Pécshez szép emlékeim fűződnek, és nagyon jó kisugárzású hely. Ezért egy évben többször is tartok Pécsett Theta Healing tanfolyamokat. Magyarország délibb vidékén és a környéken élő emberek is megérdemlik, hogy egy fantasztikus önsegítő módszert tudjanak elsajátítani, amivel megváltoztathatják az életüket. Természetesen, ha szeretnél ezzel foglalkozni, akkor arra is van lehetőséged, mert Theta Healing konzulensi oklevelet fogsz kapni, az általad elvégzett tanfolyami szintről. Milyen Theta Healing tanfolyamokon találkozhatsz velem: Theta Healing Alaptanfolyam, Theta Healing Haladó tanfolyam, Dig Deeper tanfolyam és Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam.

A Theta Healing tanfolyamokat Pécsett az Árkádhoz közel tartjuk. Könnyen elérhető onnan a buszpályaudvar és a vonatállomás is.

FONTOS! TANFOLYAMI RÉSZVÉTEL LEMONDÁSA! Lemondás a tanfolyam előtt 72 óráig minden kötelezettség nélkül megoldható! 72 órán belüli lemondások esetén a foglalási díj – 20.000 Ft – nem jár vissza / felszámításra kerül. Megértéseteket köszönöm!

Theta Healing Alap tanfolyam Pécsen
2021. október 15-17. 1. nap 16:00, 2-3. 9:00 Pécs
Theta Healing Haladó tanfolyam Pécsen
2021. november 12-14. nap 16:00, 2-3. 9:30 Pécs
Theta Healing Áss mélyebbre tanfolyam Pécsen
2021. november 13-14. 15:30 Pécs
Theta Healing Teremtés Bőség tanfolyam Pécsen
2022. január 15:00 Pécs

* Amennyiben nagy szükséged van rá, tudok ösztöndíjat is adni a tanfolyami díjból, így te is részt tudsz venni és nem maradsz ki belőle.

Ha szeretnél ezekről a Theta Healing tanfolyamokról informálódni, olvasd el, hogy mit tartalmaznak ezek a tanfolyamok. A menüben kattints az adott Theta Healing tanfolyami szintre.

Ha szeretnél egy számodra alkalmasabb csoportos tanfolyami időpontot javasolni, akkor keress meg és meglátjuk, hogy megoldható-e, és ha igen, akkor behirdetem csoportos tanfolyamnak, de egyéni tanfolyamra is van nálam lehetőség.

“A három napos tanfolyam alatt olyan mértékű önbizalmat, és magabiztosságot nyertem, ami már megérte számomra, és mivel megtanultam a Theta Healinget, így ez az érzés, már biztos, hogy folyamatosan ott lesz velem mindig.” E.

“Sok problémával érkeztem és úgy érzem, hogy a sok probléma egyszerűen elmúlt, mintha meggyógyult volna a lelkem. Nekem ezt adta a tanfolyam, köszönöm!” Z.

A legfontosabb, hogy megtanuljuk, hogyan lehet érzelmileg, mentálisan, fizikailag és lelkileg jobb állapotba, jobb helyzetbe kerülni a gyökérproblémák beazonosításának és a hitrendszerek cseréjének segítségével a Theta Healing technikának köszönhetően.

Theta Helaing tanfolyami jelentkezés – Pécs

Ösztöndíjra van szükségem*
 Fizetés készpénzzel Fizetés átutalással

Választható tanfolyamok és időpontok Pécsen