A Theta Healing Te és a Teremtő tanfolyamon tisztázásra, oldására és átbeszélésre kerül:

Sokszor azt érzed, hogy az élet csodáinak megtapasztalása lehetetlen, vagy nagyon nehéz? Ha igen, akkor neked tiszta szívből ajánlom a Theta Healing tanfolyamok közül a Te és a Teremtő Theta Healing tanfolyamot, ahol megmutatjuk és megtanítjuk a résztvevőknek, hogy hogyan tudják megérteni a saját tudatalattijuk működését. Hogyan működik a testük a problémák megoldásában, és hogyan tudnak különbséget tenni a Teremtő energiájával való kommunikáció és az egójukkal vagy a felsőbb énjükkel való kommunikáció között.

A Teremtővel kapcsolatos hiedelmeid tisztázása és rendbetétele alapvető fontosságú. Lehet, hogy már csak azon múlik, hogy realizálni tudd a bőség/boldog kapcsolatok aspektusát az életedben, ha a Teremtővel/Istennel való kapcsolatod rendeződik.

A Teremtőről/Istenről alkotott torz hiedelmek hatással lehetnek életed alábbi területeire:
A végtelen bőség befogadásának képességére
Bűntudatunk/bűnösségünk érzésére
Kérés, befogadás, manifesztációs képességünkre
Azt hihetjük, hogy elhagyott minket nem figyel ránk
A Teremtővel/Istennel való kapcsolódásunk zavarára
Torz információ fogadása attól, akiről azt gondoljuk, hogy a Teremtő, de valójában az alsóbb síkoktól származhat
Régi fogadalmak és eskük más istenek felé az ókori Görögországba, Egyiptomba és Atlantiszba, amelyek többé nem szolgálnak miket
A más emberektől és a Földtől való elszakadás érzése, amitől úgy érezzük, hogy idegenek vagyunk nem tartozunk ide
Úgy érezzük, hogy rosszak vagyunk és arra várunk, hogy „hazaküldjenek”

A Te és a Teremtő tanfolyamon képes leszel még jobban megismerni önmagadat  és az igazi motivációidat. Ezen a tanfolyamon elkezded még mélyebb megértési szinten használni az intuíciódat és ezáltal a Teremtővel való kapcsolódást is stabilabbnak tudod érzékelni.

Az egyik életfeladatunk az önmagunk szeretetének a megtapasztalása, az önbecsülésünk magasabb szintű elérése. A másik feladatunk, hogy észrevegyük nem vagyunk egyedül és úgy kapcsolódjunk a mindenség Teremtőjéhez és embertársainkhoz, hogy közben önszeretetben járunk magukkal is. Valaki erre azt mondja, hogy ez lehetetlen, nem tudunk mindennel kapcsolódni, mert valami sérülni fog! Biztos vagy abban, hogy te vagy más sérülésének, bánatának az oka? Sokan kételkednek abban, hogy az élet csodálatos, és a helyzetek megváltoztathatók. Miért lehet ez? Mert nagyon régi hitrendszerek korlátoznak minket, de ezeket fel lehet oldani.

A Teremtő a tökéletes és tiszta szeretet energia és te része vagy a Teremtőnek/Istennek. Mivel szeret és elfogad az ezzel való találkozás képes megváltoztatni az életedet. A Teremtő, az Univerzum ott van minden létezőben, minden sejtben és atomban, sőt még az élettelenben is megtalálható. Állandóan körbevesz minket, így soha nem vagyunk egyedül. Te az ő része vagy és ő a tiéd. A Teremtővel való kapcsolatod hatással van életed minden területére, ezért érdemes ezzel a területtel is foglalkozni.

Youtube csatornám önismerettel kapcsolatban kattints ide:

I Love Theta Duzmath Ágnes

A tanfolyamon készhez veszed:

 • Theta Healing szerződést
 • Theta Healing Te és a Teremtő tanfolyami jegyzetet
 • Theta Healing  Te és a Teremtő plusz nyomtatott anyagát
 • Theta Healing Te és a Teremtő könyvet
 • Theta Healing Institute of Knowlage (USA) központ oklevelét

Mit kapsz még?

 • AJÁNDÉK: 1 ingyenes ásás (online) tanfolyam után 3 hónapos határidővel igénybevehető
 • Theta Healing Te és a Teremtő ásás elsajátítását
 • Theta Healing Te és a Teremtő elméletet
 • Theta Healing Te és a Teremtő gyakorlatokat
 • kérdéseidre a válaszokat
 • jókedvet
 • felszabadító légkört

2 napos Theta Healing Te és a Teremtő tanfolyam során a hallgatók a tovább mélyítik a Theta Healinggel kapcsolatos tudásukat.

Megtanítjuk, hogy irányítsuk a tudattalanunkat a fontos dolgokra, és tegyünk különbséget a kevésbé fontos dolgok között.  Az én véleményem szerinte a Te és a Teremtő Theta Healing tanfolyam ez egy nagyon fontos Theta Healing tanfolyam.
Miért gondolom ezt? Mert 2015 óta azt hallgatom a tanfolyami résztvevőktől, hogy honnan tudom, hogy ez a Teremtő üzenete, és nem az én egom monológja? Honnan tudom, hogy a válasz valóban a Teremtőtől származik?
Ha benned is kétségek vannak ezzel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni a különbséget az egód válasza és a Teremtő válasza között, azaz bitosabbra szeretnél menni, ez a tanfolyam neked szól! Ennek a tanfolyamnak a segítségével pontosabban tudod az elmédet a megértésre irányítani.

A THInK Theta Healing Institute of Knowlage (USA) oklevele egyben engedély is a Theta Healing konzulens név használatára.

Theta Healing Alap tanfolyamok

Theta Healing Időtartam Ár
Te és a Teremtő 2 napos
1. nap (9 – 16)
2. nap (9 – 16)
 150 000 Ft
ösztöndíj lehetőség*


* A Theta Healing elsajátítását ösztöndíjjal támogatjuk, mely tanfolyami díj támogatást jelent. Egyénileg szabott ösztöndíj mértéke legfeljebb a tandíj 20%-a! Kérj ösztöndíjat, ha valóban szükséged van rá!

FONTOS! TANFOLYAMI RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA! Lemondás a tanfolyam előtt 14 nappal minden kötelezettség nélkül megoldható! 14 napon belüli lemondások esetén a foglalási díj – 30.000 Ft – nem jár vissza / felszámításra kerül. Megértéseteket köszönöm!

Jelenleg magánszemélyeket tudok fogadni programjaimon és magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani.

Egyéni tanfolyamot is kérhetsz, egy számodra megfelelő időpontban, ebben az esetben a tanfolyam ára 185.000 Ft.
Az egyéni tanfolyamra az ösztöndíj kérési lehetőség nem vonatkozik.

Jelentkezés a Theta Healing Alap tanfolyamra


   
  Ösztöndíjra van szükségem

  Választható dátumok


  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Következő Theta Healing Alap tanfolyam
  Egyéni tanfolyam: kérj időpontot
  Csoportos tanfolyamok:
  2022. június 4-6. 9:00 Budapest
  2022. június 8-10. 9:30 Budapest
  2022. június 17-19. 1. nap 16:00, 2-3. 9:00 Győr
  2022. június 20-22. 9:00 Budapest
  2022. június 25-27. 9:00 Budapest