Mikor hitted el, hogy te rossz vagy?

 Téma: bűntudat, döntés, elengedés, gyógyulás, hitrendszerek, ítélkezés, önbüntetés, önszeretet, vagyok

Mai nap egy fontos ásás margójára.

Te mikor hitted el, hogy rossz vagy? Ki volt az, akinek ezt elhitted?

Volt valaha, amit úgy éreztél, hogy elrontottál, vagy úgy érezted, hogy nem vagy szerethető valamiért a családod által, vagy esetleg hoztál egy döntést, aminek megszégyenülés lett a végeredménye és „bajt” is hoztál ezzel valaki fejére?

Gondolod, hogy van ezek között kapcsolat? Aközött, hogy rossz vagyok és aközött a régi történet között, amikor kialakult rólad egy kép, hogy te rossz vagy? Van egy jó hírem. VAN közöttük kapcsolat. Ezáltal megszüntethető az érzelmi csomag.

Mit lehet ezzel kezdeni? Visszamenni arra a történetre, ami most feljött benned, akár lefuttatni az a történést úgy, mintha azt tv-ben néznéd. Aztán kikapcsolod a tv-t, azaz megszünteted a rajta lévő stressz érzést. A kikapcsolással megszűnik, képzeld el. Most ismét bekapcsolod a tv-t és elképzeled, hogy mit szerettél volna helyette, hogy érezted volna komfortosnak magad. Azt lett volna jó, ha ennek ellenére szeretetben részesülsz, támogatottság érzésben, biztonság érzésben, hiba vagyok érzés nélküliséget szerettél volna tapasztalni? Vagy valami mást? Van még valamire szükséged? Ha igen, fogalmazd meg és képzeld el, hogy megkapod, ott van már veled az az érzés.

FONTOS, hogy tudd! Nem vagy rossz! Ember vagy. Most ebben az életedben embernek születtél, aki hoz ilyen és olyan döntéseket. Mindegyik fontos döntés, tehát nem lehet ezért valami sem jó, sem rossz. Döntés, választás, ítélkezés nélkül nézz rá.

A kérdés az, hogy mit kezdesz magaddal azután, hogy meghoztad azt a bizonyos döntést, meddig akarod még amiatt büntetni magad, hány évig akarod még magad szenvedtetni? Szállj ki, most, van rá engedélyed. Nem vagy hibás és nem vagy bűnös. Van felelősséged, de nem biztos, hogy minden felelősség a tiéd, főleg, ha többen voltatok benne abban a sztoriban. Annyiad része benne a felelősséged, ahányan voltatok. Már ez is könnyebbséget tud adni.

Csodás mindenséget kívánok! Csodás vagy, ezt hidd el és bocsáss meg magadnak, bármit is tettél. A Teremtő senkire sem haragszik.

Gyere el az általam tartott Theta Healing tanfolyamomra és válj szabaddá, mint a madár!

Kapcsolódó cikkek