Lehet rögtön a Theta Healing haladó tanfolyammal kezdeni?

 Téma: Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam, Uncategorized

Több ember felkeresett már azzal, hogy lehet-e rögtön a haladó Theta Healing tanfolyammal kezdeni a Theta Healing tanulmányokat.

Nos a válasz az, hogy NEM!

Azon emberek, aki szeretnék rögtön a Theta Healing haladó szintet elsajátítani, ők valamiért nem tudnak abban hinni, hogy a Theta Healing alaptanfolyamra szükség van, és talán abban sem, hogy az Theta Healing alaptanfolyamon bármit is tudnának tanulni. Az alap szó sok esetben valamiféle kevés, kicsi, elenyésző jelzővel van felruházva. Azt hisszük, hogy, ha alap valami, akkor ott azon a szinten nagyon kevés dolog történik, kevés tudásra lehet szert tenni, no de majd a Theta Healing haladó tanfolyamon, ott már tényleg minden van!

Lehet, hogy sok módszer esetében ez így van, de az általam tartott Theta Healing alaptanfolyamon biztos, hogy nincs így.

A Theta Healing alaptanfolyam, ha kihagyásra kerülne, akkor a résztvevő semmit nem értene a Theta Healing haladó tanfolyamból és a haladó tanfolyamon a gyakorlatokat sem tudná megcsinálni.

Mit nem értnél a Theta Healing haladó tanfolyamon, ha kihagyod a Theta Healing alaptanfolyamot:

  • amikor azt mondanám, hogy akkor most letöltjük ez a sok-sok hitrendszert nektek – akkor a tanfolyami résztvevő, aki nem volt alaptanfolyamon, nincs tisztába azzal, hogy ez a bizonyos „letöltés” hogyan történik.
  • amikor azt mondanám, hogy légy szíves „menj Thetaba” – akkor a tanfolyami résztvevő, aki nem volt alaptanfolyamon nem tudná, hogy ezt, hogy csinálja, mit jelent ez pontosan.
  • amikor azt mondanám, hogy cseréld le az „szegény vagyok” hitrendszeredet arra, hogy „gazdag vagyok”, fogalma sem lenne arról, aki nem volt alaptanfolyamon, hogy ez a bizonyos „csere” szót mit takar pontosan és hogy kell csinálni.
  • amikor azt mondanám, hogy „ásás”, mindenki találjon magának egy témát és „ássatok egymásnak”, akkor lehet a gyanútlan tanfolyami résztvevő, aki nem volt alaptanfolyamon, azt hihetné, hogy ásót kellett volna magával hoznia, de azt pechjére valamiért nem hozta magával, mellesleg otthon sincs ásója.

Tehát sok-sok minden van, amit az alaptanfolyamon megtanulunk, de azt te a haladó tanfolyamon, már nem fogod ismét tanulni, mert azt már elvileg tudod. Melyek lennének ezek – és ez csak pár dolog, amit most felsorolok:

thetaba menni

hitrendszeri szinteket és azok fontos mibenlétét

lépésenként a hitrendszercserét

izomtesztelést

szóhasználat, technikai megfogalmazások

az ásás lépéseit

stb.

Természetesen, ha a tanár alapos, akkor gyorsan ezeket a haladó tanfolyamon át tudjátok ismételni, jelzem, ha a tanár jófej, mert ezen részek tényleg már nem kapcsolódnak a haladó tanfolyamhoz. A Theta Healing haladó tanfolyamon alap, hogy tudod mit jelent a Theta állapot, ott alap, hogy tudsz hitrendszercseréket csinálni, ott alap, hogy van fogalmad arról, hogy mi az az ásás és már ástál, tudod miről szól, hogy kell csinálni (lehet, hogy még nem vagy benne gyors, de tudod), ott alap, hogy ismered és akár használod az izomtesztelést.

Tehát, ha kihagynád, vagy egyáltalán ki lehetne hagyni, akkor nagyon nagy hátrányból indulnál. Theta Healing alaptanfolyam nélkül semmi értelme a haladó tanfolyamnak.

Ha tőlem szeretnéd elsajátítani a Theta Healing technikát akkor itt tudsz jelentkezni, várlak szeretettel:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Ha Theta Healing konzultációra szeretnél jönni, akkor itt tudsz bejelentkezni (személyes és online módon is vannak lehetőségek)

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Theta Healing konzultáció Online

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

 

Láss tisztán a Theta Healing világában, hasznos bejegyzések  Theta Healing tanfolyamot keresőknek:

Átverés vagy csoda a Theta Healing tanfolyam

https://www.ilovetheta.hu/atveres-vagy-csoda-theta-healing-tanfolyam/

Ne dőlj be egy Theta Healing tanárnak, akik azokat mondják, hogy…

https://www.ilovetheta.hu/amit-soha-ne-higgy-el-egy-theta-healing-tanarnak/

Hogyan válasszak Theta Healing tanárt és tanfolyamot

https://www.ilovetheta.hu/hogyan-valasszak-theta-healing-tanart-es-theta-healing-tanfolyamot/

Hogyan válasszak Theta Healing tanfolyamot

https://www.ilovetheta.hu/hogyan-valasszak-theta-healing-tanfolyamot/

Theta Healing alaptanfolyam hivatalos formában három napos

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam-3-napos/

Kapcsolódó cikkek