A Balaton sok embernek a pihenést a nyaralást jelenti. Mi lenne, ha a Balaton nem csak ezt jelentené, hanem a Theta Healing elsajátítását is? Ha nem szeretnél minden nap Budapestre menni Theta Healing tanfolyamra és Siófokon élsz vagy Siófok környékén, vagy éppen ott üdülsz és van időd, akkor gyere el egy Theta Healing tanfolyamra Siófokra a Belvároshoz közel. Önsegítő módszer elsajátítása és egy új szakma is egy tanfolyammal, és már csak gyakorolnod kell, mert minden fontos információt megkapsz a tanfolyam során. Természetesen, ha szeretnél ezzel foglalkozni, akkor arra is van lehetőséged, mert hivatalos Theta Healing konzulensi oklevelet fogsz kapni, az általad elvégzett tanfolyami szintről. Milyen Theta Healing tanfolyamokon találkozhatsz velem: Theta Healing Alaptanfolyam Siófok, Theta Healing Haladó tanfolyam Siófok, Dig Deeper tanfolyam Siófok és Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Siófok.

A Theta Healing tanfolyamokat Siófokon a központhoz közel tartjuk. Könnyen elérhető onnan a buszpályaudvar és a vonatállomás is.

FONTOS! TANFOLYAMI RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA! Lemondás a tanfolyam előtt 7 nappal minden kötelezettség nélkül megoldható! 7 napon belüli lemondások esetén a foglalási díj – 20.000 Ft – nem jár vissza / felszámításra kerül. Megértéseteket köszönöm!

* Amennyiben nagy szükséged van rá, tudok ösztöndíjat is adni a tanfolyami díjból, így te is részt tudsz venni és nem maradsz ki belőle.

Ha szeretnél ezekről a Theta Healing tanfolyamokról informálódni, olvasd el, hogy mit tartalmaznak ezek a tanfolyamok. A menüben kattints az adott Theta Healing tanfolyami szintre.

Ha szeretnél egy számodra alkalmasabb csoportos tanfolyami időpontot javasolni, akkor keress meg és meglátjuk, hogy megoldható-e, és ha igen, akkor behirdetem csoportos tanfolyamnak, de egyéni tanfolyamra is van nálam lehetőség.

“A három napos tanfolyam alatt olyan mértékű önbizalmat, és magabiztosságot nyertem, ami már megérte számomra, és mivel megtanultam a Theta Healinget, így ez az érzés, már biztos, hogy folyamatosan ott lesz velem mindig.” E.

“Sok problémával érkeztem és úgy érzem, hogy a sok probléma egyszerűen elmúlt, mintha meggyógyult volna a lelkem. Nekem ezt adta a tanfolyam, köszönöm!” Z.

A legfontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobb helyzetbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

Theta Helaing tanfolyami jelentkezés – Siófok

   Ösztöndíjra van szükségem

  Választható tanfolyamok és időpontok Siófokon


  Theta Healing Alap tanfolyam Siófok
  2022. április 4-6. 9:00
  Theta Healing Haladó tanfolyam Siófok
  2021. február 1. nap 15:15, 2-3. 9:00
  Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyam Siófok
  2022. április 4-5. 15:00
  Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Siófok
  2021. május