Áss jobban online konzultáció Theta Healing konzulenseknek

 Téma: ásás konzultáció

Sokan szeretnének jobban ásni, sokan nem értik azt, hogy miért nem működik nekik az ásás.

Miért van az, hogy valaki nagyon jól el tudja sajátítani a Theta Healing tanfolyam során az ásás technikáját valaki pedig nem?

Megfigyelésem alapján két dologgal biztosan kapcsolatban áll ez.

1, Az egyik indok az lehet, hogy a Theta Healing tanár nem tudta valamiért érthető, módon átadni a Theta Healing ásáshoz szükséges tudást.

2, A másik indok az lehet, hogy neked van blokkod azon, hogy segíteni tudj magadon, vagy máson ilyen formában.

3, A harmadik ennek a kettőnek a kombinációja.

Fontos, hogy tudd, a tanáron nagyon sok múlik. Ha elveszi a kedvedet attól, vagy eleve azt sugallja, hogy ez nehéz, nehezen megy, akkor, ha te hiszel neki, akkor ez így is lesz. Ha a tanár bár ezt nem sugallja azt, hogy nehéz, de nem tudja megválaszolni a kérdéseidet, akkor azzal sem vagy beljebb, mert nem kapsz segítséget. Ha a tanár eleve elzárkózik attól, hogy kérdést tegyél fel neki, akkor az szintén nem fog tudni előre vinni, így elég nehéz lesz ásás értővé válni.

Tehát a tanártól nagyon sok minden függ. Ez egy új technika az életedben, ha elveszik tőle a kedvedet, vagy eleve nem kapsz segítséget, útmutatást a Theta Healing alaptanfolyam során, akkor lehetsz te a legtehetségesebb, egyszerűen nem fog menni, mert nincs meg hozzá a szükséges tudásot.

Annak idején én egy jó tanuló gyereknek számítottam. Egy dolog ment gyengén nekem az olvasás. Hiába olvastam, nem akart menni, kevertem néhány betűt és mindig azzal voltam elfoglalva, hogy melyik melyik, így mindig megakadtam, aztán természetesen annyira pánikba estem, hogy leblokkoltam és nem tudtam tovább olvasni, főleg hangosan nem. Magamban amúgy elég jól ment az olvasás bár ott is kevertem a betűket, nem ment olyan gyorsan, mint másnak, de ment. Abban az időben nem ismerték a diszlexiát, mint olvasási nehézséget. Ha ismerték volna, akkor én speciális támogatást kaptam volna azzal kapcsolatban, hogy én is zavar nélkül tudjak fejlődni az olvasásomban. Ezt a „disz” képességemet én saját magam „nőttem ki” önállóan, mert annyira akartam, hogy hangosan is tudjak jól olvasni, hogy ezért nagyon sokat tettem a szabadidőmben, méghozzá hangosan olvastam. Addig olvastam, amíg valami át nem kattant az agyamban. Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni, mert ezt így éltem meg. DE csak magamra számíthattam. NEM TUDOTT EBBEN AKKOR NEKEM SENKI SEGÍTENI! Most már tudnak ezen segíteni és tudják ebben is támogatni, fejleszteni a gyerekeket. Hála magamnak, most már nagyon gyorsan olvasok, sokkal gyorsabban, mint általában az emberek.

Emlékszem arra, hogy mivel én jó tanuló voltam és szorgalmas engem nem bántott a diszlexia miatt a tanár. De arra is emlékszem, hogy voltak gyerekek, akiket bántott emiatt a tanár, még annyit sem segített nekik, mint nekem. Ezek a gyerekek később mikor felnőttek lettek nem tudtak olyan könnyen sikert realizálni az életükben, mint azok, akik támogatva, segítve voltak. Tehát mit is akarok én ezzel mondani, azt, hogy tudom mennyi minden múlik egy tanáron, mert én a saját közegemben figyelhettem meg ennek a hatását.

Már akkor gyerekként teljesen tisztában voltam azzal, hogy kik azok a gyerekek, akik támogatva vannak a tanár által és kik azok, akik nem. Én akkor jól megtanultam, hogy én így soha nem fogok senkivel sem bánni, mert láttam, hogy mit élnek át az osztálytársaim.

Tehát én mélyen együtt tudok érezni azzal, ha téged nem vettek egyenrangú partnernek a Theta Healing tanfolyamon, nem kaptál tiszteletet, vagy nem kaptál megfelelő oktatást. Bevallom őszintén, amikor már a sokadik ilyen esetet hallgattam végig, akkor jópár ásást kellett nekem ezzel eltöltenem, hogy ne zavarjon az, hogy más, milyen stílusban, vagy milyen odafigyeléssel, vagy milyen szakmai tudással tartja a Theta Healing tanfolyamot. Én azt gondolom, hogy a Theta Healinget elég könnyen el tudja sajátítani mindenki, aki érthető magyarázatot kap azzal kapcsolatban, hogy ezt, hogy is lehet könnyen csinálni.

Talán azért, mert én gyerekként átéltem azt amit, talán azért, mert megtanultam, hogy milyen a felelősségteljes munka, ezért tudom, hogy, hogyan kell egy Theta Healing tanfolyamot úgy megtartani szakmailag és emberileg, ami után a tanfolyami résztvevőim elégedetten mennek haza és képesek az ásás technika alkalmazására.

Azért alkottam meg a Áss jobban Theta Healing konzultációt, hogy Te, aki esetleg nem nálam végeztél, tudj kérdezni valakitől, akit érdekelnek a kérdéseid. Annyi kérdést kaptam már a Theta Healing tanfolyamok során, hogy úgy érzem, nincs olyan, amit a Theta Healing ásás technikájával kapcsolatban nem tudnék megválaszolni. Hogy van az, hogy én tudom a választ? Erre nagyon egyszerű a válaszom, nagyon sokat ástam már magamnak, másnak és a rutinom hozzásegített ahhoz, hogy a kérdésekre tudjam a választ.

Lehet, hogy Te, aki ezt olvasod nálam végeztél, csak nem gyakorlod és megkopott a tudásod. Így javaslom neked, ha még érdekel a Theta Healing, hogy frissítsük fel a tudást, hozzuk rendszerbe.

De az is lehet, hogy nálam végeztél, és jópár kérdés összejött a tanfolyam után az otthoni gyakorlat során, amikre szeretnél választ kapni, amit szeretnél tisztázni személyre szólóan.

Aki ezt a konzultációt szupervíziónak szeretné felhasználni az ásásával, a szakmai fejlődésével kapcsolatban, akkor arra is felhasználhatja ez a lehetőséget.

Ha tudod, hogy áss, mert értek az ásás mikéntjét és hogyanját, akkor sokkal egyszerűbben tudsz magadon és máson is segíteni.

Az ásással nagyon sokat tudsz nyerni egyrészt rájössz arra, hogy mi az igazi elakadás, miért van az a felszíni probléma az életedben, amit éppen tapasztalsz és az az igazi Jackpot, hogy az ehhez kapcsolódó stresszt fel is lehet oldani benned az hitrendszerek cseréjével. Tehát egy olyan segítő társra tudsz találni az ásás technikában, ami egy igazi kincs.

Viszont megfigyelésem alapján van olyan Theta Healing tanfolyami résztvevő, akinek azért nem megy az ásás, mert blokkolva van az ilyenfajta segítségnyújtása. Általában ezek az emberek ásás közben lefagynak, nem tudják továbbfolytatni. Tehát ebben az esetben mindenképpen kellene arra ásni, hogy pl: „ásás közben lefagyok”, vagy lehet, hogy neked más érzés jön pl: „pánikolok azon, hogy mi van akkor, ha nem sikerül az ásás” vagy „félek ásni, nehogy kudarcot valljak”, de számtalan felszíni érzés lehet, ami miatt maga a tudás használata kerül blokkolt helyzetbe. Tehát erre ásni kell.

Ha elfogadod az én segítségemet, akkor miután átbeszéltül a Theta Healing ásás technikát, utána ások a te ügyedre az ásással kapcsolatban. Tehát ez is megoldható csak akkor a kombinált lehetőséget válaszd ki.

Várlak szeretettel az Áss jobban online Theta Healing konzultációmon.

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-ass-jobban-online-konzultacio/

Youtube videóm erről itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=Nk2mpWDMB1k

Korábbi cikkek