Manapság nagyon sokan fogyni akarnak. Vagy azért, mert egészségügyi problémájuk van a túlsúlytól, vagy azért, mert nem tetszenek olyan testsúllyal maguknak, amiben éppen vannak, vagy úgy érzik, hogy másnak nem tetszenek eléggé és ezért akarnak megszabadulni sok vagy csak pár kilótól.
Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor ezt a fogyást elősegítő tudásanyagot feltétlenül töltsd le.
Ebben diétás tippeket nem fogsz találni, nem fogsz gyakorlati tanácsokat kapni testmozgással kapcsolatban. DE annál többet fogsz lelkileg oldódni és ezáltal könnyebben fogod elérni az áhított testsúlyodat. Sokan azért nem tudnak lefogyni, vagy csak ideig óráig, mert sok-sok minden nyomja a lelküket és a testük csak védekezik méghozzá a kilók segítségével.
Mielőtt valaki fogyásra szánja el magát, az nem azért szokott lenni, mert tökéletesen érzi magát a bőrében, mert éppen azt érzi, hogy minden rendben. Hanem valami mást, ami sokszor szégyenérzetből, a nem vagyok elég jó érzésből, nem vagyok elég szexi érzésből és még sok-sok érzésből táplálkozik. Ha egy kicsit is könnyebb érzésekkel szeretnél belemenni a fogyásba, akkor azért érdemes tenni. Minél inkább nehézségnek, nyűgnek találod a fogyást, annál nehezebben fogod a kilók is leolvadni rólad. Tehát mit szeretnél? Azt, hogy könnyen és egyszerűen fogyjál le úgy, hogy közben egészséges maradsz, igaz? Nos akkor hajrá, kellemes fogyás időszakot kívánok.

Tedd meg az első lépést a célod felé!

    Az ajándékok letöltéséhez feliratkozok a hírlevélre

    akik a leírtakat komolyan vették:

    “Végre egy gyakorlatorientált segítség nekem, aki fogyni akar. Mindenki azt észt osztja, de ez végre nem arra szólít fel, hogy sportolj, egyél keveset, itt másról van szó, sokkal többről és hasznosabbról számomra. Nagyon sok igazságot olvastam benne, és én megfogadtam. Amióta használom a segítő feladatokban leírtakat, azóta fogyam 8 kg. Lelkileg is sokkal jobban vagyok. Icus”

    “Én az önismeri oldalról szerettem volna megközelíti a fogyás témáját, de semmi ingyenes anyagot nem találtam ezzel kapcsolatosan a neten. A barátnőm mondta, hogy nálad van ilyen és én ennek nagyon megörültem és meg is kerestem az oldaladon. Szuper iromány, hálásan köszönöm. A gyakorlatokat már elkezdtem és léggé betaláltál nálam. El is sírtam magam az egyik feladat megoldása közben, de jól esett és úgy érzem, hogy valami felszakadt bennem, aminek már nagyon itt volt az ideje. Szerintem most már sokkal könnyebben fog menni a fogyásom. Köszönöm, hogy megítad nekünk ezt a lelki felüdülést. Puszi Márta”