A következőre lehet számítani

Könnyű, hatékony és egyszerű stresszoldó, problémamegoldó technika neked. Az online Theta Healing konzultáció számodra időt spórol, nem kell utaznod és bárhonnan megoldható, ahol van telefon, vagy internet.

Biztos, hogy működik a Theta Healing konultáció online is, biztos, hogy sikeres lesz?

A sikeressége rajtad múlik, ez vonatkozik a fizikális négyszemközti találkozóra és az online alkalmakra is. Azonban, ha valóban készen állsz a változásra, pont olyan sikeres az online Theta Healing konzultáció megoldás, mint a fizikális, négyszemközti egy helységben tartott alkalom.

Sokan azt hiszik, az a hitrendszerük, hogy fizikális találkozásra van szükség ahhoz, hogy bennük lelki szinten valami megváltozzon. Azaz találkozni kell személyesen egy közös helységben a Theta Healing konzulensnek és a kliensnek. Hidd el, ez nem igaz.

A Theta Healing háromoldalú csatornát használó megoldási lehetőség. Miért háromoldalú? A kliens, a konzulens és a Teremtő (Forrás, Isten, Quantum tér, Rendező elv, ki hogy hívja) vesz részt a folyamatban. A kliens engedélyt ad arra, hogy a konzulens a Theta Healing konzultáció során a kliens morfogenetikus mezejéből információt lásson, halljon, tapasztaljon majd azt a Teremtő energiáján keresztül átprogramoztatja törlésekkel, megoldások és letöltésekkel, ha szükség van rá. Ehhez a konzulens szóbeli engedélyt kér és amire a klienstől IGEN választ kap, azokat lecserélteti a Teremtővel a kliens számára kompatibilisebb, új valóságot teremtő hitmintákra.

Ezt akkor is működik, ha a kliens Amerikában tartózkodik és konzulens Magyarországon.

Hogyan lehet sikeresen úgy működtetni a konzultációt, ha nem vagyunk egy időben egy helyen?

A morfogenetikus mező segítségével.

Mi az a morfogenetikus mező?

A morfogenetikus mező egy olyan információs halmaz, amiben az emberi faj összes gondolata, érzelme tározódik egyszerre minden időben és minden térben, így a tiéd, az enyém és az összes emberé megtalálható benne, sőt, nem csak az összes most élt emberé, hanem a már meghalt emberek összes gondolata és érzése is ebben már eltározódott. Elsősorban ezen keresztül kapcsolódnak egymáshoz az emberek tudattalanul. Olyan ez, mint egy láthatatlan számítógép, amiben közösen, együtt tároljuk az adatokat a fogantatásunk pillanatától kezdve. Ezeket az adatokat bármikor le tudjuk hívni, bárhonnan el tudjuk érni.

Ezt a mezőt használjuk a Theta Healing során is, ezen keresztül kapcsolódik a konzulens a klienshez és így egyáltalán nincs szükség a fizikális, egy helyen való tartózkodásra, mert az információ és érzés, ami a kliensben megjelenik, azt a konzulens több ezer kilóméterről is képes “leolvasni”, érzékelni. Tehát az információ egyszerre egy időben, mindenhol jelen van. Azaz nincsenek határok.  A Theta Healingben mi ezt Thetatérnek hívjuk, de megfigyelésem alapján a Theta tér megegyezik a morfogenetikus mezővel.

Mikor kerülhettél kapcsolatba már az életed során a morfogenetikus mezővel, amolyan megmagyarázhatatlan szinten?
Volt már olyan, hogy megérezted egy szeretteddel történő eseményt és tudtad, hogy most azonnal fel kell hívni, vagy cselekedni kell és igazad lett? Ha volt már ilyen, akkor ehhez az információhoz a morfogenetikus mezőn keresztül jutottál, pedig nem is tudtad, hogy ezt használod.

Volt már olyan, hogy valaki nem volt szimpatikus neked, alattomosnak találtad, érezted, hogy jobb vele megtartani az öt lépést és később kiderült róla, hogy már több embert átvert pedig neked előtte soha senki nem beszélt erről? Nos, ehhez az információhoz is a morfogenetikus mezőn keresztül jutottál.

A Theta Healing meditációnak köszönhetően a morfogenetikus mezőhöz való kapcsolódásunk felerősödik. Sokkal intenzívebbé válik, ezért is könnyű, és egyszerű ennek a meditációnak a segítségével használni a “leolvasás” technikáját, ami része a Theta Healingnek és sikeressé teszi az ásás folyamatát. Akkor is működik kivétel nélkül, ha egy helyen vagyunk és akkor is, ha térben különböző helyen tartózkodunk.

Mi az előnye még az online Theta Healing konzultációnak?
Itt ezen a konzultáció formán keresztül még megmutatnod sem kell magadat. Elég a hangod hozzá, úgy is működik, így a rejtőzködőbb, szégyenlősebb embereknek is ajánlott konzultációs lehetőség. A Theta Healing oda-vissza zajló beszélgetésre alapuló technika, így szinte pont úgy zajlik, mintha egy légtérben lennénk.

FONTOS! KONZULTÁCIÓ LEMONDÁSA! Lemondás a megbeszélt időpont előtti 24 óráig minden kötelezettség nélkül megoldható! Viszont 24 órán belüli lemondásokat csak a konzultáció teljes díjának megfizetésével tudom elfogadni. Megértéseteket köszönöm!

FONTOS! SZÁMLAADÁS! Jelenleg magánszemélyeket tudok fogadni, őket tudok kiszolgálni Theta Healing tanfolyamaimon és konzultációmon, csak nekik tudok számlát kiállítani, kérlek ennek figyelembevételével jelentkezz be! Ha fontos neked velem konzultálni, vagy hozzám tanfolyamra jönni, akkor kérlek minden esetben magánszemélyként jelentkezz be. Köszönöm megértésedet!

Ha téged mégis a személyes találkozó érdekel, akkor kattints ide és jelentkezz be konzultációra:

Ha mégis a személyes konzultáció érdekel

Online Theta Healing konzultáción részt vettek visszajelzései

Kati (Dombovár)

Kati (Dombóvár) Veled akartam egy konzultációt, mert mástól csak jókat hallottam rólad, de nem volt alkalmam Budapestre utazni, így elhatároztam, hogy kipróbálom ezt az online Theta Healing lehetőséget. Bevallom egyáltalán nem hittem benne, mert el sem tudtam képzelni, hogy fog ez így működni. Azt gondoltam, hogy az orvoshoz is személyesen megy az ember, elmegy a rendelőbe, ott személyesen találkozik vele nem pedig megmutatja magát egy monitoron keresztül. De bevállaltam, gondoltam lesz, ami lesz, mert már nagyon nyomasztott valami, amiben szerettem volna kérni a segítségedet. A témám álmatlanság volt. Ez már kóros szinten eluralkodott rajtam, gyógyszert nem akartam beszedni, de már három éve nem tudtam kipihenni magamat, nem tudtam elaludni lefekvés után, csak forgolódtam több órát, hajnalban meg nagyon korán felébredtem. Már olyan voltam, mint egy élőhalott, úgyis néztem ki és úgyis éreztem magam. A férjem is már azzal piszkált, hogy csináljak magammal valamit, mert ez már tarthatatlan. Nagyon jól éreztem magam a konzultáció után. Valami nagyon fontos dolog mélyen elbújt bennem és az nem hagyott aludni, erre mutatott rá a konzultáció és ezt sikerült elengednem Ági segítségével. A konzultációm három hónapja volt. Egy konzultáció és azóta nyugodtan, pihentetően alszom, szinte felfoghatatlan, hogy 1 órás online konzultáció után megváltozott az életem. Lefekvés után 5-10 perc után már álomba szenderülök, és azóta is minden rendben az alvásommal, és végre nem vagyok zombi. CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK. Nekem nagyon bevált az online konzultáció, és biztos vagyok benne, ha még bármi problémám lenne nem haboznék és ismét ezt választanám, mert már Ági bevált nekem és minek utazzak, ha otthonról a szobámból is megoldhatjuk.

Feri (Budapest)

Az én problémám eléggé kellemetlen jellegű volt a számomra, így nem szerettem volna ezt úgy bevállalni, hogy még az arcomat is adom hozzá egy beszélgetés keretén belül. Ezért nagyon megörültem, hogy van egy ilyen online lehetőség. Az egyik legjobb cimborám ajánlotta Ágit, mert ő neki a házassága volt romokban és abban kért segítséget. Mivel az ő helyzete megjavult a feleségével, ezért gondoltam azt, hogy én is szerencsét próbálok. Egy konzultáció után helyreállt az egészségem, az orvosaim is azt mondták, hogy ez szinte fizikai képtelenség, de elhiszik, mert ők is látják a változást. Nagyon hálás vagyok Áginak, mert az én problémám az egész életemet megkeserítette és ezért nagyon bezárkóztam a saját világomba. Most már nincs ilyen, társaságba tudok járni, és kinyílt a világ! Duzmath Ágnest csak ajánlani tudom.

Krisztina (Szeged)

Évek óta nem volt párkapcsolatom és ezen szerettem volna változtatni, mert már benne vagyok én is a korban és már nagyon szerettem volna magamnak egy saját családot, vagy legalább egy harmonikus, szeretetteljes párkapcsolatot. Két konzultáció kellett online csinálnunk, de miattam. Az első alkalommal nem tudtam még mindent elmondani, ami fontos lett volna, még képtelen voltam rá, így az első alkalom után is már nagyon jól éreztem magam, de tudtam, hogy még van valami, és Ági is mondta, hogy lát még valamit, de oda neki nincs lehetősége bejutni, mert én lezártam. Mikor ezt elmondta nekem Ági, azt hittem, hogy leesek itthon a székről, mert azt gondoltam, hogy erre nem fog rájönni. Mondta Ági, ha készen állok rá, akkor kérjek ismét online konzultációra időpontot és akkor már tiszta lesz a pálya az új párkapcsolatnak. Két hónappal később álltam készen azzal a dologgal szembenézni, így felhívtam Ágit. Teljesen lejutottunk oda, ahova korábban nem engedtem be Ágit és akkora megkönnyebbülést éreztem 1 óra konzultáció, mintha leszedtek volna rólam egy elefántot. Öt hónapja vagyok túl az első konzultáción, és csak nagy-nagy köszönetet szeretnék mondani, mert már két hónapja van párom és szerelem. Én úgy érzem, hogy ő az igazi, és rajta is azt látom, illetve mondja is nekem. Mindent köszönök, azaz köszönünk Janival! Ha lesz esküvő, biztos, hogy a vendégek között leszel. Szívből ajánlom Ágit, ha tényleg szeretnél változtatni a helyzeteden.

Suzy (Bécs)

Suzy (Bécs)

Az időbeosztásom elég lehetetlen, korán kezdek, későn végzek, igen lehet rám mondani, hogy munkamániás vagyok, de ezen még nem akarok változtatni, mert nagyon szeretem a szakmámat, amiben dolgozom most ez az életem és nekem ez így megfelelő. Olyan embert kellett keresnem a problémáimmal, aki ehhez tud valamilyen szinten alkalmazkodni. Üzleti és magánterületen is folytattam már Ágival online Theta Healing konzultációt, mindegyiket maximális sikerrel. Ami nehézségem volt, az megszűnt és a korábbi helyzet még az álmaimnál is jobban megváltozott pozitív irányba. Ági mindkét alkalommal viszonylag későn tudott online “fogadni”. A menete úgy zajlott, hogy online bejelentkeztem, majd leleveleztük, hogy nekem mikor megfelelő és már enyém is volt a számomra is megfelelő időpont. Előre elutaltam Áginak a pénzt még a konzultáció előtt és már csak a lefoglalt időpontban kellett viberen lennem és hívnom. Mindkét alkalommal nagyjából 45 perccel később már azt éreztem, mintha kicseréltek volna abban a témában, amire dolgozunk. Nos, nekem ez a hatékonyság kell. Nem szeretem az időhúzást és nekem ez így teljesen bevált. Ágit mindenkinek csak ajánlani tudom rugalmassága miatt is és szakmai tudása alapján is. Már több ismerősöm és barátom is igénybe vette tőle ezt a szolgáltatást, és nekik is 100%-ban bevált. Nagyon becsülöm a szakmai alázatát és hozzáértését. A konzultáció eredménye hozzásegített egy nagyobb üzlet megszerzéséhez, így én az online konzultációval még anyagilag is nyertem a többiről nem is beszélve. Lelki felüdülés, pénzügyi gyarapodás tökéletes párosítás.

Fontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobblétbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

Ha szeretnéd online Theat Healinget tanulni, akkor gyere el az online Theta Healing alaptafolyamomra.

Alapjaim

 • a konzultációt tartja: Duzmath Ágnes
 • 2015 óta oktatom a Theta Healinget módszert,
 • THInK Theta Healing Institute of Knowlage (USA) központ által képzett Theta Healing tanár vagyok
 • 2014 óta tartok sikeres Theta Healing konzultációkat
 • 2003 óta foglalkozom emberekkel humán területen

Online konzultáció előnyei

 • időt takarít meg
 • nem kell utaznod, kimozdulnod otthonról, vagy az irodádból
 • ebédidőben is megoldható
 • „arctalan”, ha neked arra van szükséged
 • olcsóbb, mint a személyes találkozó (munkaidőben)
 • este, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető megoldás
Konzultáció időpontjai Időtartam Ár
hétköznap 9:00-17:00 1 óra 22 000 Ft
hétköznap 17:00 – 19:00 1 óra 26 000 Ft
hétvégén, munkaszüneti napokon 10:00 -15:00 1 óra 55 000 Ft

Online Theta Healing konzultáció jelentkezés