• Elvégezted a Theta Healing alaptanfolyamot, boldogan hazamentél a Theta Healing tanfolyamról és otthon elkezdted az ásást, de otthon valamiért nem megy. Lehet, hogy már voltál a Theta Healing haladó tanfolyamon, plusz az Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyamon is, de még mindig lenne kérdésed, csak ott ahol tanultál, erre nem volt lehetőség, vagy egyszerűen neked a válaszokból nem állt össze, hogy mitől működne a legjobban az ásás? Sokat ásnál magadra, vagy segítenél szerettednek, de valamiért nem megy, nem áll össze benned a Theta Healing ásás technikája? Lehet, hogy már dolgozol máson a Theta Healing segítségével, de vannak elakadásaid, vagy egy visszatérő?
 • Bizonytalan vagy abban, hogy a 7. síkon vagy-e vagy sem?
 • A Theta Healing technikáját illetőleg lenne kérdésed, mert valamiért a tanfolyamon nem ment át az információ és ott nem merted megkérdezni?
 • Nem tudod, vagy bizonytalankodsz abban, hogy az ásás folyamatát, hogy érdemes csinálni?
 • Nem tudod, vagy bizonytalankodsz abban, hogy az ásás meddig tart?
 • Össze vagy zavarodva a Theta Healinggel kapcsolatban, lenne pár kérdésed?
 • Szeretnél profibb lenni az ásásban?
 • Szeretnél tisztázni pár kérdést és még ásást is kapni az elakadásodra?
 • Nem szeretnél ismétlő tanfolyamra menni, mert neked célirányos, specifikus kérdéseid vannak és sok neked a 3 nap?
 • Már jól megy az ásás, de szeretnél egy több éves ásásgyakorlattal rendelkező Theta Healing tanárral beszélni, azzal kapcsolatban, hogy lehet még ezt jobban csinálni?

FIGYELEM!

Aki úgy érzi, hogy semmit nem értett meg a Theta Healinggel kapcsoltban azon a tanfolyamon, ahol járt, mert valamiért a Theta Healing tanára nem tudta számára érthetően átadni, az információkat, annak ez az időtartam rövid arra, hogy megtanítsam az egész három napos Theta Healing alaptanfolyomot. Javasolom, hogy amikor vége lesz az önkéntes karantén időszaknak jelentkezzen hozzám egy ismétlő tanfolyamra (más tanfolyamról már többen jöttek át hozzám) és garantálom, hogy megtanulja, hogy mi az a Theta Healing és hogy kell ásni! Az általam tartott tanfolyamon garantáltan kiscsoportos az oktatás és a személyes kérdésekre a Theta Healinggel kapcsolatban is választ kap mindenki!
Ebben az ásás tisztázó konzultációban is már sok-sok órás tapasztalatom van, így nagyon hatékonyan tudsz majd fejlődni az ásás technikádban és világos lesz számodra, leteszed azt, ami lehet, hogy még jelen pillanatban elakadást jelent. 2018 óta tartok ilyen tisztázó és ásás konzultációkat konzulenseknek személyesen ebben a témakörben, 2020 óta online is a karantén miatt.

FONTOS! A Theta Healing tanofolyam már online is elérhető, tehát, ha ismételni szeretnél, vagy teljesen kezdő vagy, esetleg olvastad a könyvet, gyere hozzám online Theta Healing tanfolyamra. Online is pont olyan hatékonyan tudsz tanulni, min személyesen, érthető és logikus a tananyag.

FONTOS! KONZULTÁCIÓ RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA! Lemondás a konzultáció előtt 72 óráig minden kötelezettség nélkül megoldható! 72 órán belüli lemondások esetén a konzultáció díja nem jár vissza / felszámításra kerül. Megértéseteket köszönöm!

Csak tudd, hogy sok-sok finom esszenciája van az ásásnak, amit gyakorlással tudsz a legjobban megtapasztalni, de akár ezeket az információkat meg is tudod kapni, olyan személytől, aki már sok-sok éve tart konzultációkat és mert fejlődni.

Tehát, ha egyszerűen szeretnél sokkal hatékonyabb lenni az ásásban, akkor ez az 1 órás vagy pár órás online Theta Healing ásás hatékonyan konzultáció neked szól. Tőled függ, hogy hány órát veszel.

Ha szeretnél ezzel kapcsolatban személyes útmutatást is kapni személyre szólóan, akkor gyere és kérdezz, tölts velem egy informatív minimum online 1 órát. Ez a konzultáció csak rólad szól és a kérdéseid megválaszolásáról és a Theta Healing technika csiszolásáról.

Miről szól majd ez a konzultáció

 • hogy tudod magadnak csinálni az ásást
 • hogy tudod másnak csinálni az ásást
 • ha elakadtál az ásásban, hogy tudsz továbblendülni
 • hogyan kell kérdezni
 • mire kell figyelni
 • mit kell figyelmen kívül hagyni
 • hogyan hallgass az intuíciódra
 • plusz a te saját kérdéseidről

Konzultáció célja

A konzultáció után önállóbban tudd használni Theta Healing ását technikáját

plusz elkezdhesd megélni az ezzel kapcsolatos pozitív tapasztalásokat és változásokat.

A konzultációban lesznek gyakorlati elemek is.

Időtartama: 1 óra (de lehet hosszabb is, ha úgy igényled)

Helyszín: az online tér (Skype, Viber, Messenger)

Előfeltétel: Theta Healing alaptanfolyam (még emlékezz nagyjából a tanfolyamon elhangzottakra)

Theta Healing Időtartam Ár
Áss jobban Konzultáció (9-17) 1 óra* 25 000 Ft
Áss jobban Konzultáció (17-19) 1 óra* 35 000 Ft
Áss jobban Konzultáció (hétvégén) 1 óra* 50 000 Ft
Áss jobban Konzultáció + ásás a részedre 2 óra** 45 000 Ft
Minden tovább plusz 1 óra h-p 1 óra** 15 000 Ft
Minden tovább plusz 1 óra szo-v 1 óra** 40 000 Ft


* Áss jobban konzultáció általában 60 perces!
** Csak hétköznap

Jelentkezés Áss jobban konzultációra

  Fizetés átutalással

  Választható dátumok

  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.