A Theta Healing konzultáció egyéni foglalkozás. Ennek során a kliens tudatának mélyén lévő és őt reflexszerűen irányító minták, – sikerek elérését akadályozó hitek, kapcsolódó érzelmek és más befolyásoló tényezők – a konzulens közreműködésével theta állapotban a tudatos szintre kerülnek.

A probléma gyökeréről tudatosodva a célzott változtatás már könnyebb. Új és pozitív érzelmi mintákat kapcsolva a célhoz, az már egyértelműen elérhetővé válik mind a tudatos mind a tudatalatti én számára. Az így bekövetkező szinergikus hatás igazi változást eredményezhet az életünkben.

Hogyan történik a Theta Healing konzultáció?
A konzultáció történhet egy helységen belül, azaz személyesen, de történhet online is, ekkor akár nagy távolságokat is át tudunk hidalni, mert nem kötelező egy helységben tartózkodnunk. A benned és bennem lévő információ, emlékek minden térben és időben ott vannak, nem szükséges a Theta Healing konzulensnek egy légtérben tartózkodni a klienssel, mert az általam feltett kérdésekre online kapcsolaton keresztül is meg tudod adni a választ. A Theta Healing konzultációm mindig széken ülve, ülő pozícióban történik, így a klienseim könnyen meg tudnak nyílni. Nálam a thetaban történő beszélgetés mindig empatikus légkörben, szeretetteljes, értő odafigyelés közben zajlik, ami már nyugalommal járja át a konzultáció időtartalmát. Ha azt hallottad volna valakitől, hogy csak mély fájdalmakkal és drámázással lehet egy-egy elakadásodat feloldani, akkor van egy jó hírem, nálam nem lesz fájdalom, sem szenvedés, sem drámázás. A problémádhoz tartozó stresszt egység érzésben, biztonságos légkörben tudod elengedni.

Theta Healing Időtartam Ár
Theta Healing Konzultáció 9-17 1 óra* 15 000 Ft
Theta Healing Konzultáció 17-20 1 óra* 18 000 Ft
TH Online Konzultáció ** 1 óra* 14 000 Ft


* A Theta Healing konzultáció általában 60 perces, azonban amennyiben szükséges 15-30 perccel tovább tarthat!
** Kattints ide a Theta Healing Online Konzultáció részleteiért

Jelentkezés Theta Healing konzultációra