A szemmelverés tipikus esete

 Téma: Uncategorized

Az kell tudni rólam, hogy nemcsak önismereti, szemléletfejlesztő témában tartok tanfolyamokat, hanem más témákban is, amivel az egészségünkért tudunk tenni. A többi tanfolyamokat is már több éve tartom töretlen sikerrel és most egy nagyon különös dolog történt. Ha most népiesen szeretném mondani, akkor ha jól érzékeltem az egyik tanfolyami résztvevőm szemmel vert, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy rosszat kívánt nekem és én védtelenségemből kifolyólag -mert úgy tűnik, hogy azt választottam –  ezt beengedtem.

Azt kell tudni, hogy én lelkes, nyitott, életigenlő ember vagyok. Vannak nekem is völgyesebb napjaim, de alapvetően én egy örömet sugárzó ember vagyok, mert szeretem az életet. Ha nem önismereti tanfolyamot tartok, akkor is ilyen vagyok. Most az egyik tanfolyami résztvevőm valahogy az én személyiségemre nem volt vevő, azaz nem tudom, hogy mire nem volt, vagy csak bal lábbal kelt fel, de már a tanfolyam első pillanatától kezdve azt éreztem, hogy itt valami nem stimmel. Az én energiáim az ő irányába tiszták, az övé kevésbé. Ezt a gondolatot el is hesegettem, mert nem ez volt a téma, nem ezzel akartam foglalkozni és mentünk a tanfolyami anyagon tovább. Majd rákövetkező nap azt éreztem, hogy nagyon fáj a szemem. Estére pedig bedagadt. A következő nap is fájt a szemem, de már nem volt dagadt. Mit csináltam előző nap, hogy nem volt már másnap dagadt? Éjjel sokáig dolgoztam és munka után megthetaztam, de nem hosszan és reggelre lement teljesen a duzzanat, de még éreztem, hogy ott van valami, nyomásérzés. Ezzel nem voltam elégedett, így aznap délután beszélgettem magammal thetaban, mert ez nem hagyott nyugodni – orvoshoz nem volt lehetőségem menni. Mire jöttem rá a napközbeni thetazas alkalmával? Arra jöttem rá, hogy annak a nőnek a féltékenységét engedte be a leengedett falaim mögé és az bejutott a szemembe. A tanfolyam során végig azt NÉZTEM, hogy miért NÉZ rám olyan furán…tehát ott is a szem jelent meg előttem, hogy néz, de ahogy néz, az amolyan mágikusan rossz szándékú. Úgy tűnik, hogy megengedtem neki, hogy rám féltékeny legyen, pedig csak annyi volt a „bűnöm”, hogy én lelkesedek, ő fásultabb típusú embernek mutatta magát. Tehát ezt kithetaztam magamból, lekapcsolódtam, kicsatlakoztam, töröltem, módosítottam, letöltöttem és azt kell mondjam teljesen megszűnt a nyomásérzés a szememből.

Amikor AHA élményben részesülsz a Theta Healing segítségével az valami döbbenet. Amikor felismered azt, amit megengedtél, de már nem kell az is döbbenetes tud lenni. Én köszönöm ennyit engedtem be ezzel kapcsolatban, de már más van, és még utána plusz eszembe jutott valami, hogy miből szálljak ki, így ezt gyorsan meg is tettem. Az új valóságomban tökéletesen egészséges szemek vannak nyomás, duzzanat fájdalom érzés nélkül. A szemem teljesen meggyógyult orvos nélkül, és azért ez nem semmi! Már többször történt ilyen gyógyulás az életemben, és a klienseim életében ami hitrendszercseréknek köszönhető, tehát ezt vehetem természetesnek, de még a saját szememmel kapcsolatban ez volt az első. A Teremtő mégiscsak tud valamit kedves hitetlenek! Kár, hogy nem dokumentáltam képekkel, de sebaj, az én hitem úgyis megvan, a többieké, meg vagy van, vagy nincs, mindenkinek a saját dolga, hogy miben és kiben akar hinni.

Csodálatos mindenséget és egészséget kívánok!

Gyere konzultációra, vagy Theta Healing tanfolyamra. Szeretettel várlak!

Korábbi cikkek