Az élet állandóan szájbavág, mit csináljak?

 Téma: cselekvés, hitrendszerek, minta, önbizalom, önismeret, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing előnyei

„Az élet állandóan szájbavág”, vagy „az élet állandóan kitol velem” valóságban nagyon sok ember tartózkodik. Ha az állításban benne vannak a mindig, vagy állandóan szavak, akkor az már egy bevett mintád, egy erősebb mozgatórugó, amin érdemes dolgozni akár Theta Healinggel, vagy pár kérdés feltételével, hogy jobban átlásd ezt a hitet!

Az egyik oldala az a kérdésemnek, hogy biztos, hogy ez mindig így van? Azaz, minden másodpercben jön egy szájbavágás?
Mi lenne, ha ez mégsem lenne igaz?
Hogyan esne az neked, ha rájönnél, hogy vannak fantasztikus pillanatai is az életednek?
Hogyan érintene téged?
Mikor vettél utoljára tudomást azokról a pillanatokról, amikor jól érezted magad?
Mikor kezdődött az a valóságod, amikor az élet kitol veled, mi az első momentum, ami felugrik?

A másik. Mi lenne, ha soha többet az élet nem vágna szájba, ki, mi, hogyan változna körülötted, ha te szuperül vagy? Mi lenne abban a jó, mi lenne abban a rossz?

A harmadik. Mi a közös az összes szájbavágásban? – Van egy gyökere, amit ha sikerül megérteni, feldolgozni, elengedni, akkor könnyebb lesz.

Ilyen és hasonló kérdések megválaszolásában is garantáltan segít a Theta Healing, mert sokkal őszintébben mersz majd ezekre a kérdésekre válaszolni theta tudatállapotban. Persze a Theta Healing technika segítségével rá lehet jönni arra a gyökérrel, ami ezt a mintádat okozhatja, aminek az érzelmi mintájának a lecserélésével a létezésed sokkal könnyedebbé válhat és szárnyakat kap.

Szeretnél Theta Healinget tanulni, vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy arra, hogy mit tud ez a módszer és szeretnél konzultációra jönni? Gyere, jelentkezz várlak, szeretettel! Személyesen és skypon is van lehetőség a konzultációra.

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

Theta Healing konzultáció

Theta Healing alap tanfolyam

Kapcsolódó cikkek