Theta Healing gyarkolatok

 Téma: cselekvés, hitrendszerek, Theta Healig gyakorlatok, Uncategorized

Sokan már több mindent hallottak a Theta Healing technikáról, de még így is sok-sok kérdés merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy mi a csoda az a Theta Healing?!

Az egyik ilyen kérdés a Theta Healinggel kapcsolatban, hogy milyen Theta Healing gyakorlatok vannak. 🙂

Az egyik Theta Healing gyakorlat, amit rögtön tanulunk a Theta Healing tanfolyamon, mint Theta Healing gyakorlat a szavak és gondolatok teremtő ereje. Azaz, ha szeretnél változásokat az életedben, akkor érdemes ráhangolnod magad a pozitív beszédre és gondolkodásra. Természetesen, ha te most csalódott vagy, vagy épp negatív, vagy dühös, vagy úgy érzed, hogy a dolgokat kilátástalanok, azzal sincs semmi gond, mert van egy olyan Theta Healing gyakorlat, amit ásásnak hívunk és ezt a negatív attitűdöt az ásás során fel lehet dolgozni és el lehet engedni. Tehát egy másik Theta Healing gyakorlat az ásás. Az ásás tulajdonképpen egy olyan önismereti kérdés-válasz gyakorlat, ami hatására rájössz a problémád gyökerére, azaz, hogy maga a problémád honnan ered. Az eredési góc megértése, feldolgozása, hitrendszer cseréje teszi lehetővő, hogy te könnyedebb legyél, azaz kevésbé legyél negatív. De bármi legyen is az a probléma, amivel kapcsolatban most elakadásod van, azt az ásás, azaz az ásásnak nevezett Theta Healing gyakorlat képes megdolgozni és elengedésbe helyezni.
Egy másik Theta Heaing gyakorlat a hitrendszercserék gyakorlata. Mindenki vélekedik valahogy magáról, az életről, az emberekről, a szűkebb-tágabb körülményeiről, csak az nem mindegy, hogy milyen hitrendszer alapján teszi ez, bármit is hiszel, az úgy van, azaz megteremtődik, ezért érdemes a hiteinket (hitrendszereinket, mintáinkat) felülvizsgálni és átalakítani. Van sok-sok pozitív mintánk, hitünk, de vannak negatívak is, ha rájössz arra, hogy tele vagy negatív hitrendszerrel, azt a hitrendszercserével akár át is tudod transzformálni pozitívvá, ha már tényleg vágyod, hogy más legyen az életed.
Egy következő Theta Healing gyakorlat a meditáció. Ahhoz, hogy valaki őszintén önmagába tudjon nézni, ahhoz arra van szüksége, hogy nyugodt állapotba kerüljön. Ha nyugodtak vagyunk, akkor az már egy olyan alapot tud adni az önmegismerési folyamatnak, ahol szinte garantált a siker, ha nem nyugodtságból, nyugodtságon keresztül fordulunk önmagunkhoz, akkor ott nehezen fog megtörténni bármiféle változás.
A Theta Healing gyakorlat során még számtalan kiegészítő gyakorlat van, amit a Theta Healing tanfolyamokon veszünk át, de, ha tőlem valaki azt kérdezi, hogy mi a legfőbb Theta Healing gyakorlat, akkor én ezeket emelem ki, mert ha már ez megvan, akkor minden megvan és sikeres lesz a feldolgozási folyamat. Természetesen a többi Theta Healing gyakorlat is fontos, de most ezeket emeltem ki. 🙂

Theta Healing gyakorlatok dióhéjban:

– Szavak gondolatok teremtő ereje: ébredj rá arra, ha negatív vagy! Vigyázz, az Univerzum nem érti a viccet! 🙂

– Theta Healing ásás

– Theta Healing hitrendszercsere

– Theta Healing meditáció

Ha szeretnél bővebb önismerettel rendelkezni, gyere be a Facebook #maradjpozitívközösség Önismeret Duzmath Ágnessel ingyenes, zárt csoportomba:

https://www.facebook.com/groups/296014238043504

Facebook oldalam, ahol szintén sok-sok hasznos tartalom van:

Duzmath Ágnes I Love Theta – ilovetheta.hu – Theta Healing tanfolyamok

https://www.facebook.com/ilovetheta

YouTube csatornám I Love Theta Duzmath Ágnes:

https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw

DDDDDeeeeeeeee!!! Ha szeretnél hozzám tanfolyamra jönni, vagy konzultációra, akkor nézz körül www.ilovetheta.hu oldalamon, várlak szeretettel! 🙂

Korábbi cikkek
theta healing instruktor képzés