Theta Healing veszélyei

 Téma: önismeret, Uncategorized

Theta Healing veszélyei!? Hogy micsoda?! Vannak a Theta Healingnek veszélyei?!

Nos, igen! Mint minden önismereti módszernek vannak „veszélyei”!

1. Elkezdesz változni – néha a környezet azt a billogot süti rá a változásban lévő emberre, hogy „mostanában más vagy”-ehhez mondjuk egy kritikai hangsúlyt választanak, vagy „nem olyan vagy már, mint régen” -ezt sem kedvesen mondják. A változásban lévő ember már nem tud olyan lenni, mint korábban, mert már elkezdi meghaladni régi önmagát, azaz lehet, hogy valóban nem lesz a változásban lévő ember annyi mindenre bólogató, mindenre igenelő ember, hanem lesz már hangja, mert szólni és akár NEM-eket is mondani. Ha az veszélyes, akkor meglátásom szerint ezt a „veszélyt” érdemes bevállalni.

2. Elkezdesz megváltozni kívülről – lehet, hogy rádöbbensz arra, hogy nem akarsz úgy kinézni 40 évesen, mint egy 70 éves és elkezded lecserélni a ruhatáradat, vagy új hajat vágatsz magadnak, mert kijössz például abból a hitrendszerből, hogy „nekem nem jár semmi”, „mindenki fontos, de én nem”, „én vagyok az utolsó”, „ááá én nem vagyok fontos”, „40 évesen már nem lehet ilyen ruhákat felvenni”. Az arcodra is rá fog vetülni a Theta Healing „veszélye”, mert elégedettebb ábrázattal fogsz közlekedni a világban, kevésbé leszel „savanyú a szőlő” hitrendszerben és ezáltal fiatalodni fog az arcot, olyan is volt, akinek a deformált arca sokkal szebb lett (igen, lehet, hogy hihetetlen, de van ilyen is). Ha ez például veszélyes a párodnak, mert megijed attól, hogy te jobban vagy, vagy akár túl jól vagy, akkor ezt a „veszélyt” is érdemes vállalni, mert a világban inkább élek jólétben és jó érzéssel, mint negatívan, vagy boldogtalanul, vagy akár kiteljesedés nélkül.

3. Változni fognak a nézőpontjaid. Ez tényleg „veszélyes” lehet egy olyan környezet számára, akik megrögzött változástagadók vagy változáskerülők. Vannak emberek, akik ilyen-olyan hitrendszerek alapján a változást, a más véleményt tényleg „veszélyesnek” látják, mert ez az ő nézőpontjuk, de ha mi fel sem merjük ismerni, meg sem merjük kérdőjelezni a régi szerepeket, régi nézőpontokat, akkor a halálos ágyunkról visszanézve biztos, hogy azt fogjuk látni, hogy mennyi mindent elmulasztottunk. Nos, ha lehet választani, akkor inkább változtatok a nézőpontjaimon, ezáltal vállalom annak a „veszélyét”, hogy sokkal boldogabb életem lesz, mint korábban.

4. Olyan veszélyei is van a Theta Healingnek, hogy valaki elkezd leadni a súlyfeleslegéből, így vonzóbbá válik, majd a partnere elkezd félni, hogy mi lesz most, hogy ennyire csinos lettél! :DD Ezt a „veszély” is kellemes veszély, mert az egészséges élethez a túlsúly néha nem a legideálisabb. Hány ember akar lefogyni, de nem megy neki, én sok Theta Healingest ismerek, akik sokkal könnyebben leadták a kilókat, mert az önismeret és a fogyás is kéz a kézben jár.

5. A Theta Healingnek van olyan „veszélye” is, hogy vidámabb leszel! 😀 Ez az egyik legszuperebb „veszélye”, mert vidáman élni nagyszerű! Olyan sok minden zajlik a világunkban, de ha a belső derünket meg tudjuk tartani, sőt, ha nem csak derűsek, hanem vidámak is vagyunk, akkor minden problémát sokkal könnyebben megoldunk.

6. Plusz van egy hatalmas nagy „veszélye” a Theta Healingnek. Ha megtanulod saját magadon alkalmazni, akkor több pénzed marad akár nyaralásra, vagy bármi másra, mert nem kell konzultációkra, ülésekre járni, mert te magad tudsz saját magadnak segíteni, ha elakadtál. Több pénzzel rendelkezni igazán „veszélyes”.

Láthatod, hogy nagyon sok „veszélye” van a Theta Healingnek és csak 6 dolgot soroltam fel. A Theta Healing konzultációk és tanfolyamok után annyi pozitív változást láttam az embernék, hogy mindig azt kívánom, bárcsak még többen tudnának róla és egyre többen használnák, hogy ők is jól legyenek. Milyen szuper lenne, ha a világon mindenki hajlandó lenne ismerkedni önmagával és megváltani saját magát. A Theta Healing önmagában nem csodaszer, mert te kellesz hozzá és az az igény, hogy tágítod a komfortzónádat, mert szeretnél változásokat tapasztalni az életedben és önmagadban.

Hajlandó vagy te is a „veszélyesen” élő emberek közé állni? Várunk szeretettel!

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Korábbi cikkek
Mire jó a Theta Healing?