Hogyan válasszak Theta Healing tanárt és Theta Healing tanfolyamot?

 Téma: döntés, Theta Healing tanfolyam, Uncategorized, választás

Mit tegyél Theta Healing tanfolyam, vagy bármilyen tanfolyam választása előtt, ahol önismereti témában szeretnél fejlődni?

1. A legegyszerűbb, ha felhívod a tanfolyamot hirdető személyt a Theta Healing tanárt és beszélsz vele.
2. Írsz neki, bár, akkor nem lesz olyan intenzív a személyes (hang alapján történő) benyomásod róla.
3. Keresel róla videókat, elolvasod a blogját. Bár az lehet, hogy előre megkomponált, tehát nem biztos, hogy annyira spontán, mintha felhívnád.

Mi mit tanácsolunk a három közül?
Hívd fel a Theta Healing tanárt, és beszélj vele. Az alapján sokkal könnyebb dönteni, ott nehezebben tud magából mást mutatni, mint ami valójában. Vagy, kérj tőle egy személyes konzultációt adott technikával kapcsolatban és legalább látod őt dolgozni és el tudod dönteni, hogy erre van szükséged, vagy valami/valaki másra. Természetesen egy konzultációnak kötött ára van, de legalább biztosra mész.

Mi van akkor, ha vele személyesen, vagy telefonon nem lehet beszélni, csak az asszisztensével, titkárával?
Ha azért nem lehet vele beszélni, mert nincs Magyarországon, akkor az rendben van, mert lehet, hogy Te sem akarsz sokat költeni a telefonhívásra. DE, ha tudod, hogy Magyarországon van, akkor lehet, hogy neked fontos lenne, hogy a Theta Healing tanárnak legyen a leendő tanfolyami résztvevőire 2-3 perce. Ugye az nem sok idő, mindenkinek belefér?!

Ha sehogy nem tudod őt telefonon elérni, és személyesen sem tudsz vele beszélni, akkor érdemes fontolóra venned, hogy valójában kivel szeretnél te kapcsolódni és mire van szükséged?

Minket bátran hívhatsz, ha nem vesszük fel a telefont visszahívunk, és az e-mailekre is pár órán belül válaszolunk. Ha szeretnél egy konzultáció keretén belül belelátni abba, hogyan dolgozunk, milyenek vagyunk munka közben, akkor kérj időpontot, és tapasztald meg saját magad.

Nálunk biztos, hogy nincs zsákbamacska. Őszinteség és nyitottság, ez a mottónk!

Sok sikert a választáshoz!

Kapcsolódó cikkek