Stresszkezelés Theta Healinggel – Hogyan kezeljem a stresszt az életemben

 Téma: stresszkezelés, stresszoldás, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing ásás, Theta Healing meditáció

Stresszkezelés Theta Healinggel egy új megoldás lehet számodra vagy szeretteid részére. Sokan keresik a megoldást a stresszkezelésre, valaki az alkoholhoz nyúl, valaki egyre többet dohányzik, és valaki pedig az ételbe tud menekülni. Vannak olyanok, akik elmennek sportolni, és olyan is van, aki inkább a tv elé ül, hogy ne kelljen gondolkodnia, ne érezze azt a frusztrációt, ami a stresszből adódik. Illetve vannak olyanok is, akik stresszoldásra járnak, például Theta Healing konzultációra.

Te mit szoktál tenni, ha stresszes vagy? Van valamilyen bevett szokásod, ami valóban működik? Hallottad már, hogy a stresszkezelés Theta Healinggel milyen gyors és sikeres lehet?

Aki ismeri a Theta Healing módszerét, az mindenképpen előnyben van a stresszkezelést illetőleg. A Theta Healing alaptanfolyam három nap, összesen három nap az életedből, de egy olyan módszer kerül a kezedbe, amivel a stresszt sokkal könnyebben tudod kezelni és másnak is tudsz segíteni, hogy ő is megszabaduljon a nehézségeitől.

A Theta Healing tartalmaz egy meditációt és tartalmaz egy ásás technikát (és még sok-sok mindent ezen kívül). Ha nagyon stresszes vagy, akkor első körben én azt javasolnám, hogy csináld meg a Theta Healing meditációját (hamarosan felteszem az Youtube csatornámra és ott meg tudod hallgatni) és csak maradj fenn a Teremtő síkján és képzelj egy el nyugtató színt, ami számodra kényelmes  és kellemes. Időzz el ott, akár le is ülhetsz hozzá, de természetesen állva is meg tudod csinálni. Van úgy, hogy annyira stresszesek vagyunk, hogy nem tudunk ásni magunknak. Ezzel nincs semmi baj, először érdemes megnyugodni, mert utána tudsz csak érdemben azzal foglalkozni az ásás technikáján keresztül. Ha kell többször menj fel a Teremtő síkjára és csak kérj nyugalmat és békességet, csak ennyit, nem kell más, nem kell nyüstölnöd magad, nem kell kényszeríteni magad arra, hogy rögtön megszüntesd a stresszforrást, mert lehet, hogy nem is tudod, és lehet, hogy nem is ismered még azt a legjobb megoldási útvonalat, így kár erőszakoskodni magadon. Előbb-utóbb a Theta Healing ásás technikáját alkalmazva sikerülhet fog a stresszkezelés Theta Healinggel.

Amikor megnyugodtál, úgy érzed, hogy tudsz foglalkozni a felszínen lévő stresszel, akkor viszont már tudsz ásni. Sokan azt csinálják, hogy megnyugodnak és nem foglalkoznak az üggyel, a kiváltó dologgal, pedig érdemes, mert ha „csak” megnyugtattuk magunka,  akkor lehet, hogy legközelebb is stresszesek leszünk attól, amitől korábban is stresszesek voltunk. Ezért érdemes napi szinten átgondolni, hogy mitől voltunk stresszesek és arra ásni, azt érdemes kidolgozni magunkból, hogy végleg meg tudjon szűnni.

Ha szeretnél Theta Healinget tanulni várlak sok szeretettel Theta Healing alaptanfolyamomon. Ha szeretnél tovább fejlődni, vagy jobban elmélyülni az ásás technikájában, akkor neked ajánlom a Theta Healing haladó tanfolyamát, és a Dig Deeper, azaz az Áss mélyebbre Theta Healing tanfolyamot. Minden egyes Theta Healing tanfolyammal egyre mélyül a tudásod, bár a gyakorlást, akkor sem lehet elhagyni. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy láthatom, hogy az általam oktatott Theta Healing alaptanfolyamon a résztvevőim nagyon ügyesen ásnak magunknak és tanfolyami társaiknak is és mikor hazatérnek otthon is tudják alkalmazni a módszert magunkon és szeretteiken (ha ők igénylik) és erről nekem visszajeleznek. Ezzel tényleg egy működő technika tulajdonosaivá válnak és arról szoktak beszámolni, hogy volt értelme megtanulni. Csodás olvasni a visszajelzéseket sikereikkel kapcsolatban. 🙂

Ha tőlem szeretnéd elsajátítani a Theta Healing technikát akkor itt tudsz jelentkezni, várlak szeretettel:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Ha Theta Healing konzultációra szeretnél jönni, akkor itt tudsz bejelentkezni (személyes és online módon is vannak lehetőségek)

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Theta Healing konzultáció Online

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Kapcsolódó cikkek
Mire jó a Theta Healing?