Mi nem a Theta Healing, és mi a Theta Healing!

 Téma: Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing konzulens, Theta Healing tanfolyam

Mindenki, aki önismeretben van, és hisz Istenben, vagy a Teremtőben, Univerzumban már hallott arról, hogy van egy módszer, amit Theta Healingnek hívnak. Azok száma, akik valójában tudják, hogy mire jó a Theta Healing, mi az, hogy Theta Healing már kevesebben vannak. Sajnos elég sokan a Theta Healinget összekeverik egyéb más módszerekkel is és úgy tartanak Theta Healing konzultációt, ilyenkor egy konzultáción résztvevő joggal hiheti azt, hogy ő Theta Healing konzultáción volt, pedig nem teljesen. Van olyan tanár, aki a tanfolyami anyagba kever bele más módszert, ami nem feltétlenül baj, ha felhívja erre a résztvevők figyelmét. Ezért olyan városi legendák vannak a Theta Healingről, hogy én magam is meg szoktam lepődni, amikor vagy egy új kliensem számol be erről, vagy a tanfolyami résztvevő kérdez rá dolgokra, hogy az mikor fog következni, mikor az egyáltalán nem tartozik a Theta Healing tananyagába. Ezért lenne fontos, hogy a Theta Healing megmaradjon Theta Healingnek, illetve, ha valaki hozzá is kever más módszert, akkor fontos lenne jelezni a konzultáció során, vagy a Theta Healing tanfolyamon, hogy most ez pl: „családállítási elem volt itt ebben a pillanatban, amiről beszélek, vagy tapasztalsz”, ez nem Theta Healing. Nagyon csábító tud lenni, hogy keverjük a módszereket és erről nem szólunk, csak ezzel az a probléma, hogy ezzel egy nagy zűrzavart idézünk elő a résztvevő fejében, illetve a köztudatban, amivel akár a Theta Healing hitelességének megkérdőjelezésének adhatunk táptalajt.

FONTOS!

A Theta Healing nem csak „energiagyógyászati” módszer.

A Theta Healing nem csak egy szimpla beszélgetés.

A Theta Healing konzultáción nem csak annyit csinálunk, hogy felszólunk az Univerzumnak/Teremtőnek/Istennek, hogy csinálja meg, oldja meg, és holnaptól világbéke, vagy megnyerjük a főnyerményt.

A Theta Healing nem csak hitrendszercsere.

A Theta Healing nem csak izomtesztelés.

A Theta Healing nem csak meditáció.

A Theta Healing nem csak vizualizáció.

Hanem mindez egyben és még annál is több.

Ha valaki valójában meg akarja ismerni a Theta Healinget belülről is, a működését, tudni akarja, hogy működik, miért olyan hatásos, annak a Theta Healing tanfolyam az ajánlatos meglátásom szerint, mert ott fog rájönni arra, hogy mennyire csodás eszközöket használó módszer, ami túlmutat minden eddigin, amit eddig tanult. Ezért van az, hogy nálam már jópár pszichológus is járt, mint Theta Healing konzulensi kliens és tanfolyami résztvevő is és csak ámultak, hogy mennyire zseniális ez a módszer, több, mint gondolták és azóta is használják a praxisukban, illetve családállítók, kineziológusok, coachok is előszeretettel megtanulták már tőlem, hogy még bővebb eszközrendszerük legyen és mindenkiről örömmel állíthatom, hogy nagyon hatékonynak találták, eddig csak pozitív visszajelzéseket adtak.

Ha fontos, hogy akár te magadon is tudj dolgozni, egy-egy témádon, ha szeretnél egy módszert a kezedbe, ami a nehéz helyzetből lehetőséget teremt nem pedig több problémát, akkor ezzel a módszerrel tudsz magadon is dolgozni. Magyarországon nem tanítják az önásást alaptanfolyamon, illetve egyik Theta Healing tanfolyamon sem, viszont én célul tűztem ki magamnak, hogy már az alaptanfolyamon a résztvevők tudjanak magukon is dolgozni, így megtanítom nekik azt, hogy tudnak magukkal olyan konstruktív beszélgetést folytatni, mintha a saját Theta Healing konzulensük lennének. Ezzel dupla boldogsággal és tudással térnek haza a résztvevőim a Theta Healing tanfolyamomról.

Ha szeretnél résztvenni valamelyik Theta Healing tanfolyamomon, vagy eljönni hozzám egy konzultációra na késlekedj, jelentkezz, várlak szeretettel! Legyen neked is kerekebb a világod!

Ha érdekel az én általam tartott Theta Healing tanfolyam, a valódi gyakorlása a Theta Healingnek, akkor várlak sok szeretettel!

Itt tudsz jelentkezni:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Ha szeretnél bővebb önismerettel rendelkezni, gyere be a Facebook #maradjpozitívközösség Önismeret Duzmath Ágnessel ingyenes, zárt csoportomba:

https://www.facebook.com/groups/296014238043504

Facebook oldalam, ahol szintén sok-sok hasznos tartalom van:

Duzmath Ágnes I Love Theta – ilovetheta.hu – Theta Healing tanfolyamok

https://www.facebook.com/ilovetheta

YouTube csatornám I Love Theta Duzmath Ágnes:

https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw

DDDDDeeeeeeeee!!! Ha szeretnél hozzám tanfolyamra jönni, vagy konzultációra, akkor nézz körül www.ilovetheta.hu oldalamon, várlak szeretettel! 🙂

Kapcsolódó cikkek