Sarlatánság, amit csinálsz, vagy boszorkányság?

 Téma: boszorkányság, érzelem munka, gyógyulás, hitrendszerek, minta, önszeretet, stresszoldás, Theta Healing alap tanfolyam, Uncategorized

Életemben egyszer kaptam meg egy embertől azt, hogy én sarlatán vagyok. Ő is azért mondta, mert nem ért azokhoz a technikákhoz, amikhez én, fogalma sincs, hogy miről szólnak, még nem próbálta ki. Haragudott rám és úgy érezte, hogy ezzel gyengíteni tud.

FONTOS! Sokan azért nem választanak semmilyen olyan módszert, ami a nyugati kultúra, vagy vallások szerint elítélendő, mert azt hiszik, hogy az valamiféle boszorkányság, vagy értéktelen hülyeség. Tehát ez egy jó kis kollektív hitrendszert, amit akár le is lehetne cserélni, mert lehet, hogy akár életet is menthet egy- egy ilyen technika alkalmazása.

Dolgoztam egy rákos nénivel, akit a nyugati orvosa külön megkért arra, hogy járjon el valakihez stresszoldásra, mert neki lelki eredetű a rákos megbetegedése és az is segíteni tudja majd neki a gyógyulás folyamatát, ha valakivel ezt kibeszélni. Az orvosának igaza lett. A néninek nagyon komoly életfenntartó szervét megtámadó rákja volt, és négy kezelés hatására a rákja megszűnt létezni. Négy kezelése volt az orvostudomány alapján és négy „kezelése”, stresszoldása volt velem. Minden nyugati kezelés előtt pár nappal elmentem hozzá és dolgoztunk azon az ügyön, ami éppen akkor nyomasztotta. Az orvosa szerint a néni azért is gyógyult meg, mert kért lelki segítséget, azaz stresszoldást is. Tehát üzenetben megköszönte a munkámat.

Japánban már hagyományos kórházban is alkalmazzák a Theta Healing technikát, ahol komoly műtéteket is folytatnak, tehát nem varázskórház, hanem, vér, szike stb van, mint egy magyarországi hagyományos állami kórházban. Hogy lehet az, hogy Japánban mégsem sarlatánság, mégsem boszorkányság egy-egy technika? Lehet, hogy mégis tud valamit? Lehet, hogy ezzel is lehet segíteni? Sokan most azt gondolhatják, akik nem hisznek ezekben a módszerekben, hogy azért csinálják ezt Japánban, mert valaki átmosta az agyukat. Ha belegondolunk akár ennek az embernek némiképp igaza is lehet. Csak itt nem átmosásról van szó, hanem hitrendszercseréről és komoly hitmunkáról, amolyan lelki megtisztulásról, csak nem ostorral, nem büntetésekkel, hanem szeretetteliséggel, kapcsolódással, önvizsgálattal.

Tudtad, hogy például a Theta Healing a Teremtővel dolgozik? A Theta Healing módszer segíti azt, hogy jobban, őszintébben, valóban szeretetteljesen tudj kapcsolódni a Teremtőhöz és közben önmagadhoz, ítélkezés, és önlebecsülés, önbecsapás nélkül. Ki ne szeretne boldog, bátor, vidám, önbizalommal teli lenni? A legtöbb ember, akit megkérdezek azt mondja, hogy boldog, egészséges, és gazdag akar lenni. És kérdem én, ha valaki évek óta keményen dolgozik és mégsincs pénze, az miért lehet? Azért mert béna vagy szerencsétlen? NEM! Azért van ez, mert olyan hite van önmagával a világgal, Teremtővel kapcsolatban, ami meggátolja abban, hogy pénze legyen. És ezen simán lehet változtatni, ha szándékában áll. A változás csak akkor nem történik meg, ha valakinek nincs valóban szándékában az a dolog, amire tudatosan igent akar mondani. De, ha valaki dolgozik magán, hajlandó a változásra előbb-utóbb minden lazul és elkezdi beengedni a kellemesebb tapasztalásokat. Van olyan is, aki ezt soha nem tudja magának megengedni. Ilyen is előfordulhat.

Tehát, például a Theta Healingben nincs semmi boszorkányság és sarlatánság. Ha lenne, akkor az összes vallásra rá lehetne mondani, az összes pásztorra és papra, vallási vezetőre, mert ők is Istennel dolgoznak. Egy biztos! Egy a Forrás, ezt lehet, innen és onnan is magyarázni, de a Forrásból a tiszta szeretet jön és feltétel nélküliség. A szeretetnek nincs feltétele! Még furcsábbat mondok, nem kell ahhoz jónak lenned, hogy a Teremtő szeressen téged, mert ő mindig és mindenhol szeret téged. Ha valaki ezt máshogy gondolja, nyugodtan lehet, mert érzés és gondolatszabadság van.

DE, ha te azért mondasz le egy-egy általad már megismert technikáról, mert félsz, hogy ki mit fog rólad gondolni, akkor mondj IGEN-t a leöltésre és szabadulj fel ezekből a gátló érzésekből.

LETÖLTÉS

Tudom, milyen érzés szeretetteljesen választani magam és fontosnak lenni saját magamnak.

Tudom, milyen érzés, hogy saját magamnak fontos vagyok.

Tudom, hogy válasszak olyan dolgokat, technikákat, amit akár más helytelenít bűntudat érzés, vagy bármilyen rossz érzés nélkül.

Tudom, milyen érzés, hogy a Teremtő szeret és elfogad engem olyannak, amilyen vagyok, anélkül, hogy folyamatosan arra törekednék, hogy tökéletes legyek, vagy a legjobb.

Tudom, hogy bármit választhatok félelem érzés nélkül, akkor is van helyem a társadalomban és mindenhol szívesen látott vagyok.

Tudom, milyen úgy teremteni az életemet, hogy OKÉ-nak érzem magam benne és bármit választhatok, amihez csak kedvem, mert az számomra szabad.

Tudom, milyen érzés, hogy szabadnak lenni szabad.

Tudom, milyen érzés a bátorság és tudom, hogyan legyek bátor, lehetséges és szabad bátornak érezni magam.

Tudom, hogyan szálljak ki az önmegítélésemből, és hogyan engedjem meg az embernek, hogy ítélkezés nélkül, szeretettel kapcsolódjanak hozzám.

Köszönöm! Így van, így van, így van!

Csodás mindenséget kívánok! Ha szeretnél még ennél is többet kapni és használni saját magadon a Theta Healing technikát, akkor gyere el az általam tartott Theta Healing tanfolyamra és legyen kerekebb a világod! Szeretettel várlak!

Kapcsolódó cikkek