Theta Healing kezelés

 Téma: ásás konzultáció, hitrendszer csere, hitrendszerek, theta healing kezelés, Theta Healing konzulens, Theta Healing konzultáció, tudatalatti, Uncategorized

A Theta Healing kezelés. Sokan a Theta Healing konzultációt Theta Healing kezelésnek hívják. A Theta Healing során, amikor konzultációt tartunk, lehet úgy végezni ezt a technikát, hogy kéz a kézben, de manapság, amikor a távolságtartás hasznosabb, amióta COVID volt, ezt nem használjuk, azaz én nem használom.  Azt kell tudni, hogy a Theta Healing kezelés, azaz a Theta Healing konzultáció során az intuíció, a kérdezés, az információ nem a kezünkön keresztül jön, tehát nem kell hozzá a kéz a kézben helyzet.

Én már évek óta a kéz a kézben elhelyezkedés nélkül végzem a Theta Healing kezelést, azaza  Theta Healing konzultációt, már a COVID előtt áttértem erre. Egymással szemben ülünk, van közöttünk nagyjából 1,5  méter távolság. Ez a legtöbb kliens számára kényelmes, komfortos, nem érzik azt, hogy beleültem a személyes zónájukba, könnyebben megnyílnak. Most is tartok még személyes Theta Healing tanfolyamokat egyénileg és csoportosan is és konzultációkat egyénileg. Sok Theta Healing tanár és konzulens már csak online tartja ezeket, de én teljesen meg tudom érteni, ha valaki inkább a személyes, élő, helyszíni kapcsolódást keresi és abban jobban bízik. Viszont azt is fontos tisztázni, hogy az online Theat Healing konzultációnak a hatékonysága is pont olyan, mint a személyes, helyszínié.

A másik tisztázandó a Theta Healing kezelésnél, konzultációnál, hogy nem kell hozzá a kliensnek lefeküdnie, sem a földre sem egy masszázságyra. Ha te jártál Theta Healing konzultáción és neked mégis feküdnöd kellett hozzá, az azért lehet, mert lehet, hogy a konzulens fél attól, hogy elájulsz, vagy rosszul leszel, vagy annyira elgyengülsz, hogy leesel a székről. FONTOS TUDNI! Senki nem szokott leesni a székről a Theta Healing konzultáció során és nem szoktak az emberek rosszul lenni, vagy legyengülni, hogy ez történjen, nálam legalábbis ilyenre még nem volt példa és mástól sem hallottam még ilyet.

Másik fontos megemlítendő az, hogy ne hidd azt, ha egy konzultáció 2 órás, akkor az jobb lesz neked, az fog többet adni. Az emberekről tudjuk, hogy régen nagyjából 12.5 másodpercet tudtak koncentrálni, ami már pár éve 8.25 másodpercre csökkent. Az emberek figyelési, koncentrációs képességeit kutatják, így nem csak egy légből kapott információ ez a szám, hanem kutatáson alapuló tény. Ha tehát ilyen kevés ideig tudunk koncentrálni egyszerre, akkor el lehet képzelni, hogy 1 órás időtartam alatt is, a sok-sok hitmondat lecserélése mekkora „erőt” igényel a klienstől, a tudattalanjától, hogy mindent befogadjon. Nálam például ezt a kliens nem úgy szokta megfogalmazni, hogy erő kellett hozzá, hogy kibírja, hanem úgy, hogy sok-sok mindenre rájött, tisztább lett a kép, de közben el is fáradt – pedig „csak” ült és „beszélgettünk”.  Tapasztalásból tudom azt, hogy a 60 perces konzultáció hatékonyabb, mint a 90-120 perces.

Jogos lehet a kérdés, hogy akkor miért tartanak hosszabb Theta Healing konzultációt mások, és nem 60 perceset? Egy 90-120 perces Theta Healing konzultációról azt kell tudni, hogy ott bétában többet van a kliens, több, felszínesebb információ jön elő és több mindenről beszélteti a konzulens a klienst és valójában nincs annyira érdemi munka, mert ha lenne, akkor a kliens tényleg annyira fáradt lenne 90-120 perces masszív hitrendszer csere után, hogy rögtön a konzultáció után le kellene feküdnie, mert annyira fáradttá, álmossá vált. Azt is érdemes tudni a 90-120 perc alatt a kliens kognitív képessége annyira letompul, hogy a hitmondatok jó nagy része már be sem tud jutni, mert már telített a rendszer és bekapcsol az én-védő mechanizmus. Nem lehet 120 perc alatt az egész életünk sok-sok problémáját megváltoztatni, hirtelen egyszerre, és csak kidobott idő megpróbálkozni vele.

Az egyik legdrágább kincsünk az életünkben az egészségünk után, az időnk. Nem mindegy, hogy hatékonyan, érdemi hitrendmszercserékkel töltök 60 percet. 60 percnél az én konzultációimon valóban érdemi hatékonyság van és spórolunk 60 perc felszínesebb kapcsolódást, de lehet, hogy valaki másra vágyik. Viszont nézhetjük azt egy 120 perces konzultációnál, hogy kaptam egy embertől 120 perces aktív figyelmet, még akkor is, ha mondjuk a 120 percből 60 percben nem történt érdemi munka, de kaptam figyelmet.  Mindenkinek érdemes eldönteni, hogy mit szeretne, mi esik jó neki, mire szeretné költeni a pénzét. Ha neked ez a fontos, hogy valaki figyeljen rád 120 percet egyszerre és neked ez maga az érték, akkor érdemes a 120 perces konzultáción résztvenni. Ha te neked az időd véges és a tényleges Theta Healing munkát igényled, mert inkább a másik 60 percet a cselekvésre fordítanád és a kivitelezésre, akkor inkább a 60 perces konzultációs időtartamot ajánlanád neked.

Nálam az időtartam 60 perc, senki nem szokott panaszkodni, hogy miért „csak” annyi, tisztább képpel és enyhe fáradtsággal mennek haza a kliensek és mindig az őszinteségre és a hasznos munkára alapul. Ezért is szoktam a legőszintébben nyilatkozni az általam használt technikákról, mert én is szeretem, ha velem őszinték és tisztán tudok látni, így könnyebb a döntést nekem is meghozni, ha én vagyok valahol az ügyfél.

Ennyit szerettem volna ma letisztázni veletek, remélem, hogy te is nagyobb és tágabb képet kaptál a Theta Healing konzultációkról, vagy ahogy sokan hívják a Theta Healing kezelésről.

Itt tudsz hozzám bejelentkezni a hatékony 60 perces Theta Healing konzultációmra, szerintem bőven megéri. Ezt honnan tudom? A klienseimtől és én is szoktam a saját kliensem lenni, ha magamnak végzem a konzultációt, azaz az ásást, önásást végzek magamon: https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Korábbi cikkek
theta healing ilovethetatheta healing jelentése