Miskolc valamiért elég mostohán kezelt terület Magyarországon, pedig ott is élnek olyan emberek, akik igenlik a változást, akik nagyszerűek és csodálatosak. Olyan fantasztikus helyre épült Miskolc, hogy sok embernek, aki még nem járt ott, annak érdemes lenne oda elutazni és meglátni, hogy abban a régióban is micsoda csoda rejlik. A miskolci emberek nagyon befogadóak, legalábbis én csak ezt tapasztaltam ott. Befogadóak az önismeretre és nyitottak az újfajta spirituális önsegítő technikákra. Ezért célom, hogy Miskolcon és Miskolc környékén is sok-sok Theta Healing konzulens legyen, amivel több pozitív lehetőséget tudnak majd teremteni maguknak, és Theta Healing konzulensként akár környezetükben is. Ha csak magad miatt szeretnéd megtanulni a Theta Healinget, mert fontos neked a változás, akkor is érdemes eljönnöd egy Theta Healing alaptanfolyamra. Természetesen, ha szeretnél ezzel foglalkozni, mint egy új szakma, akkor arra is van lehetőséged, mert hivatalos Theta Healing konzulensi oklevelet fogsz kapni az általad elvégzett tanfolyami szintről. Milyen Theta Healing tanfolyamokon találkozhatsz velem: Theta Healing Alaptanfolyam Miskolc, Theta Healing Haladó tanfolyam Miskolc, Dig Deeper tanfolyam Miskolc és Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Miskolc.

A Theta Healing tanfolyamokat Miskolcon pár villamosmegállóra tartom a központtól. Könnyen elérhető onnan a buszpályaudvar és a vasútállomás is.

FONTOS! TANFOLYAMI RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA! Lemondás a tanfolyam előtt 7 nappal minden kötelezettség nélkül megoldható! 7 napon belüli lemondások esetén a foglalási díj – 20.000 Ft – nem jár vissza / felszámításra kerül. Megértéseteket köszönöm!

* Amennyiben nagy szükséged van rá, tudok ösztöndíjat is adni a tanfolyami díjból, így te is részt tudsz venni és nem maradsz ki belőle.

Ha szeretnél ezekről a Theta Healing tanfolyamokról informálódni, olvasd el, hogy mit tartalmaznak ezek a tanfolyamok. A menüben kattints az adott Theta Healing tanfolyami szintre.

Ha szeretnél egy számodra alkalmasabb csoportos tanfolyami időpontot javasolni, akkor keress meg és meglátjuk, hogy megoldható-e, és ha igen, akkor behirdetem csoportos tanfolyamnak, de egyéni tanfolyamra is van nálam lehetőség.

“A három napos tanfolyam alatt olyan mértékű önbizalmat, és magabiztosságot nyertem, ami már megérte számomra, és mivel megtanultam a Theta Healinget, így ez az érzés, már biztos, hogy folyamatosan ott lesz velem mindig.” E.

“Sok problémával érkeztem és úgy érzem, hogy a sok probléma egyszerűen elmúlt, mintha meggyógyult volna a lelkem. Nekem ezt adta a tanfolyam, köszönöm!” Z.

A legfontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobb helyzetbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

Theta Healing tanfolyami jelentkezés – Miskolc

   Ösztöndíjra van szükségem

  Választható tanfolyamok és időpontok Miskolcon


  Theta Healing Alap tanfolyam Miskolon
  2021. aug. 27-29 1. nap 16:00, 2-3. 9:30 Miskolc
  Szeretnél a pároddal, barátoddal, barátnőddel együtt résztvenni?
  Jeletkezz most és 210 000 Ft-ért eljöhettek ketten együtt.
  Theta Healing Haladó tanfolyam Miskolc
  2020. június 5-7. 1. nap 17:00, 2-3. 9:00
  Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyam Miskolcon
  2021. augusztus 28-29. 15:30
  Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Miskolc
  2020. október 10-11. 16:30
  Szeretnél a pároddal, barátoddal barátnőddel együtt résztvenni?
  Jeletkezz most és 210 000 Ft-ért eljöhettek ketten együtt.