Vissza a suliba, avagy iskolakezdés könnyedén

 Téma: Uncategorized

Sokan rettegve gondolnak az iskolakezdésre szülőként, mert ismét lehet a dugóban ülni, rohanni a gyerekkel egyik elfoglaltságról a másikig és sokan ezt úgy élik meg, mint a legrosszabb horrort az életükben, főleg a dugók miatt, pedig nagyon szeretik a gyereküket.

Sokan viszont kitörő örömmel élik meg, mert számunkra a nyári szünet túl hosszú és nyáron érzik azt, hogy semmire nem jut idejük pedig nagyon szeretik a gyereküket.

Ki így ki úgy gondolja. Aki örül a gyermeke iskolakezdésének, azoknak is érdemes elolvasni ezeket a pozitív megerősítéseket, mert nem csak az fordulhat elő, amire számítunk, hanem olyan is, ami váratlan esemény és akkor jó, ha pozitív gondolatokkal rendelkezünk.

POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK – LETÖLTÉS

„Tudom, milyen érzés a könnyed és békés iskolakezdés.

Tudom, milyen érzés, hogy szülőként felkészült vagyok az iskolakezdésre és megengedem a gyerekemnek, hogy ő is felkészült legyen az iskolakezdésre szorongás, stressz nélkül.

Tudom, milyen érzés, hogy a gyerekem biztonságban van az iskolában.

Tudom, hogyan lássam meg azt, hogy a gyerekemnek mire van szüksége iskolakezdés alatt, iskola idő alatt anélkül, hogy azt elmulasztanám.

Tudom, milyen érzés, hogy a gyerekemmel jó dolgokat történnek és biztonságban van az iskolába menet, iskolában tartózkodás alatt és az iskolából hazafelé is.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy jó és értékes szülő vagyok.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a gyerekem értékes minden körülmények között bármit csináljon a suliban, vagy bármilyen osztályzatot is hozzon haza és tudom, hogyan mutassam ki irányába a szeretetemet a legjobb úton-módon.

Tudom, hogy milyen érzés a boldog tanulás, és tudom, hogyan sugározzam ezt az érzést a gyermekem felé.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy dugó, csúcsforgalom nélkül tud bejutni a gyerekem az iskolába pontosan, és tudom, hogy én is könnyedén bejutok a munkahelyemre időben.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a tanárok a gyerekemmel jóakaratúak, kedvesek, szeretetteljesek, elfogadóak és a többi gyerekkel is.

Tudom, hogyan fogadjam el azt békességgel és kiegyensúlyozott érzéssel, hogy a gyerekemre más vigyáz az iskolában.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a gyerekemre a legjobb úton-módon vigyáznak a tanárai és a többi gyerekre is.

Tudom, milyen érzés, hogy a gyerekem boldog az iskolában.

Tudom, hogyan éljek anélkül, hogy a saját iskolai stresszemet gyerekkoromból rávetíteném a gyerekemre.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a gyerekem vigyáz magára és átgondolt.

Tudom, hogyan bízzak a gyerekemben minden körülmények között, ha velem van, és akkor is, ha mással van.

Tudom, hogy milyen érzés kiszállni abból a csoporttudatból, hogy a magyar oktatás, rossz, a mostani tanárok megbízhatatlanok.

Tudom, hogyan válasszam azt a valóságot, hogy a magyar oktatás a legjobb úton-módon megfelelő a gyerekem számára és nekem is, és a gyerekem pedagógusai kiválóan teljesítenek, sok hasznos tudással rendelkeznek és empatikusan a gyerekekkel.

Tudom milyen érzés, hogy a tanárok megértőek.

Tudom, hogy a gyerekemmel ebben a tanévben szuper boldog és örömteli, felemelő dolgok történnek a legjobb úton-módon.

Köszönöm! Így van, így van, így van!”

Sok sikert az iskolához! Szuper tanévre fel!

Ha szeretnél még stresszmentesebb lenni, mert még valami gyötör az iskolával kapcsolatban keress meg és kérj konzultációs időpontot, vagy akár tanuld meg magát a Theta Healinget és akkor a gyerekednek is sokkal könnyebben és hatékonyan tudsz segíteni, ha bármi történne vele tanulás közben, vagy az iskolában.

Ha gyerekkorban stresszel tudunk tanulni a suliban, akkor később akár felnőttként is bármilyen tanulási feladat elé állítanak minket ez a gyerekkori stressz tud bekapcsolni és képes gátolni. Érdemes mihamarabb a tanulással kapcsolatos stresszt letenni, hogy a fejlődés könnyed és boldog legyen.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Theta Healing tanfolyamok, konzultáció, és workshopok
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
?www.ilovetheta.hu
? 06-70-6060-969
?[email protected]
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
#thetahealing #thetahealingtanfolyam #ilovetheta
#nezopontotvaltok #hitrendszer #szeretektanulni #visszaasulibakonnyeden

Korábbi cikkek