A Theta Healing konzultációt Duzmath Ágnes tartja.

A Theta Healing konzultáció egyéni foglalkozás. Ennek során a kliens tudatának mélyén lévő és őt reflexszerűen irányító minták, – sikerek elérését akadályozó hitek, kapcsolódó érzelmek és más befolyásoló tényezők – a konzulens közreműködésével theta állapotban a tudatos szintre kerülnek.

A probléma gyökeréről tudatosodva a célzott változtatás már könnyebb. Új és pozitív érzelmi mintákat kapcsolva a célhoz, az már egyértelműen elérhetővé válik mind a tudatos mind a tudatalatti én számára. Az így bekövetkező szinergikus hatás igazi változást eredményezhet az életünkben.

Hogyan történik a Theta Healing konzultáció?
A konzultáció történhet egy helységen belül, azaz személyesen, de történhet online is, ekkor akár nagy távolságokat is át tudunk hidalni, mert nem kötelező egy helységben tartózkodnunk. A benned és bennem lévő információ, emlékek minden térben és időben ott vannak, nem szükséges a Theta Healing konzulensnek egy légtérben tartózkodni a klienssel, mert az általam feltett kérdésekre online kapcsolaton keresztül is meg tudod adni a választ. A Theta Healing konzultációm mindig széken ülve, ülő pozícióban történik, így a klienseim könnyen meg tudnak nyílni. Nálam a thetaban történő beszélgetés mindig empatikus légkörben, szeretetteljes, értő odafigyelés közben zajlik, ami már nyugalommal járja át a konzultáció időtartalmát. Ha azt hallottad volna valakitől, hogy csak mély fájdalmakkal és drámázással lehet egy-egy elakadásodat feloldani, akkor van egy jó hírem, nálam nem lesz fájdalom, sem szenvedés, sem drámázás. A problémádhoz tartozó stresszt egység érzésben, biztonságos légkörben tudod elengedni.

Alapjaim: 2014 óta vezetek sikeresen Theta Healing konzultációkat, és 2015 óta tanítom a Theta Healing módszerét. 2003-tól foglalkozom emberekkel humán területen.

FONTOS! KONZULTÁCIÓ LEMONDÁSA! Lemondás a megbeszélt időpont előtti 24 óráig minden kötelezettség nélkül megoldható! Viszont 24 órán belüli lemondásokat csak a konzultáció teljes díjának megfizetésével tudom elfogadni. Megértéseteket köszönöm!

FONTOS! SZÁMLAADÁS! Jelenleg magánszemélyeket tudok fogadni, őket tudok kiszolgálni Theta Healing tanfolyamaimon és konzultációmon, csak nekik tudok számlát kiállítani, kérlek ennek figyelembevételével jelentkezz be! Ha fontos neked velem konzultálni, vagy hozzám tanfolyamra jönni, akkor kérlek minden esetben magánszemélyként jelentkezz be. Köszönöm megértésedet!

Theta Healing Időtartam Ár
Theta Healing Konzultáció 9:00-17:00 1 óra* 22 000 Ft
Theta Healing Konzultáció 17:00-19:00 1 óra* 26 000 Ft
TH Online Konzultáció ** 1 óra* 22 000 Ft


* A Theta Healing konzultáció 60 perces, nincs plusz mellébeszélés, megoldásorientált konzultáció.
** Kattints ide a Theta Healing Online Konzultáció részleteiért, hétköznap 17 óra után 26.000 Ft.

Jelentkezés Theta Healing konzultációra