Ez a gyakorlatorientált tudásany azért született, hogy te otthon magadon könnyen és egyszerűen tudjál lelkileg segíteni. Hozzám legtöbbször azért jönnek az emberek, mert nem érzik magukat jól, vagy valami nyomasztja őket, vagy úgy érzik, hogy a nehézségüket nem tudják egyedül megoldani, mert azt sem tudják, hogyan induljanak el a megoldást elősegítő úton.
Tehát, Te kedves megoldási útkereső, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával töltsd le az elakadásfelszámoló mentőövet és csináld meg lépésrő-lépésre a benne leírtakat. Garantálom, ha időt szánsz rá, akkor segíteni fog.
És van egy jó hírem. Mindenféle problémára alkalmazható az általam megálmodott módszer és mindenki képes magán megcsinálni, aki valóban akar magán segíteni. Tehát a megoldás benned van, tudsz magadnak segíteni, már csak az a kérdés, hogy megteszed-e magadért. Menj keresztül az elakadásfelszámoló mentőöv módszeren lépésről-lépésre és tedd le a nehézségeidet.
Megoldásra fel! Sok sikert!

Tedd meg az első lépést a célod felé!

    Az ajándékok letöltéséhez feliratkozok a hírlevélre

    akik már önállóan végigcsinálták otthon a feladatokat

    Sokat hallottam már rólad, volt pár barátnőm nálad tanfolyamon, de én még nem tudtam elmenni, de nagyon nyitott vagyok főleg a problémamegoldásra. Másnak is szeretek segíteni, de leginkább most magamnak kerestem valami hatékony módszert. Amit te ide leírtál, az számomra nagyon működőképesnek bizonyult már első olvasásra is. Majd mikor elővettem a saját problémámat és lépésről-lépésre megcsináltam azt, amit leírtál, egyszerűen megváltozott az, ami korábban zavart. Azaz, nem változott meg, de olyan volt, mintha mégis megváltozott volna, mert már egyáltalán nem zavart. Szóval nekem működik. Köszönöm, máskor is biztos használni fogom! Remélem, hamarosan egy tanfolyamodra is el tudok majd menni. Csilla

    Én mindig mindenkihez elmegyek, ha problémám van, az a mottóm, hogy más jobban tud nekem segíteni. Theta Healing után olvasgattam, mert sok jót hallottam felőle és akkor bukkantam erre a mentőövre. Kiválasztottam az egyik problémámat és megcsináltam a gyakorlatot. Nem hittem el, hogy mit találtam magamban, egy nagyon-nagyon régi dolgot, ami számomra rentettően fájdalmas volt és régóta nem vettem elő. Mindent úgy csináltam, ahogy leírtad. A gyakorlat végére kioldódott belőlem a fájdalom. Volt, nincs! A mottómat lehet, hogy módosítanom kell, úgy tűnik, hogy tudok magamon segíteni. Köszönöm, hogy ezt megírtad és erre rá tudtam jönni. Juci