Béke és boldogság a világomban

 Téma: Uncategorized

A világomban rendben vagyok, békében vagyok, boldog vagyok.

Mindenkinek saját nézőpontjai vannak, ebből kifolyólag egyedi és megismételhetetlen személyiségek vagyunk. Ezért lehet az, hogy egy családon belül a családtagok is különböző stílusban élhetik az életüket, mást gondolhatnak bizonyos dolgokkal kapcsolatban, akár konfliktusok is lehetnek abból kifolyólag, hogy másmilyenek vagyunk. Néha a perpatvar addig fajul, úgy érezhetjük, hogy összedőlt a világunk.

Miért van ez? Azért, mert szeretnénk kapcsolódni, szeretnénk, ha megértenének minket, szeretnénk úgy érezni, hogy okék vagyunk, és ha ezt nem kapjuk meg, akkor úgy érezzük, hogy már nem is vagyunk fontosak, sőt nem szeretnek minket. Pedig ez nem így van, csak ott, akkor, abban a pillanatban mégis ezt éljük meg. Sokan azt hiszik, ha nem értenek vele egyet, akkor elutasítják. Sokan azt hiszik egy párkapcsolatban, ha a szerető férj nem teszi el a mosogatóba a koszos tányérját az azért van, mert ő már nem fontos a férfinak. Igazándiból minden embernek más sztorija lehet azzal kapcsolatban, hogy, mit miért cselekszi, de az is lehet, hogy egyáltalán nem tud rá választ adni, ha megkérdeznéd.

Tehát minden helyzetet, amiben békétlenséget tapasztalunk, érdemes átbeszélni, úgy átbeszélni, hogy meghallgatjuk a másik nézőpontját és nem akarjuk a mi nézőpontunkat ráerőltetni. Megengedni neki, hogy  ő is elmondja úgy, hogy nem szólunk közbe. Megengedni közben magunknak, hogy más szemüvegen nézzünk az akár már lerágott csontra, ami lehet, hogy már sokszor előjött. Nem kötelező mindenben egyetérteni, sőt, attól még létezik a szeretet, és létezik a béke abban a kapcsolatban, ha most elő is jött egy különbség. Különbözőek vagyunk, nem lehet mindenben ugyanaz a véleményünk. Ha a békét attól tesszük függővé, hogy mindenben egyet kell értenünk, akkor biztos, hogy azt fogjuk érezni, hogy nincs béke körülöttünk. És igazándiból nem körülöttünk nincs béke, hanem bennünk nincs meg a valódi harmónia és egyensúly érzés. Csak azzal tudsz harcban állni, aki maga is harcban áll saját magával, és valószínűleg, akkor te is harcban állsz legbelül önmagaddal. Érdemes a harcból kiszállni. Ez nem gyengeség. Érdemes a békét választani. Persze, könnyű azt mondani! ÉS sokan most azt kérdezhetik, hogyan???!!! FONTOS! Nem úgy, hogy közben lemondasz saját magadról. Attól, mert nem egyezik a véleményetek még nyugodtan lehettek békében. A békétlenség benned van és a kapcsolatra csak rátevődik, tehát a békétlenség érzésre érdemes ránézni akármilyen stresszoldó technika segítségével és elengedni.

Ha Theta Healing konzultációra jön hozzám valaki, akkor arra nézünk rá, hogy ő valójában kivel, mivel harcol, kivel, mivel kapcsolatban nincs békessége. A felszín, amit tapasztal, de a fő indok ez alatt van, amit a tudatalattiból érdemes kinyerni, mert tudatos szinten az ember csak a felszínen észrevehető dolgokat szajkózhatja.

Ha szeretnél békét magad körül, szeretnél békét a világodban, szeretnéd azt látni, hogy a világban béke van és boldogság, akkor keress meg és segítek megváltoztatni a nézőpontodat.

Jelentkezz be, várlak szeretettel: https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Korábbi cikkek