Hogyan rendezz egy problémás helyzetet?

 Téma: felelősségvállalás, hitrendszerek, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing előnyei
Tudtad, hogy manapság azért megy sok-sok házasság, sok-sok gyümölcsöző üzleti kapcsolat zátonyra, mert egyszerűen a felek elbeszélnek egymás mellett és nagyon sok hibáztatás energiát húznak rá a másikra? Ők maguk pedig csak feltett kézzel állnak bele a helyzetbe?

Hányszor érezted már az életed során, hogy olyan, mintha nem értenének meg, nem értenék, azt amit látszólag ugyanazon a nyelven akarsz mondani, mert egyszerűen hibáztatnak, mindig téged kiáltanak ki a bűnös félnek? (Hitrendszer: hibáztatott vagyok.)
És hányszor mentél te abba bele, hogy nem tudtad a másikat úgy meghallgatni, hogy az ő valóságát is megértsd. (Hitrendszer: hibáztatnom kell. Hibáztató vagyok.)FONTOS! A „megértem a másik valóságát” nem azt jelenti, hogy „lemondok a saját valóságomról”, hanem azt, hogy meghallgatom és a kettőnk valóságából összehozunk ketten-együtt valami újat. Ha nem tudtok ketten együtt egy új valóságot teremteni, annak hátterében hitrendszerek bújnak meg. A hibáztatás mögött, a másik minősítése mögött is hitrendszerek bújnak meg.
Ha valaki nem képes rá, hogy veled együtt egy közös, új valóságot teremtsen, az az ember is választ, az is tesz valamit, méghozzá azt, hogy nem képes. Ha ezt választja és te ezt magadra veszed, akkor máris saját magadat fogod gyengíteni. PLUSZ, ebben az esetben nem téged utasít el, hanem nem képes az új valóságot teremteni (neki ebben van valami félelme, vagy bármi, ami őt ebben meggátolja) ez nagy különbség.
DE! Mi lenne, ha megengednéd neki azt, hogy akár ne is válasszon? Ő ilyenkor a kényszer energiája nélkül lesz képes ránézni a helyzetre és elképzelhető, hogy képes lesz beleállni a közösbe. A közös nem biztos, hogy az, amit te akarsz, hanem a közös az, amit ketten együtt teremtetek.
Te hány helyen hitted el, hogy a te nézőpontod, a te véleményed a legtutibb és ezért hány embertől távolodtál el, mert nem voltál hajlandó teret engedni akár az ő nézőpontjának, hogy megértsd őt, az önfeladás érzése nélkül?

Ha úgy kommunikálsz a másikkal, hogy teret adsz neki, közben teret adsz magadnak az önfeladás érzése nélkül, teret adsz az új nézőpontnak és mindezt elvárásmentesen teszed, akkor abból valami csodálatos új tud létrejönni. Ha most bekapcsolna az a program, hogy” á ez képtelenség”, vagy az, hogy „én ezt már próbáltam, de nem működik”, vagy azt, hogy „elvárások nélkül semmi sem sikerül, mert az elvárás maga a cél”, akkor van egy jó hírem, ezek hitrendszerek, méghozzá szűkítő hitrendszerek, amit ha elengedsz, akkor tágulni képes a tér, és megtörténik a megoldás.

Hogy leszel erre képes? Most ez jár a fejedben, mert úgy érzed, hogy ez nehéz? Nos, ismét van egy jó hírem, ez is egy érdekes nézőpont, amit, ha van kedved a Theta Healing módszer segítségével képes leszel magadnak lecserélni.
Ehhez és még számtalan dologhoz kínál eszközt a Theta Healing alaptanfolyam és a módszer. Ha úgy érzed, hogy szeretnél magadon és akár másokon is segíteni, akkor gyere el Theta Healing alaptanfolyamra, hogy képes legyél arra, hogy a boldog és örömteli életet válaszd.

Ha Te szeretnél nyertes-nyertes helyzeteket, de eddig ez csak részben sikerült és szeretnéd, hogy mindig sikerüljön, akkor érdemes lehet ebben is fejlődni. A Theta Healing technika arra is alkalmas, hogy tisztábban láss a kapcsolatodban és ennek megfelelően érthetően és megértően kommunikálj önmagad feladása nélkül.

Éljen a boldog élet! Gyere és tanuld meg Te is az új valóságteremtő eszközét.
http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/
Kapcsolódó cikkek