Részt lehet venni a tanfolyamon bejelentkezés nélkül is?

Érdemes érdeklődni az elindulásod előtt legalább egy nappal vagy a tanfolyam napján a 06-70-6060-969-es telefonszámon, hogy még van-e hely, mert létszámunk korlátozott. Amennyiben még van hely, akkor várunk szeretettel, ha nincs, akkor a következő tanfolyamunkra jelenthetsz és akkor biztos, hogy be fogsz jutni tanfolyamunkra. Ezért mindenkinek tanácsoljuk, hogy időben jelentkezzen a Kapcsolatok menüponton keresztül.

Előre kell fizetnem, vagy utalnom?

Nem kell előre utalnod. Ha mindenképpen átutalással szeretnél fizetni, mert a helyszínen csak készpénzben tudod rendezni a tanfolyami díjat, akkor kérjük, hogy ezt jelezd felénk és elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Ebben az esetben is érdemes előre gondolkodni, mert a banki átfutás is néha több napot vesz igénybe. Amennyiben az átutalási díjadat az utolsó napon egy másik bankból, vagy nyitvatartási idő után indítottad, akkor kérjük, hogy nyomtasd ki a bankod online felületéről az utalásoddal kapcsolatos információkat és hozd magaddal a tanfolyamra.

Én még soha nem voltam hasonló önismeretet segítő tanfolyamon, biztos, hogy ez számomra is egyszerű lesz?

Légy bátor, ez a változtatás, a hozzáállásod változtatáshoz használható egyik legjobb módszer. A Theta Healinget még a gyerekek is képesek megérteni, így biztos, hogy nálad is értő fülekre fog találni. A tanfolyam interaktív, ha nem értesz valamit, bátran kérdezz, válaszolni fogunk és minden renden lesz.

Van minimum létszáma az I LOVE THETA Theta Healing tanfolyamának?

Van minimum létszáma, mégpedig 2 fő. Ez azért fontos, mert mi két fő esetén is megtartjuk a tanfolyamunkat. Ebben az esetben hívunk még egy segítőt, vagy ketten tartjuk a tanfolyamot, és így az összes feladatot biztos, hogy meg fogjátok tudni csinálni. Minél kisebb a csoport annál személyesebb, annál bensőségesebb. Aki ilyen típusú tanfolyamra vágyik, azok bátran jelentkezzenek hozzánk. Maximális létszám 20 fő. Ha nagyobb lenne a csoport, mint 10 fő, akkor biztos, hogy ketten tartjuk tanárok a tanfolyamot.

Hogyan tudok jelentkezni?

A jelentkezésedet itt a www.ilovetheta.hu oldalán teheted meg. Kérjük, hogy mindenképp írásban add le részvételi szándékodat. Amennyiben valamiért nem tudod írásban megadni, mert nem működik a honlap közvelten jelentkezési felülete, akkor kérjük, jelezd felénk és írj a szükséges adataid (teljes név, telefonszám, e-mail cím, theta healing tanfolyami szint, időpontja) feltüntetésével egy e-mailt az info [kukac] ilovetheta.hu címre. A jeletkezéshez kattints ide!

Mettől-meddig tart egy tanfolyam, hogy épül fel?

Az alap tanfolyam három napos,  9-16-ig tart. Közben tartunk egy ebédszünetet, ami egy órás és a nap során tartunk egy-két rövidebb szünetet.
A haladó tanfolyam szintén három napos. Első nap: 10-16-ig egy órás ebédszünettel vagy 16-21-ig tart. Második és harmadik nap 9-16-ig és szintén tartunk egy órás ebédszünetet. Illetve több rövidebb szünetet.
Teremtés és bőség tanfolyam két napos 10-16-ig tart. Mindkét nap van 1-1 órás ebédszünet és pár rövidebb pihenésre szolgáló szünet.
Ásás munkával kapcsolatos workshop: 9-16 óráig tart.
Együtt-Lét workshop: három órás lehetőség a közös Theta Healing meditációra, fejlődésre. Tematikus, mindig alkalomra szóló feltöltődési lehetőség. Időtartalma: 3 óra. Délelőtt: 9-12. Délután: 17-20.

Hányra kell megérkezni?

Az első nap is 9 órakor  kezdünk az alap tanfolyam esetében, ezért kérünk téged, hogy a tanfolyami díj rendezése, a szerződés kitöltése miatt, és azért, hogy mindenre és mindenkire jusson időnk, érkezz meg 8:45-re az első napon. A többi nap is kérünk, hogy 10 perccel 9 óra előtt érkezz meg, hogy még ki tudd magad fújni kezdés előtt, mert mindig pontosan kezdünk.

A haladó tanfolyamon 10 órakor kezdünk az első nap, de kérünk, hogy 9:45-re érkezz, hogy a tanfolyami díj rendezésére, és a szerződés kitöltésére is jusson időnk. A többi nap is kérünk, hogy 10 perccel 9 óra előtt érkezz meg, hogy még ki tudd magad fújni kezdés előtt, mert mindig pontosan kezdünk.

Mit hozzak magammal a tanfolyamra?

Ha nem szeretnéd az ebédidőt máshol tölteni, akkor feltétlenül hozz magadnak szendvicset, péksüteményt, salátát vagy valami könnyen elfogyasztható melegítést nem igénylő ételt.

Tollat,  jegyzetfüzetet, ha jegyzetelni szeretnél.