Részt lehet venni a tanfolyamon bejelentkezés nélkül is?

Érdemes érdeklődni az elindulásod előtt legalább egy nappal vagy a tanfolyam napján a 06-70-6060-969-es telefonszámon, hogy még van-e hely, mert létszámunk korlátozott. Amennyiben még van hely, akkor várunk szeretettel, ha nincs, akkor a következő tanfolyamunkra jelenthetsz és akkor biztos, hogy be fogsz jutni tanfolyamunkra. Ezért mindenkinek tanácsoljuk, hogy időben jelentkezzen a Kapcsolatok menüponton keresztül.

Előre kell fizetnem, vagy utalnom?

Nem kell előre utalnod. Ha mindenképpen átutalással szeretnél fizetni, mert a helyszínen csak készpénzben tudod rendezni a tanfolyami díjat, akkor kérjük, hogy ezt jelezd felénk és elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Ebben az esetben is érdemes előre gondolkodni, mert a banki átfutás is néha több napot vesz igénybe. Amennyiben az átutalási díjadat az utolsó napon egy másik bankból, vagy nyitvatartási idő után indítottad, akkor kérjük, hogy nyomtasd ki a bankod online felületéről az utalásoddal kapcsolatos információkat és hozd magaddal a tanfolyamra.

Én még soha nem voltam hasonló önismeretet segítő tanfolyamon, biztos, hogy ez számomra is egyszerű lesz?

Légy bátor, ez a változtatás, a hozzáállásod változtatáshoz használható egyik legjobb módszer. A Theta Healinget még a gyerekek is képesek megérteni, így biztos, hogy nálad is értő fülekre fog találni. A tanfolyam interaktív, ha nem értesz valamit, bátran kérdezz, válaszolni fogunk és minden renden lesz.

Van minimum létszáma az I LOVE THETA Theta Healing tanfolyamának?

Van minimum létszáma, mégpedig 2 fő. Ez azért fontos, mert mi két fő esetén is megtartjuk a tanfolyamunkat. Ebben az esetben hívunk még egy segítőt, vagy ketten tartjuk a tanfolyamot, és így az összes feladatot biztos, hogy meg fogjátok tudni csinálni. Minél kisebb a csoport annál személyesebb, annál bensőségesebb. Aki ilyen típusú tanfolyamra vágyik, azok bátran jelentkezzenek hozzánk. Maximális létszám 20 fő. Ha nagyobb lenne a csoport, mint 10 fő, akkor biztos, hogy ketten tartjuk tanárok a tanfolyamot.

Hogyan tudok jelentkezni?

A jelentkezésedet itt a www.ilovetheta.hu oldalán teheted meg. Kérjük, hogy mindenképp írásban add le részvételi szándékodat. Amennyiben valamiért nem tudod írásban megadni, mert nem működik a honlap közvelten jelentkezési felülete, akkor kérjük, jelezd felénk és írj a szükséges adataid (teljes név, telefonszám, e-mail cím, theta healing tanfolyami szint, időpontja) feltüntetésével egy e-mailt az info [kukac] ilovetheta.hu címre. A jeletkezéshez kattints ide!

Mettől-meddig tart egy tanfolyam, hogy épül fel?

Az alap tanfolyam három napos,  9-16-ig tart. Közben tartunk egy ebédszünetet, ami egy órás és a nap során tartunk egy-két rövidebb szünetet.
A haladó tanfolyam szintén három napos. Első nap: 10-16-ig egy órás ebédszünettel vagy 16-21-ig tart. Második és harmadik nap 9-16-ig és szintén tartunk egy órás ebédszünetet. Illetve több rövidebb szünetet.
Teremtés és bőség tanfolyam két napos 10-16-ig tart. Mindkét nap van 1-1 órás ebédszünet és pár rövidebb pihenésre szolgáló szünet.
Ásás munkával kapcsolatos workshop: 9-16 óráig tart.
Együtt-Lét workshop: három órás lehetőség a közös Theta Healing meditációra, fejlődésre. Tematikus, mindig alkalomra szóló feltöltődési lehetőség. Időtartalma: 3 óra. Délelőtt: 9-12. Délután: 17-20.

Hányra kell megérkezni?

Az első nap is 9 órakor  kezdünk az alap tanfolyam esetében, ezért kérünk téged, hogy a tanfolyami díj rendezése, a szerződés kitöltése miatt, és azért, hogy mindenre és mindenkire jusson időnk, érkezz meg 8:45-re az első napon. A többi nap is kérünk, hogy 10 perccel 9 óra előtt érkezz meg, hogy még ki tudd magad fújni kezdés előtt, mert mindig pontosan kezdünk.

A haladó tanfolyamon 10 órakor kezdünk az első nap, de kérünk, hogy 9:45-re érkezz, hogy a tanfolyami díj rendezésére, és a szerződés kitöltésére is jusson időnk. A többi nap is kérünk, hogy 10 perccel 9 óra előtt érkezz meg, hogy még ki tudd magad fújni kezdés előtt, mert mindig pontosan kezdünk.

Mit hozzak magammal a tanfolyamra?

Ha nem szeretnéd az ebédidőt máshol tölteni, akkor feltétlenül hozz magadnak szendvicset, péksüteményt, salátát vagy valami könnyen elfogyasztható melegítést nem igénylő ételt.

Tollat,  jegyzetfüzetet, ha jegyzetelni szeretnél.

Theta Healing kezdő tanfolyam

Jelentkezz te is kezdő tanfolyamra, hogy megtanuld az alapokat gyakorlatban is!

Bővebben a kezdő tanfolyamról »»»
Theta Healing haladó tanfolyam

Jelentkezz, hogy mélyebb tudást és gyakorlatot szerezz!

Bővebben a haladó tanfolyamról »»»