A következőre lehet számítani

Megjelent a látható valóságban is a koronavírus. Sok ember fél, nem akar csoportos tanfolyamra menni. Nekik akarunk ezzel a lehetőséggel segíteni, méghozzá úgy, hogy az egyéni VIP Theta Healing tanfolyamot 155.000 Ft-ért tesszük elérhetővé erre az időszakra Nektek!
Miért jó ez neked? Nem kell félned, mi biztos, hogy egészségesek vagyunk, mert vigyázunk magunkra és csak a legszükségesebb érintkezésbe megyünk bele. PLUSZ Rád megy az összes fókusz!
A tanfolyam összetétele és tananyaga semmiben sem különbözik attól, ami a hivatalos csoportos Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam valamint Teremtés és Bőség tanfolyam. Azonban abban különbözik, hogy ezen a tanfolyamon csak TE veszel részt egyedül egy Theta Healing instruktor segítségével, egy olyan kezdési időpontban, ami számodra a legmegfelelőbb.  Csak és kizárólag a Te ügyeid, problémáid, kihívásaid lesznek átbeszélve a tanfolyam során, ha erre igényt tartasz. Ha nem tudsz valamiért otthonról eljönni, olyan problémád van, ami megnehezíti a csoportos tanfolyami részvételt, vagy csak számodra fontos az egyéni foglalkozás, az általad meghatározott dátum és nem szeretnél lemaradni egy ilyen fantasztikus tanfolyamról, akkor ezt a lehetőséget neked ajánljuk.

Mindegyik Theta Healing tanfolyamunkra tudsz jelentkezni egyéniben? Igen.

Csak Budapesten vállalunk VIP Theta Healing tanfolyamot? Nem, Budapest és vidéken is szívesen tartunk VIP (egyéni) Theta Healing tanfolyamot. Ez azt jelenti, hogy Budapesten lehetőség van a VIP tanfolyamban részesülni a tanfolyami helyszínünkön, de az is megoldható, hogy házhoz menjünk – külön kérés alapján.

A VIP Theta Healing tanfolyam ára: 165.000 Ft.
Koronavírus idejére a VIP egyéni Theta Healing tanfolyamok az új jelentkezőknek kedvezményes áron: 155.000 Ft-ért! Nem kell félni!

Amennyiben vidékre szükséges utaznunk, akkor a tanfolyami díjon felül az utazási költséget és a szállást is hozzászámoljuk a tanfolyami díjhoz, kérjük ezzel így kalkulálj.

Lehet ösztöndíjban részesülni? Nagyon kivételes esetben ez lehetséges, de ezzel kapcsolatosan kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Miért válassz minket egyéni Theta Healing tanfolyamra? Magyarországon ezt a lehetőséget mi hirdettük meg először, és már több éve tartunk egyéni Theta Healing tanfolyamokat. Az egyéni Theta Healing oktatási módszerünk kiforrott, az ezzel kapcsolatosa visszajelzések 100%-ban pozitívak. Más területen folyó egyéni oktatással több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, így értő figyelemmel és empátiával tudunk minden igényhez igazodni, miközben a tanfolyami anyag elsajátításra kerül. Így a tanfolyamban résztvevő sikere minden esetben garantált!

A legfontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobblétbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

A tanfolyamon készhez veszed:

 • Theta Healing szerződést
 • Theta Healing tanfolyami jegyzetet
 • Theta Healing tanfolyam plusz nyomtatott anyagait
 • Theta Healing könyvet (alap, haladó, áss mélyebbre tanfolyamon)
 • THInK Theta Healing Institute of Knowlage (USA) központ oklevelét

Mit kapsz még?

  • teljes figyelmet
  • Theta Healing technikát
  • Theta Healing ásás elsajátítását
  • Theta Healing elméletet
  • Theta Healing gyakorlatot
  • kérdéseidre a válaszokat
  • jókedvet
  • felszabadító légkört
  • ásásokat Theta Healing tanártól

FONTOS! TANFOLYAMI RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA!
Lemondás a tanfolyam előtt 72 óráig minden kötelezettség nélkül megoldható!
72 órán belüli lemondások esetén a foglalási díj, 35.000 Ft nem jár vissza / felszámításra kerül.
Megértéseteket köszönöm!

Theta Healing Időtartam Ár
THeta Healing
VIP KEDVEZMÉNY
2-3 nap  155 000 Ft
Alap tanfolyam DNA 1
VIP egyéni
3 napos 165 000 Ft
Haladó tanfolyam DNA 2
VIP egyéni
3 napos 165 000 Ft
Áss mélyebbre tanfolyam
VIP egyéni
2 napos 165 000 Ft
Teremtés és bőség
VIP egyéni
2 napos 165 000 Ft

Theta Healing VIP egyéni tanfolyami jelentkezés

 Fizetés készpénzzel Fizetés átutalással