Miért jó nekem az egyéni Theta Healing tanfolyam?

 Téma: Egyéni Theta Healing alap tanfolyam, Egyéni Theta Healing alaptanfolyam, Egyéni Theta Healing haladó tanfolyam, függetlenség, Theta Healing előnyei, Theta Healing tanfolyam előnye, Uncategorized

A Theta Healing tanfolyam ára körül nagy a zűrzavar, ezt már látjuk és tudjuk, azaz sokan látják és nem értik. A Theta Healing csoportos tanfolyamnak van egy hivatalos ára, úgynevezett ajánlott fogyasztói ár. Ezt az árat lefelé és felfelé is lehet vinni. Minden Theta Healing instruktor, magyarán mondva Theta Healing tanár azok alapján hozza meg a tanfolyami díjról a maga döntését, hogy neki mennyiért éri meg ezt tanítani, ő mennyit tud, miben több az ő tanfolyama. Valaki úgy hoz döntést erről, azt nézi, hogy a magyarok szegények és nem tudják ezt kifizetni, valaki pedig azt nézi, hogy a másik mennyiért adja és még lehetne sorolni. Valójában Vianna Stibal azt is mondja, hogy annyit kérj érte, amennyire értékesnek tartod magát a módszert, vagy értékesnek tartod magadat. Ha én annyit kérnék érte amennyire én értékesnek tartom a Theta Healing módszert, akkor ma Magyarországon nagyon kevesen tudnák azt az összeget kifizetni, mert olyan értékesnek tartom az alaptanfolyamot, amit tényleg hivatalosan ma a világban Theta Healingnek nevezünk, hogy szinten pénzben kifejezhetetlen. Sokan azon rágódnak naphosszat, mert nem ismerik a módszert, hogy nem lehet és nem szabad Isten szeretetéért pénzt kérni. Ezek az emberek csak annyit hallottak ezzel a módszerrel kapcsolatban, hogy tapasztalni tudják a tanfolyam során a feltétel nélküli szeretetet és azt tanítják a tanfolyamon, hogy, hogyan lehet közel kerülni az Istenhez. Ez az információ csak részben igaz, mert ennél a Theta Healing módszer sokkal több és sokkal tágabb és maga az ár nem „csak” ezt takarja.

A csoportos tanfolyamon csoportban tudod megtanulni a Theta Healinget, valaki azt szereti jobban, ha többen vannak. Ott megoszlik a figyelem, nem biztos, hogy a legkomolyabb és legmélyebb témáidat mered felhozni egy idegen előtt, aki a tanulótársad, aki szintén most tanulja veled a módszert, akivel nem beszélgettél még túl sokat és az is lehet, hogy egyáltalán nem beszéltél vele.

Magyarországon a speciálisan egyénre szabott egyéni Theta Healing tanfolyamok megtartása személyemhez köthető, én kezdtem el ezek hirdetését és levezénylését. Mivel korábban is tartottam egyéni és csoportos foglalkozásokat és fejlesztéseket, így nekem nem okozott és okoz gondot valakivel kettesben maradni és csak és kizárólag vele foglalkozni több óra hosszat, vagy akár több napot is egyhuzamban. Én személy szerint nagyon szeretem az egyéni tanfolyamokat. Ha valakinek nagyon kusza, mély ügyei vannak, azoknak feltétlenül ajánlanám az egyéni tanfolyamot, mert egy csoportos tanfolyam keretén belül annyi idő nem lesz a kibogózásra, mintha ő egyedül lenne.  Az egyéni Theta Healing tanfolyam valóban személyes, a legnagyobb nyertes az egyéni résztvevő, ő kapja meg egyes egyedül a személyes figyelmemet, a csak rá vonatkozó kérdéseimet, az ő ügyei, az ő megoldandó helyzeteit beszéljük át a Theta Healing módszerének segítségével. Mivel már az első perctől kezdve interakció van és ez összesen két ember között zajlik, így könnyebb az oldódás és a megoldódás folyamata, nem lesznek „cikis” ügyek.

FONTOS! A tanfolyami résztvevő is gyakorol, méghozzá rajtam. Ezt sok tanár még véletlenül sem merné bevállalni. Mivel nekem nincs titkom és rejtegetnivalóm, nem akarok senki szemében, életében, sem guru, sem vezér, sem diktátor, sem mester lenni (te vagy a legnagyobb mestere az életednek) így én is viszek témát, amiben a résztvevő tud az én témámon keresztül gyakorolni. Mivel nálam már rendben van az  egészséges mértékű önértékelés (ezen dolgoztam, hogy így legyen), ezért szégyenérzet nélkül tudom magam felvállalni a rajtam történő gyakorlatok során. Az egyéni és csoportos tanfolyamok során a fő mottóm az empátia, az emberség, a figyelem, a partnerség és természetesen a tanfolyami anyag maximális megértése és elsajátítása.

Miért érheti meg neked a csoportos tanfolyam helyett az egyéni Theta Healing tanfolyamot választanod?

Az egyéni Theta Healing tanfolyam nagy előnye az, hogy csak te vagy ott, senki más rajtad kívül, így akkor tudjuk kezdeni, ami számodra a legkényelmesebb. Nem kell senki máshoz alkalmazkodnod, nem kell senki más előtt kitárnod magad, csak egy ember előtt lehet ez érdemes megtenned, méghozzá előttem, hogy maximálisan segíteni tudjak – persze semmi sem kötelező.

Mivel minden eddigi tanfolyami résztvevőm visszajelzése az volt, hogy nagyban segítette az ő tanulásukat az én személyiségem, így én hiszek nekik. De mit is mondanak ők rólam, pár eddigi egyéni tanfolyami résztvevőm véleménye.

„Törődés, sajnálkozás nélkül, odafigyelés empátiával, vicces, boldog, vidám. Ilyen vagy te.” – valóban szeretek törődni az emberekkel, szeretem, ha jól vagyunk így együtt a világban. Az is igaz, hogy boldog a személyiségjegyem és sok-sok nevetés is van a tanfolyamon a komoly témák közepedte. Empatikusnak is tartom magam, mert ez az igazi kulcs az emberekhez és saját magamhoz is, tehát minden irányba használom.

„Te sokkal több vagy, mint egy Theta Healing tanár, mert olyan mélységeiben tudtál nekem segíteni, mintha még pszichológus is lennél.” – nos pszichológus nem vagyok, de tény és való járnak hozzám pszichológusok is konzultációra. Aki már  több, mint 10 éve napi szinten 14 órákat csak pszichológiai témákkal, az emberi tudattalannal, személyiségfejlesztéssel, és ebben a témában tanulással és konzultációkkal foglalkozik, és ez a munkája és a hobbija is, az már semmin nem lepődik meg és minden témában van lehetősége segíteni, ha a kliens igent mond rá. Tehát nem vagyok pszichológus megnyugtatásképpen jelzem.

„Olyan vagy, kinézetre, mint egy húszonéves, mert kinézetre nagyon fiatalnak tűnsz, de, ahogy elkezdesz beszélni, olyan, mintha annyi tudás lenne benned, mint aki már 1000 éves”. – Az az igazság, hogy amikor ezt mondják nekem, vagy hasonlóakat, mert ez elég sokszor elhangzik, akkor mindenkit felvilágosítok arról, hogy már bőven elrepültek a 20-as éveim. A kinézetem alapján tényleg inkább lehetnék huszonpár, mint sokkal több, ami már majdnem negyven. A kinézetemet annak köszönhetem, hogy amióta megszülettem, van bennem egy újítási, jobbítási szándék, de stresszmentesen és ez a habitus tükröződik a fizikumon is. A dolgokat mindig a pozitív oldalán keresztül ragadom meg és elég könnyen kijövök a völgyekből . Ezt az attitűdöt valószínűleg szüleimtől is hozom, mert ők soha nem panaszkodtak, nem azért mert nem lett volna mire, hanem azért mert nem ebbe tették bele életük energiáját, hanem a megoldások keresésébe és megtalálásába. Tehát ahhoz képest, hogy én sokáig azt hittem, hogy nagy szigorral neveltek, – ami egy részről így is van – de nagyon nagy teret adtak nekem abban, hogy én az legyek, aki most vagyok, az a „lelkes, vidám, nyitott, melegszívű nő”, aki most vagyok. A tudásomat sok-sok tanulás útján is gyarapítottam – iskola, könyvek, tanfolyamok – de önmegfigyeléssel, megfigyelésekkel és tapasztalatokkal is gyűjtöttem tudásom tárházát. Tehát miközben tanultam éltem és megéltem.

Általam tartott Egyéni Theta Healing tanfolyamok: egyéni Theta Healing alaptanfolyam, egyéni Theta Healing haladó tanfolyam, egyéni Theta Healing teremtés és bőség tanfolyam.

Tehát zárszóként, miért jó neked az egyéni Theta Healing tanfolyam? Mert 3 napot ritkán tudsz úgy eltölteni, hogy 3 napon keresztül csak rád figyelnek, közben megértenek, nem kell moderálnod magad, azaz szabad lehetsz és közben még tanulsz is, és fejlődik az életed. Szerintem ez elég indok. Szerinted?

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az egyéni Theta Healing tanfolyamok világába velem, vagy már voltál alaptanfolyamon, de szeretnél ettől függetlenül ismételni, vagy továbbfejlődni, akkor keress meg és megbeszéljük a részleteket. Szeretettel várlak.

Theta Healing VIP (egyéni) tanfolyam

Korábbi cikkek