Előző életek kutatása! Jó ez nekem?

 Téma: előző élet, előző életek

Sok ember kutatja az előző életeit. Vannak vallások, ahol úgy tartják, hogy nincs előző élet, csak ez az egy van, és ebből kell kihozni a maximális „jót”. Vannak olyan nézőpontok, vallások, ahol úgy tartják, hogy több életünk van, tehát most éppen itt tartasz, az utad egy állomását veszed igénybe ezen életed során.
Te mit gondolsz erről? Mi a te hitrendszered? Abban hiszel, hogy létezik előző élet, vagy inkább abban, hogy ez az egy életünk van.
Sokan akik hisznek az előző élet lehetőségében, azok előszeretettel szokták kutatni, hogy mi történt egykor. Sokan annyira szeretnek vissza, vissza nézni, hogy szinte egy idő múlva már csak ott tudnak élni – valószínűleg ők ezt észre sem veszik.

Ha valakinek van egy problémája elmegy segítő szakemberekhez. Ha úgy találja, hogy az nem jön be, az a foglalkozás nem volt megfelelő, még nem kapott megoldást, egy idő után egyre lentebb fog kutatni, és olyan segítőkhöz fog menni, akik visszaviszik előző életeikbe. A foglalkozások után néhány ember nagyon megijed, nem tudja hova tenni a régmúlt történéseit és belegabalyodik a felhozott képek világába. Tehát kap a nyakába még egy csomagot, méghozzá tudatosan.

Nos, nem mindegy, hogy kihez mész segítségért főleg előző életed tekintetében. Nyilván, ha azzal van dolgod, hogy megérts ennek tapasztalatából valamit, akkor olyan szakemberhez fogsz menni és azt fogod tapasztalni, amire leginkább szükséged van. Tehát mindig minden a lehető legjobbkor és legjobb úton módon történik, még akkor is, ha ezt akkor éppen pont ellenkezőleg gondolod.

Ha te úgy érezed, hogy az előző életeid nagyon érdekelnek, de igazán még soha nem vizsgálódtál ezen életedben – azaz vizsgálódtál, de csak a saját nézőpontodból – akkor előbb érdemes ezen életedet jobban megvizsgálni, akár egy segítő segítségével más nézőpontból is.
Minden információ rendelkezésedre áll ebben az életedben is. Már voltak olyan megelőző események ebben az életedben is, aminek mélyebb megértésével biztos, hogy tudsz megoldást kapni a problémáidra, és koránt sem biztos, hogy el kell hagynod hozzá emlékezet szintjén ezen életedet. Ha rögtön „elmész” előző életeid egyikébe, lehet, hogy nem fog akkora megértést adni, mint, amit egyébként tudna.

Nekünk mi lenne a tanácsunk? Tégy úgy, ahogy a szíved diktálja. Ha úgy érzed, hogy szükséged van az előző életed tapasztalására, akkor kutass utána, ha úgy érzed, hogy nincs, akkor pedig menj egy másik irányba. Erre nincs bevált recept.
Minden értünk történik, de ha akarunk változtathatunk az életünk folyásán, csak fel kell vállalunk a döntésünket és lehet, hogy kockáztatni kell.
Sokan félnek dönteni, mert nem biztosak a kimenetelben és azt kockázatosnak érzik,  veszélyesnek gondolják. Szeretnéd tudni, hogyan dönts a kockáztatás traumás érzése nélkül? Ha szeretnéd, mondj IGEN-t és megy az energia.

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

Gyere hozzánk tanfolyamra, vagy workshopra.

Theta Healing alap tanfolyam

Korábbi cikkek