Átverés vagy csoda a Theta Healing tanfolyam

 Téma: igazság, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam, Theta Healing konzulens jogai, Theta Healing tanfolyam, Uncategorized

Több éve megy az átverés a Theta Healing területén. Ezt most jó helyen olvasod, méghozzá egy Theta Healing tanár oldalán, Theta Healing tanár tollából.

Miért írom le ezeket? Azért, hogy tisztázzunk pár dolgot azzal kapcsolatosan, hogy mi az a Theta Healing tanfolyam, mit érdemes adni és mi maga az átverés a Theta Healing tanfolyammal kapcsolatban.

Tehát,

Ha valaki azt mondja neked, hogy az ásás, tehát magát a Theta Healing eszközét csak és kizárólag a haladó tanfolyam után fogod megérteni, VAGY megtanulni ő átver téged, MERT a Theta Healing alaptanfolyamon már olyan szinten átbeszéljük és kigyakoroljuk az ásást, hogy nem nagyon fog kérdés maradni benned, már csak gyakorolnod kell. Tehát olyan, hogy nem is tudod mi az az ásás, csak úgy beszélgettek erről-arról, mert az a feladat a tanfolyamon, az nem Theta Healing ásás technika. A Theta Healing alaptanfolyamán már mindenki ás, azaz használja a módszert az eszközt, nem CSAK A HALADÓ tanfolyamon tanulunk róla, nem az a hivatalos, hogy ott kell megtanítani. Aki ezt mondja neked az ÁTVER. A Theta Healing haladó tanfolyamon is ismételhetünk, ha igény van rá, de a fő dolgokat muszáj egyszerűen megtanítanunk NEKTEK a Theta Healing alaptanfolyamon, hogy tudásotok legyen, hogy elégedettek legyetek és tudjátok már a Theta Healing alaptanfolyam után is már ügyesen használni, mert képesek vagytok rá, ha olyan tanfolyamon voltatok, ahol megtanítottak erre titeket. Ha nem tanítanak meg erre TITEKET, akkor átverésben van részetek és pénzlehúzásban, ez a valóság, csak tudj róla.

Ha a Theta Healing alaptanfolyamon szándékosan a legzártabb embert választja ki bemutató ásásra a tanár és azt mondja, őt nem lehet megnyitni, vele nem lehet dolgozni és nem csinál neki még letöltést sem, akkor megláttad, hogy lehet egy konzulensnek, aki mellesleg tanár NEM megfelelően TUDNI a szakmáját. Ha ezt egy tanár csinálja, akkor pedig biztos, hogy nem a legtöbbet adó Theta Healing tanfolyamon ülsz, mert ha a tanár sem tud „semmit csinálni” még a minimumot sem adja meg a  kliensnek a bemutató ásás során, akkor képzelheted, hogy mennyit szeretne neked átadni tudás szinten az ásással kapcsolatosan. TEHÁT, olyan, hogy rossz kliens, alkalmatlan kliens NINCS! Mert minden klienssel lehet valamit kezdeni, ad engedélyt, mindenkit valamilyen szinten meg lehet nyitni – amennyire engedi, lehet vele haladni. Ha a zárt tanfolyami csoporttársad még jelentkezett is arra, hogy szeretne bemutató ásást kapni, akkor biztos, hogy lehet vele kezdeni valamit. Ha a tanár azt mondja, hogy nem lehet, akkor neki nincs is szándékában bemutatni az ásást és nincs szándékában megtanítani már a Theta Healing alaptanfolyamon a szakmára. Remélhetőleg a haladó tanfolyamon lesz hajlandósága megtanítani az ásást. Tehát, ha valaki szándékosan nem tud bemutatni nektek egy ásást a tanfolyam során, azaz azt sem tudod, hogy kellene elképzelni, mit kellene csinálni és őt még ráadásul tanárnak is hívjuk, akkor ő átver téged, de nagyon. Nála van elvileg a tudás és most már a pénzed is, mersz reklamálni, ugye, hogy nem!! Pedig legyél bátor és reklamálj, ha úgy érzed, hogy átver.

Az összes ásási útvonalat már a Theta Healing alaptanfolyamon végig kell vennünk veletek, minden tanárnak. Tehát nem a Theta Healing haladó tanfolyamon lesz ez, nem ott fogsz sokat tanulni az ásásról, hanem már az alaptanfolyamon kellene, mert ez a hivatalos. Ha nem tanítanak neked csak egy-két szót az ásásról, akkor szintén átverésben vagy.

A Theta Healing egy hivatalos rendszer. A tanároknak elvileg a hivatalos rendszer alapján kell tanítani, attól eltérni nem lehet, nem szabad lenyisszantani a tananyagból azért, hogy további tanfolyamra „kényszerítsük” a hallgatókat. Nem etikus és nem hivatalos és egyáltalán nem empatikus. Tehát, ha valaki nem a hivatalos módon tanít, mert szándékosan valamit kihagy, vagy szándékosan nem ad neked oda valamit, akkor ő is átver téged. Hidd el, minden tanár tudja, hogy mi a dolga, azaz mi LENNE a dolga, mit hogy kell tanítani, mit kell neked a tanfolyam során odaadnia, aki azt mondja, hogy nem tudja és több éve tanár, akkor ő biztos, hogy átver téged.

Ha sem a Theta Healing alaptanfolyamon sem a Theta Healing haladó tanfolyamon nem kapod meg a könyvesboltokban is megvásárolható adott szintre vonatkozó Theta Healing könyvet, akkor szintén átvernek téged, mert az jár neked, méghozzá benne van a tanfolyami díjban, nem kell érte plusz pénzt fizetned!! Azt kötelező odaadni mindenkinek. Mivel lehet kapni, nem hiánycikk ezért hivatkozni sem lehet arra, hogy nem lehet kapni. Arra hivatkozni, hogy elavult pedig hazugság és über durva nagy átverésben vagy! MERT, a Theta Healing könyvkereskedésben megtalálható könyvei nem elavultak, sőt!! Nagyon hasznos tananyagok.

Ha nem kapod meg a hivatalos munkafüzetet, plusz a kiegészítéseket rögtön a tanfolyam kezdési időpontjában az első napon, akkor szintén átvernek téged, mert azt is kötelező rögtön odaadni, mert akkor látod, hogy hol tartasz és vannak benne kiegészítendő részek is és azt ki kell egészíteni a tanfolyam során, hogy teljes legyen a munkafüzet. Ha nem kapod meg az azért van, hogy ne lásd, mi mindent hagy ki a tanár. Ez 100% átverés.

Ha valaki úgy hirdeti magát, hogy egy hétvége alatt megtanít a Theta Healing alapjaira, akkor ő is átver téged, mert a tanfolyam három napos, ahol már az első napon komoly tanulás és munka folyik. Ha ez elmarad, mert az első nap felesleges, vagy csak ismerkedés van, az sem a hivatalos tanfolyam és átvernek téged. Ha két napos lenne, akkor legalább mind a két nap során 9-9 órát kellene szünet nélkül töményen figyelned és tanulnod, amire nem sok ember képes. Tehát, ha te nem 9-9 órát ültél egyfolytában a 2 napos tanfolyamon során, ami egyébként három napos, akkor biztosan átvernek téged.

Ha akarsz, már az alaptanfolyam után tudod mesteri szinten művelni a Theta Healinget, ezt csak választás és hitrendszercsere kérdése. Itt csak az a kérdés, hogy te mit választasz. Mire vagy nyitott!

Nos néhány helyen átverés a Theta Healing tanfolyam. Légy éber és bátor, a tanfolyam választásnál olvasd el figyelmesen a hirdetésben szereplő mondatokat.

Ha szeretnél tudni éberebben választani és beszállni a bőség teréből történő teremtésbe, akkor mondj IGEN-t a pozitív megerősítésre:

Tudom, milyen érzés kiszállni az áldozat szerepből, a megvezethető vagyok szerepből, a kihasználnak szerepből.

Tudom, milyen érzés, hogy méltó vagyok a teljességre és tudom hogyan részesüljek benne.

Tudom, hogy milyen érzés nyertes- nyertes helyzeteket teremteni.

Tudom, milyen érzés, hogy értékes és méltó vagyok a jóra, szépre, értékesre, tartalmasra, tudásra, bőségre, egészségre, szeretetre, partneri viszonyra.

Tudom, hogyan mutassam meg magam a világnak, hogyan lépjek ki a fényre.

Tudom, hogy szabad beszállni lehetséges és biztonságos, szabad a bőség terébe és kiszállni a hiány teréből.

Köszönöm! Így van, így van, így van.

Ha átverésmentes tanfolyamot szeretnél, ahol biztosan megtanulod magát az ásás technikáját és a módszert is, akkor bátran gyere hozzánk, mi nem árulunk zsákbamacskát, szabadon kérdezhetsz és biztosan mindenre válaszolunk, átadjuk a tudásunkat ezáltal tudással fogsz hazatérni.

FONTOS! Már a tanfolyam során tényleg „csodák” történnek, ha beengeded az új tápláló hitrendszereket és tényleg elkezded magadon is alkalmazni. Elmúlik a több éve tartó fejfájás, nyomasztó rémálmok szűnnek meg egyik napról a másikra a tanfolyam ideje alatt és utána sem jön vissza, csökken a vérnyomás, pánik elmúlik, harmonizálódik a családi viszony, anyagi áldás köszönt be a tanfolyam ideje alatt és még sok-sok minden. Ha szeretnél te is „csodákat” tapasztalni az életedben észrevehető formában, akkor érdemes megtanulnod a Theta Healing technikát.

Hány napos a Theta Healing alaptanfolyam valójában? Bejegyzés itt: Hány napos a Theta Healing alaptanfolyam valójában

Ingyen szeretném a Theta Healing munkafüzetet, Theta Healing munkafüzet download! Bejegyzés itt: Ingyenes Theta Healing munkafüzet

Amit soha ne higgye el egy Theta Healing tanárnak! Vigyázat tényfeltáró blog! Amit soha ne higgy el egy Theta Healing tanárnak

Hogyan válasszak Theta Healint tanfolyamot és tanárt?! Bejegyzés itt: Hogyan válasszak Theta Healing tanfolyamot és tanárt

 

 

 

Kapcsolódó cikkek