Theta Healing instruktor képzés

 Téma: Egyéni Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing instruktor képzés, Theta Healing tanár, Uncategorized

Nagyon sokan vannak, akik Theta Healing instruktorok szeretnének lenni, azaz Theta Healing tanárok.

Mi az a Theta Healing instruktor képzés?!

Minden Theta Healing instruktort Vianna Stibel, vagy a Vianna Stibel családjának egyik tagja oktatja a Theta Healing instruktor képzésen. Ezt jelen pillanatban 2022. júliusában lehet személyesen és online is végezni. Régen nem volt lehetőség Theta Healing konzulensi képzésre, vagy Theta Healing instruktor képzésre online módon becsatlakozni, de ahogy bejött a COVID19, nagyjából 6 hónapra rá már volt online lehetőség, nem mindenre egyszerre, de fokozatosan kinyitott a Theta Healing világ az online térre is. Ez az online lehetőség sok embernek könnyebbség lehet.

Ahhoz, hogy te Theta Healing instruktor legyél a következő hivatalos  Theta Healing konzulensi képzéseket kell elvégezni előtte:

Theta Healing alaptanfolyam

Theta Healing haladó tanfolyam

Theta Healing Dig Deeper tanfolyam

Te és a Teremtő tanfolyam

(Angolul: Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, You and The Creator (Growing Your Relationships 2)

Ezeket a tanfolyamokat magyar, angol, német, szlovák, japán, orosz…stb. vagy bármilyen nyelven el lehet sajátítani, mert már szinte a világ minden pontján van Theta Healing konzulens képzés, ezekre vagy online kell becsatlakozni, vagy személyesen. Magyarországon van sok-sok konzulens képző helyt, az egyik ilyen az ilovetheta.hu is, azaz Duzmath Ágnes.

Ha már ezekből (fentebb) konzulens vagy, és gyakoroltál, valóban tudsz ásni, profin tudsz ásni, érted a Theta Healinget, akkor tanácsolnám csak, hogy Theta Healing instruktorrá válj. Ezt a nézőpontot szoktam forszírozni a tanfolyami résztvevőimnél, mert szeretném, ha sikeres Theta Healing instruktorok lennének ők is. Ha nem tudod, nem ismered, nem gyakorlod, nem vagy benne profi, akkor, hogy szeretnéd tanítani?! Gondold át, hogy te szeretnél olyantól tanulni, aki felolvassa a könyvet, a munkafüzetet, nincs önálló tapasztalása, egyszerűen nem tudja a válaszokat a kérdéseidre, nem tud ásni, bakizik, valótlanságokat mond, esetleg korlátozó hitrendszereket tölt be? Valószínűleg nem!

Én 1 évet dolgozta magamon Theta Healinggel. Intenzíven ástam másnak is és utána mentem el Theta Healing instruktor képzésre. DE, én már előtt is voltam önismereti folyamatokban több évet. Én nem azért mentem el erre a képzésre, hogy utána majd tanítsam, hanem azért mentem, hogy hátha fog még valamit hozzátenni a tudásomhoz a képzés. Az instruktor tanfolyamon tapasztalati tudással gazdagodtam a többi külföldi tanulótársam inspirációjából, de a Theta Healing technikájával kapcsolatban nem kaptam ott sem több tudást Viannatól, mert az már eleve tudtam. Tehát, ha te úgy érzed, hogy nem érted a Theta Healing módszerét, lehet, hogy még nem érdemes elmenned a Theta Healing instruktor képzésre, de lehet az is, hogy pont érdemes elmenni, mert ott Vianna Stibel, vagy valamelyik családtagja előadásából fogsz valamit igazán megérteni. Sok embernek az a hitrendszere, hogy a forrástól kell tanulni, a forrás a Theta Healing világában Vianna Stibal, ha te is ezt hiszed, hogy a forrástól kell tanulni, akkor lehet, hogy érdemes elmenni majd az instruktor képzésre.

FONTOS! Van gyakorlat az Theta Healing instruktor képzésen, ha nem tudod a gyakorlatot megcsinálni, vagy nem tudsz ásni, az nagyon kellemetlen, az egy jelzés még neked arra, hogy ne akard tanítani. Én az instruktor képzésen, ahol először voltam külön választottak az egyetlen magyar résztvevőtől és indiaknak ástam és ők nekem vissza. A másik instruktor képzésemen, ahol jártam, ott finn-nek, németnek, indiainak ástam, és egyszer magyarnak. Ha elmész Theta Healing instruktor képzésre, akkor én azt javaslom, hogy külföldinek áss és ő ásson neked (ha tudsz angolul), mert az nagyon elképesztő tapasztalás, élmény, hogy ők, hogy csinálják. Magyarnak ásni mindig tudunk, de külföldinek, főleg külföldi instruktornak csak ritkán.

Ha szeretnél a Theta Healing világába lépni, vonz az önmegismerés, szeretnél esetleg emberekkel beszélgetni konstruktív módon, akkor gyere el egy Theta Healing alaptanfolyamra és nézd meg, mit tud a Theta Healing, és lehet, hogy annyira megtetszik, hogy egyszer te is instruktorrá válsz. Várlak szeretettel!

Itt kezd a képzést:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Korábbi cikkek
theta healing gyakorlatok