Győrben azért kezdtem Theta Healing tanfolyamot tartani, mert onnan is megkerestek, azt mondták, hogy “te vagy nekünk a legszimpatikusabb az őszinte lelkesedéseddel és nyitottságoddal, ami a videóidból átjön, így tőled akarunk tanulni, de nem Budapesten, hanem Győrben. Van mód arra, hogy Theta Healing alaptanfolyamot tarts Győrben is?” Nos, az ilyen őszinte, pozitív vélemény kinyilvánításnak ki tudna ellenállni? Így elkezdtem Theta Healing alaptanfolyamokat Győrben is tartani. Már több Theta Healing konzulens végzett nálam Győrben is, aminek én nagyon örülök. A Theta Healinggel sokan magunkon akarnak dolgozni, a maguk életét szeretnék megváltoztatni. Természetesen, ha szeretnél ezzel foglalkozni, mint szakma, akkor arra is van lehetőséged, mert hivatalos Theta Healing konzulensi oklevelet kapsz az általad elvégzett tanfolyami szintről. Milyen Theta Healing tanfolyamokon találkozhatsz velem: Theta Healing Alaptanfolyam Győr, Theta Healing Haladó tanfolyam Győr, Dig Deeper tanfolyam Győr és Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Győr.

A Theta Healing tanfolyamokat Győrben a vasútállomástól nem messze tartom, a belvároshoz közel. Könnyen elérhető onnan a buszpályaudvar és a vonatállomás is.

Theta Healing Alap tanfolyam Győr
2020. július 31- aug. 2. nap 17:00, 2-3. 9:00
Theta Healing Haladó tanfolyam Győr
2020. június. 1. nap 17:00, 2-3. 9:00
Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyam Győr
2020. július 16:30
Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Győr
2020. augusztus

* Amennyiben nagy szükséged van rá, tudok ösztöndíjat is adni a tanfolyami díjból, így te is részt tudsz venni és nem maradsz ki belőle.

Ha szeretnél ezekről a Theta Healing tanfolyamokról informálódni, olvasd el, hogy mit tartalmaznak ezek a tanfolyamok. A menüben kattints az adott Theta Healing tanfolyami szintre.

Ha szeretnél egy számodra alkalmasabb csoportos tanfolyami időpontot javasolni, akkor keress meg és meglátjuk, hogy megoldható-e, és ha igen, akkor behirdetem csoportos tanfolyamnak, de egyéni tanfolyamra is van nálam lehetőség.

“A három napos tanfolyam alatt olyan mértékű önbizalmat, és magabiztosságot nyertem, ami már megérte számomra, és mivel megtanultam a Theta Healinget, így ez az érzés, már biztos, hogy folyamatosan ott lesz velem mindig.” E.

“Sok problémával érkeztem és úgy érzem, hogy a sok probléma egyszerűen elmúlt, mintha meggyógyult volna a lelkem. Nekem ezt adta a tanfolyam, köszönöm!” Z.

A legfontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobb helyzetbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

Theta Helaing tanfolyami jelentkezés – Győr

Ösztöndíjra van szükségem*
 Fizetés készpénzzel Fizetés átutalással

Választható tanfolyamok és időpontok Győrben