Theta Healing alaptanfolyam után rögtön haladó tanfolyamot NE!

 Téma: Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam, Theta Healing vélemény, Uncategorized

Sokan érdeklődnek Theta Healing tanfolyam után és az is nagyon felkeltette az emberek érdeklődését, hogy egymás után rögtön szünet nélkül a Theta Healing alapot és a Theta Healing haladó tanfolyamot is elvégeznék.

2015-től végzett Theta Healing tanításom óta az a meglátásom, ha csoportos tanfolyamról van szó,  hogy szünet nélkül egymás után nem ajánlatos elvégezni a Theta Healing alap és haladó tanfolyamot. Ha valaki viszont egyéni tanfolyamra jön, annak esetleg beleférhet a két tanfolyam szünet nélküli elvégzése, csoportos tanfolyam esetén viszont nem ajánlom.

Miért van az, hogy én nem ajánlom közvetlenül egymás után szünet nélkül a Theta Healing alap és haladó tanfolyamot? Miért nem érdemes Theta Healing maratont csinálni? (Logikátlannak tűnik, mert sokan azt mondják, hogy a pénztárcám ellensége vagyok! Egyet fontos tudni rólam, én nekem az a célom, hogy te tudd és értsd a Theta Healinget, ne csak papírod legyen róla, vagy részinformációid, számomra fontos, hogy korrekt szolgáltatást nyújtsak.)

Fontos tudni, hogy a Theta Healing alaptanfolyam gyakorlatilag 3 nap, ahol, ha te igazán minden gyakorlatot megcsinálsz, többször ásol és neked is többször ásnak (az ásás a Theta Healing módszer legkomolyabb eszköze), akkor te a 3. nap végére azt sem fogod tudni igazán, hogy „merre van az előre”-  tanfolyami résztvevőtől idézet. Elnézést kérek a megfogalmazásért, de ezt szokták mondani a nálam résztvevő tanulók, mert bizony az én tanfolyamom nem a lazsálásról szól. Extra Theta Healing tisztítások is tartalmaz és valóban az összes gyakorlat elvégzésre kerül, így a harmadik nap végére mindenki nagyon fáradtan megy haza. Nagyon komoly energetikai transzformáció történik 3 nap alatt, amit biztos, hogy tanácsos utána kipihenni. Volt olyan tanfolyami résztvevő, aki a három nap után rossz irányba indult haza, de olyan is akadt, aki a végállomásig utazott pedig csak két villamosmegállót kellett volna mennie. Ebből tudom leszűrni, hogy fárasztó és pihenést kell utáni adni magunknak.

Amikor én megyek Theta Healing tanfolyamra én is el szoktam fáradni, és így van ez a Theta Healing tanári tanfolyam után is. Tehát a Theta Healing alaptanfolyam 3. napja után az ember úgy érzi, hogy nagyon jó lesz pihenni, aludni, sőt én javasolni szoktam, hogy igyanak jó sok vizet, egyenek finomat, akár jutalmazzák meg magukat valamilyen egészséges édességgel, mert elég sok energiát felemészt a figyelés, az oldódás és a tanulás. Tehát a 3. nap végére nem igazán szoktak arról gondolkodni a nálam végződő tanfolyami résztvevők, hogy de jó lenne még tanulni, mert nagyon sok a Theta Healing alaptanfolyami tananyag és azt fel kell dolgozni, viszont azt szokták sajnálni, hogy vége van a közösen töltött időnek. Valaki egyszer viccesen megkérdezte, hogy „tanulni nem, mert hulla fáradt vagyok, de holnap jöhetek-e ismét csak, hogy itt legyek?” 🙂

Egy Theta Healing tanfolyam során, ami igazán kiscsoportos ,nagyon összekovácsolódik a társaság, sok mindenbe beavatják egymást a résztvevők, mert nagyon biztonságos és családias környezet teremtődik pár fő esetén. Nálam nagyjából maximum 6 fő lehet, így mindenkire gondosan oda tudok figyelni, ami az egyik célkitűzésem mindig a tanítás során. 8-fő fölött már jóval inkább meghúzódnak a résztvevők és 15 fő fölött meg az, aki valójában introvertált, az a személy szinte el is tud bújni (ami valójában a fejlődését nem igazán fogja segíteni). Tehát, minél nagyobb a tanfolyami létszám, annál inkább nem javaslom a maratoni Theta Healing tanfolyamokat, mert kevésbé hatékony, nagyon megterhelő – ha igazán minden megtanításra kerül – és mivel nagyon fárasztó, így egyszerre nem lehet mindent megjegyezni, sőt a 4. nap végére már szinte lekapcsol az elme. Mindig érdemes szünetet tartani az én tapasztalatom szerint!

Ha nem tartasz szünetet a Theta Healing alaptanfolyam és a Theta Healing haladó tanfolyam között, akkor mit kockáztatsz?

1. nem lesz tapasztalásod egyedül, így nem tudod, hogy milyen kérdéseid merülhetnek fel az önálló gyakorlás során. Ha szünetet tartasz a kettő között, a két tanfolyam között tudsz gyakorolni, így eredményesebb hatékonysággal veszel részt a haladó tanfolyamon és nagyobbat tudsz fejlődni a haladó tanfolyamon.

2. nagyon fáradt leszel

3. sok mindent felületesen fogsz csak meghallani, mert túl sok egyszerre 6 nap

4. a tananyagi összezavarodás veszélye is fennállhat, egyrészt a fáradság miatt, másrészt a túl nagy anyag miatt

Tehát érdemes mérlegelni, külön-külön, vagy szünet nélkül egyszerre. Az én Theta Healing alaptanfolyamomon megtanítom az ásás technikáját, így már nagyon szuperül tudsz otthon egyedül gyakorolni, és haladó tanfolyamra annak érdemes majd jönni hozzám, aki még többet akar tudni, és van kérdése a gyakorlattal kapcsolatban, amit a saját gyakorlás során maga ismert fel és azt szeretné kitisztázni. Nagyon fontos a saját, önálló élmény a Theta Healing során, ha nem tartasz szünetet, és nem gyakorolsz önállóan, akkor nem jönnek ki a problémák, amikre a haladó tanfolyamon tudsz majd nálam biztos, hogy választ kapni.

Ha mindenképpen gyorsan akarod a két tanfolyamot elvégezni, akkor is én a Theta Healing alap és as a haladó tanfolyam között javasolnék 4 hét szünetet és addig a 4 hétben tudsz gyakorolni.

Ha érdekel az én általam tartott Theta Healing tanfolyam, a valódi gyakorlása a Theta Healingnek, akkor várlak sok szeretettel!

Itt tudsz jelentkezni:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Ha szeretnél bővebb önismerettel rendelkezni, gyere be a Facebook #maradjpozitívközösség Önismeret Duzmath Ágnessel ingyenes, zárt csoportomba:

https://www.facebook.com/groups/296014238043504

Facebook oldalam, ahol szintén sok-sok hasznos tartalom van:

Duzmath Ágnes I Love Theta – ilovetheta.hu – Theta Healing tanfolyamok

https://www.facebook.com/ilovetheta

YouTube csatornám I Love Theta Duzmath Ágnes:

https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw

DDDDDeeeeeeeee!!! Ha szeretnél hozzám tanfolyamra jönni, vagy konzultációra, akkor nézz körül www.ilovetheta.hu oldalamon, várlak szeretettel! 🙂

Kapcsolódó cikkek
theta healing gyakorlatoktheta healing ilovetheta