Önismereti mentőöv

 Téma: Uncategorized

Tudtad, hogy a legjobb „barátod”, segítőd az önismeret?

Hogyan tehetsz szert önismeretre? Ha megfigyeled magad! Tehát ki a legjobb barátod, persze, hogy saját magad!

Nem tudsz egyedül lenni, megfigyelni magad, mert egyszerűen idegesítenek a problémáid és mindig el kell foglalnod magad?

Akkor biztos, hogy van valami olyan a múltadban, ami annyira terhel téged, hogy nem vagy képes magadon elgondolkodni, mert fáj, vagy olyan érzelmi minta társul hozzá, ami meggátol. Tehát érdemes egy mentőövet magadhoz venni és mélyére nézni a lelkednek. Tudod mi a legegyszerűbb mentőöv? Az Univerzum, vagy máshogy hívva a Teremtő, Forrás, Isten.

Ha Istennel mész saját magadhoz, az ő segítségét kéred az önismeretedhez, akkor sokkal egyszerűbb lesz minden.

A Bibliában is szerepel, hogy „kérd és megadatik”. Sokan kérnek, csak egyet felejtenek el, előtte elengedni a korlátozó hiedelmeiket a kérdés tárgyával kapcsolatban.

Azaz, például gazdag szeretne valaki lenni, ezért imádkozik valaki.

DE, ha az az érzelmi mintázata, hogy a pénz rossz, vagy a pénz minden rossznak a gyökere, vagy csak a kizsákmányolónak van pénzük, vagy a pénzhez vér tapad, ha pénzünk van megölnek, akkor imádkozhatunk napestig a gazdagságért, az biztos, hogy nem fog megérkezik hozzánk. Miért? Mert negatív gondolatunk és érzelmünk társul a pénzhez. Tehát ezeket érdemes elengedni! Hogyan? Ezt is tanuljuk a Theta Healing alaptanfolyamon. De elöljáróban kipróbálhatod, hogy egyszerűen felküldöd a Teremtőhöz a negatív gondolatodat, érzésedet elképzeled, hogy elmegy és utána lekéred az ellentettjét és elképzeled, hogy megérkezik hozzád. Próbáld ki, ez is tud működni.

Ennél bővebben tanulunk az érzelmi minták elengedéséről és teremtéséről a Theta Healing alaptanfolyamon és magáról a Theta Healing módszerről és a hozzá tartozó ásásról is. Ha érdekel, gyere és csatlakozz tanfolyamunkhoz csoportban, vagy egyénileg. Garantáltan élvezni fogod és életre tartó önismeretet segítő módszerrel leszel gazdagabb, ami megoldást is ad problémáidra, mert egyedül és képes lesz otthon önmagadon is alkalmazni.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Szeretnél TE is biztosabb lenni a hitrendszereidben? Ha igen keress meg minket.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Theta Healing tanfolyamok, konzultáció, és workshopok
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
?www.ilovetheta.hu
? 06-70-6060-969
?[email protected]
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
#thetahealing #thetahealingtanfolyam #ilovetheta
#nezopontotvaltok #hitrendszer #kerdesmegadatik #Teremto

Korábbi cikkek