Mire jó a Theta Healing?

 Téma: önismeret, stresszkezelés, stresszoldás

Hogy mire jó Theta Healing?

Nos, mondhatnám azt, hogy mindenre! Mindenre IS jó, ha nem tartod azt a dolgot, amit szeretnél, lehetetlennek. Ha legalább egy kicsit tudsz abban hinni, hogy az a dolog létre tud jönni, vagy meg tud változni, akkor az már egy nagy siker! Ahhoz ugyanis, hogy bármi változást be tudj engedni az életedbe hitre van szükség, legalább egy kismértékű hitre. A hitet sokan Istennel azonosítják, tehát azt hiszik, hogy Istenben kell hinni, ha bármi változást akarnak. Lehet, hogy te Istenben nem hiszel, semmi baj, de hiszel valamiben, legalább magadban, vagy abban, hogy az élet tud neked jót is adni! Ha ebben legalább egy kicsit tudsz hinni, akkor a Theta Healing ásás és hitrendszercsere tud segíteni. Tedd fel magadnak azt a kérdést: Tudok abban hinni, hogy az élet tud nekem jót adni? Ha az jön, hogy nem, akkor lépj tovább azzal a kéréssel! De szeretnék abban hinni, hogy az élet tud jót is adni? Ha a válasz IGEN, akkor azt kell, hogy mondjam alkalmas vagy a Theta Healing konzultációra. Megfigyelésem alapján, aki már rátalál a Theta Healingre, az tud hinni, legalább egy kicsit tud hinni, nekem ez a 100%-os tapasztalatom. Ha nem hinne, akkor nem nézelődne ilyen technikák felé. A szkeptikus emberek is szeretnének hinni, de ők meg nem vallják be! (Most erre kacsintottam egyet!)

FONTOS! A Theta Healing nem csodaszer és nem pótol semmiféle gyógykezelést, vagy gyógyszert! A Theta Healing egy olyan önmegismerési technika, amivel rá tudsz látni egy-egy problémád miértjére és annak a miértnek a feldolgozásával tudsz eljutni a megoldáshoz. Lehet, hogy egy témának több miértje is van, amit érdemes feldolgozni. Ha többször jössz Theta Healing konzultációra, akkor sem fogsz terápiában részt venni, mert a Theta Healing nem terápia. A Theta Healingnek akár lehet terápiás hatása, de nem az a célja, ezt fontos leszögezni.

Ha eljössz hozzám a Theta Healing konzultációnak fontos résztvevője vagy a folyamatnak, nem csak passzív résztvevő, hanem igenis aktív résztvevő. Kérdéseket fogsz kapni és majd azokra fogsz válaszolni, illetve te fogsz bizonyos dolgokra visszaemlékezni, mert te tudsz emlékezni, még ha most azt hiszed, hogy neked nincsenek emlékeid. Az ember képes emlékezni, ha biztonságos és empatikus, értő figyelemben van része, egy ellazult, nyugalmi állapotban. Akkor sokszor miért nem emlékszünk? Mert rohanunk és még magunknak sem adunk időt. Ha eljössz Theta Healing konzultációra, akkor annyira nagyra becsülöd magad 1 óráig, hogy már ettől is változás állhat be az életedbe, mert adsz magnak egy fókuszált órát, ahol se a holnapra való bableves gondolata nem fog becsúszni, sem pedig a gyerek tegnapi kettese matekból, sem az, hogy esetleg az anyukáddal összevesztél (hacsak nem az a témád).

Tehát, mire jó a Theta Healing? Amire csak akarod, és aminek a megváltoztatásában, megváltozásában legalább egy kicsit tudsz hinni.

Például:

Nem tudod eladni a házadat, de szeretnéd eladni.

Állandóan késel, és ebből problémáid vannak.

Gyorsan felkapod a vizet.

Túlzottan megvisel …..(valami).

Nem tudod elfelejteni a régi nagy szerelmedet.

Beütötted a lábadat és nem akar olyan tempóban gyógyulni, mint ahogy te azt szeretnéd.

Valamilyen fizikai tünetet mutat a tested, ami neked fáj, vagy kellemetlen, vagy beteggé tesz.

Sikertelennek érzed magad az életed valamelyik területén.

Sok kiadásod van, de kevesebb a bevételed.

Szeretnél több pénzt teremteni magadnak, mert ezzel a mostani helyzettel nem vagy elégedett.

Zavar az, hogy kopaszodsz.

Szeretnél hatékonyabban dolgozni, mert mismásolni szoktál.

Kirúgtak a munkahelyedről és ezt igazságtalannak tartod.

A legjobb barátnőd összejött a barátoddal.

Bántalmazó férfiakat/nőket tudsz csak bevonzani, de már ezen változtatni akarsz.

Átvernek az emberek.

Levegőnek néznek az emberek.

Nem érzed magad elég magabiztosnak.

Túlzottan maximalista vagy.

Nem tudsz lazítani és pihenni, mert mindig van valami dolgod, amit el kell intézni.

Szeretnél párkapcsolatot, mert már régóta nincs.

Nem jön össze a gyerek.

Félsz a válságtól, ami most van a világban.

Elváltál és szeretnél ismét jól lenni, vagy nem találod a helyedet a válás után.

Túlzottan aggódsz a gyerekedért (lehet, hogy már nagykorú).

Tehát nagyon széles a tárház, amin lehet dolgozni.

 

Szeretnél bejelentkezni és megtapasztalni a Theta Healing konzultáció előnyeit, azt, hogy mire jó a Theta Healing? Akkor kattints alább:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Korábbi cikkek