitív nyeresége a „lopás” tényének fenntartásához, így a tőlem való „lopás” ténye meg is fog szűnni. Az az igazság, hogy akik eddig tőlem eltulajdonítottak valamit, azok eltűntek a piacról, vagy hamarosan el fognak tűnni. Aki most az hinné, hogy rossz boszorkány vagyok, annak el kell, hogy mondjam, nem, nem vagyok az, nem állok a dark side-on (sötét oldalon) és nem használok mágiákat sem. Nem használok semmiféle trükköt, nem teszek keresztbe senkinek.

Annyit viszont teszek, hogy használom a Theta Healing technikát erre is. Hogyan? Felküldöm az ügyet a Teremtőhöz, hogy tegyen rendet, megkérem, hogy a legjobb úton-módon alakuljon minden, kérek a helyzetre és a résztvevőkre Feltétel Nélküli Szeretetet és természetesen ások (ásás módszer is a Theta Healing világából jön). Mindig úgy kérem a Teremtőt, hogy tegyen rendet, hogy közben minden résztvevő nyertes marad. Tehát, aki „lopott”, biztos, hogy kap valami másik lehetőséget a Teremtőtől, vagy az Univerzumtól – ki hogy hívja – hogy inkább abban remekeljen, tehát jobban megéri neki majd azzal foglalkozni, mit azzal, amiben „lopása” van, ergo nem lesz már a piacon. Én legalábbis így gondolom, hogy így történik meg az, amikor valaki már nincs ott a piacon.

Nem kívánok senkinek semmi rosszat, azért, mert tőlem elvett valamit, hanem ránézek az ügyre, ránézek arra, hogy miért ezt teremtettem, miért a valóságnak ezt a szeletét választottam (bármi történik az életemben akár teljesen más területen, mindig ezt teszem). Nem, nem vagyok szent, csak már tudatosabban veszem észre a helyzeteket, ebben is segíteni tud az önismeret. Persze, most lehet azt gondolni, hogy én biztos nem vagyok ember, mert, hogy nem lehet ezen kiakadni.

FIGYELEM! Hazudnék ha azt mondanám, hogy semmiféle harag nem jelenik meg bennem, vagy idegesség, de az nagyjából 1 óráig tart, vagy még kevesebb ideig. Az idő függvénye attól függ, hogy én mikor csípem magam nyakon, hogy HAHÓ DUZMATH ÁGI NÉZZÉL MÁR RÁ, MI TÖRTÉNIK ITT!!! aztán, amikor a saját nyakoncsípésem megtörtént, akkor elkezdek a témán dolgozni Thetaban, kijövök a gyökérsztoriból és jobban leszek. Ha csak részben leszek jobban, akkor még ások rá, és addig ások, amíg simának nem érzem a saját lelkiállapotomat. Ezeket az ásásokat nem kell rögtön közvetlenül egymás után megcsinálni, lehet szünetet is tartani, vagy egy másik napon.

Lehet azt mondani, hogy a konkurensek mindig figyelik egymást a piacon. Én nem figyelem, ez a része nem érdekel, hogy ki, mit, hogy miért csinál. Akkor mégis hogyan jut tudomásomra, ha valaki tőlem elszed valamit? A saját tanfolyami hallgatóim hívják rá fel a figyelmemet aztán megnézem, hogy úgy van-e. Nem szoktam figyelmeztetni senkit, azzal kapcsolatban, hogy elvitt valamit, hanem beindítom a megoldás gépezetét pozitív oldalról, minden résztvevő számára pozitívan. Ha abba fektetnék energiát személy szerint, hogy állandóan figyelném fél szemmel a konkurenciát, akkor a sajátomra nem jutna annyi idő, amennyit szeretnék. És inkább a saját dolgommal foglalkozom, mint más dolgával. A saját dolgomban szeretnék kiválót alkotni. Más dolgával csak akkor foglalkozom, ha eljön hozzám konzultációra és segítséget kér.

Olyan csodálatosan tud működni az ember intuíciója, hogy az valami elképesztő. Egy idő múlva, kedves olvasó, ha már régóta thetazol zsigerből meg tudod mondani, hogy milyen egy-egy honlapnak az energiaszintje, milyen annak, aki csinálja, milyen a szándéka és mennyire kompatibilis veled. Abban a kiváltságos helyzetben kerültem valamiért a Teremtő által és valószínűleg magam által is, hogy eddig az összes tanfolyami résztvevőm szinte kivétel nélkül azt mondta, hogy egyszerűen azt érezték a honlapon olvasása után, hogy tőlem tudják a legjobban elsajátítani azt a módszert, amit éppen tanítok. A Theata Healing technikával kapcsolatban is ezt szokták általában mondani, PEDIG, én nem vagyok olcsó. Egyik tanfolyamommal sem vagyok olcsó, sőt én vagyok az egyik legdrágább. (Ezt tudatosan így választottam, mert tudom, hogy minden ember képes és cselekvő, látom bennük a potenciált és minden ember tud arra félretenni és tud a Teremtőtől kérni lehetőségeket, anyagi áldást is, azzal kapcsolatban, ahova valóban el szeretne jutni. Hozzám is eljutnak, és a tanfolyamon megszerzett tudással már sokkal gazdagabbak és még profibban tudnak magukon és másokon segíteni általa.) És mégis még munkanélküliek és segélyből élők, kisebb pénzből élő emberek is eljönnek hozzám, összeteszik rá a pénzt, hogy azt kapják, amire vágynak és az a legcsodálatosabb dolog az egészben, hogy mindenki repkedő örömmel tér haza a tudással a kezében és képesek használni. Tehát mi történik velük? TUDNAK, nyitottak, befogadnak és hajlandóak beletenni magunkat és a pénzüket. Ezen emberek biztos, hogy használják később is a Theta Healinget és sikereket érnek el vele.

Miért lehet, hogy engem választanak?
Amikor tudást kellet már átadnom 23 éves koromtól kezdve, folyamatosan azt szeretettem volna, azon voltam, hogy az a másik fél mindent világosan átlásson, megértsen, tudjon, azon voltam, hogy értéket kapjon. Igazándiból az első tanári munkámat 19 évesen végeztem, amikor egy kislányt tanítottam 6 évest németre. Régebben, amikor alkalmazott voltam, akkor is mindig úgy dolgoztam, mintha az a sajátom lett volna, mintha elsősorban rajtam múlna a cég sikere. A tanfolyamok során is én úgy állok hozzá mindenhez és mindenkihez, hogy rajtam biztos, hogy nem múlik, mert ha kell többször elmondom, máshogy mondom el, gyakorolunk, ismételünk, ha arra van szükség. Követem azt a tanítási energiát, ami a másik fél tanulását a legjobban szolgálja. Ebben az évben eddig 79 tanfolyamot tartottam vegyesen, nem csak a Theta Healing világában. Imádok tanítani és a legnagyszerűbb látni, hogy az emberek fejlődnek. Számtalan tanfolyamon voltam résztvevő, felsőoktatásban is sok-sok tanárral találkoztam, így maximálisan tudom azt, hogy mennyi minden múlik egy tanáron, és mennyit lehet akár ártania egy tanárnak és mennyit lehet akár segíteni tanárként.

De vissza az eltulajdonító témához. Én, bármennyire is furcsa az előnyt látom egy-egy lopásos témában. Azt az előnyt, hogy ezek szerint valamit nagyon jól csinálhatok, ha érdemesnek tartanak arra, hogy tőlem elvigyenek valamit. Tehát én értékes vagyok, értéket teremtek és attól, mert ez történt nem lettem kevesebb, sőt, mint már mondtam dolgozok rajta, így még több is leszek általa. Tehát maga az a személy, aki tőlem „lopott” szolgálta a fejlődésemet, DE egy biztos, hogy ezekből a kapcsolatokból én kiszállok, így már nem lesz szükségem arra, hogy a „lopás” fennmaradjon.

Egy dolgot érdemes tisztán látni! Mindenkivel, akivel találkoztok az életetek  során szolgáljátok egymás érdekeit. Valamiért találkoznotok kellett, az nem véletlen. Én innen nézem az életemet, megoldást ad és nagy-nagy könnyebbséget.

Ha te is úgy érzed, hogy én vagyok az a személy, aki segíteni tud neked, gyere el egy általam tartott tanfolyamomra, vagy egy konzultációra. Vártak Téged is sok szeretettel:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek