Mindenki a lelki békességre és kiegyensúlyozottságra vágyakozik. Egész év a stresszről és a rohanásról szól, nagyon kevés idő jut csak úgy önmagunkra. Ha szeretne olyan ajándékot adni családtagjának, ismerősének, aminek valódi értéke van, amivel akár egy új fejezet kezdődhet szerettének az életében, ahol kibeszélheti magát, vagy akár lazíthat az életének feszes tempóján, akkor az I Love Theta ajándékutalvány Önnek és Neki szól.

 • Theta Healing konzultáció ajándékutalvány 20.000 Ft/alkalom
 • 5000 Ft-os ajándékutalvány
 • 10.000 Ft-os ajándékutalvány

Ajándékozzon, hogy Ön is ajándékot kapjon! Minden Theta Healing konzultáció (22.000 Ft/alkalom hétköznap 9-16:59 óra közötti felhasználásra) ajándékutalvány mellé 1000 Ft*-ot jóváírunk Önnek, mint vásárlónak. Így ezzel az ajándékutalvánnyal nem csak az megajándékozott, hanem Ön is ajándékban részesül, mert Ön is megérdemli a feltöltődést! Az ajándékutalvány és az 1000 Ft-os jóváírás a vásárlástól számítva 3 hónapig használható fel.

Az ajándékutalványt minden esetben e-mailben küldjük el a megrendelő e-mail címére az utalás beérkezése után 24 órán belül és a megrendelő által nyomtatható ki. Az ajándékutalványt magánszemélyként lehet megvásárolni és magánszámláról tudjuk az utalást befogadni. Köszönjük a megértést!

* Felhasználható: több ajándékutalvány vásárlása esetén az 1000 Ft-os jóváírások nem összevonhatók, azokat külön-külön lehet felhasználni.

Ajándékutalvány vásárlás

  Választható ajándékutalványok

  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Következő Ásás Tréning tanfolyam
  Egyéni ásás tréning vagy
  2022. május 5. 15:30 Budapest (online is)