Pozitív megerősítések, Theta Healing letöltések

 Téma: 2019 évindító letöltés, 2019 évindító pozitív megerősítés, pozitív megerősítés, Uncategorized

Sokan hisznek a horoszkópban, sokan jóshoz mennek. Sokan angyal kártyát húznak vagy más eszközt használnak egy-egy időszakban és természetesen ez az új évkezdet pont egy ilyen időszak! Neked mit jósoltak, mit mondott a horoszkópod, elégedett vagy mindazzal, amit láttál, hallottál, olvastál, vagy szeretnél helyette valami mást?! Ismered a pozitív megerősítések erejét?

Mindegy milyen eszköz mondta meg számodra a „tutit”, fontos, hogy tudd, ami kijött, azon te TUDSZ VÁLTOZTATNI, mert VAN MÁS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGED. Ez is a pozitív megerősítés egyik változata.

Lehet, hogy kijött valami szuper hír, de mi lenne, ha ennél még szuperebb is lehet ez az év és nem „csak” annyi, pedig már az is elég jó?! Akkor választanád?

Lehet, hogy év elején még az a dolog prioritást élvez, ami kijött és örülsz neki, például kijön, hogy havonta a bevételed nettó 400.000 Ft lesz, ennek jelen pillanatban örülsz, de év közben rájössz arra, hogy szeretnél elvégezni egy drágább kurzust, szeretnél egy új autót vásárolni, egy csodás távoli helyre elutazni. Mérlegelj, arra elég az év elején kijött és valójában realizálódott 400.000 Ft, vagy többre lenne szükséged?! Lehet, hogy azt mondod, hogy többre lenne szükséged, de rögtön jön egy kis félsz, vagy gyomorgörcs, hogy ááá ez így is nagy pénz, „nem lehet nagyobbat kívánni, mert nem lehetek telhetetlen”! :)) Jó kis nézőpont, igaz? Ha többet kívánnál, akkor azzal már telhetetlen lennél, és  mivel telhetetlen vagy ezért rögtön bekapcsol a szégyen érzés.

Mi lenne, ha ebben az évben az eddigi összes kívánságodat túlteremtenéd, ez az év a túlteremtés éve lenne számodra felemelő, boldogító tényezőkből? Hajlandó vagy ebbe a szuper energiába itt és most belépni velem?

Ha igen, mondj IGEN-t a pozitív megerősítésekre!

Pozitív megerősítések

Tudom, milyen érzés a teremtéseimmel kapcsolatos szégyenérzet nélkül élni.

Tudom, milyen érzés anélkül élni, hogy a „kakit” teremteném azért, hogy elkerüljem a szégyenkezést.

Tudom, milyen érzés belépni abba az új energiába, energetikába, hogy képes vagyok építő, boldogságot adó és felemelő dolgokat teremteni magam köré és magamban szégyenkezés, bűntudat érzés nélkül.

Tudom, hogy méltó vagyok az építő, boldogságot adó és felemelő dolgokra.

Tudom, hogy elég jó vagyok az építő, felemelő, boldogságot adó dolgokra, kapcsolatokra.

Tudom, milyen érzés, hogy jogom van az építő, felemelő, boldogságot adó dolgokra, kapcsolatokra.

Tudom, hogyan teremtsek félelem érzés nélkül.

Tudom, hogyan teremtsek bátran, emelt fővel, büszkén.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy jogom van a bátorságomhoz, büszkeségemhez és az erőmhöz.

Tudom, milyen érzés a legmagasabb nézőpontból az erő, büszkeség és a bátorság.

Tudom, hogyan éljek anélkül, hogy „csak” kisteremtéseket tudok teremteni.

Tudom, hogyan éljek mostantól azzal a mintával, hogy a „nagyteremtésre” is képes vagyok, sőt azon is túl és túl és túl.

Tudom, hogy elég erővel rendelkezem, hogy kezeljem a hatalmas, a frenetikus teret és örömet adó teremtéseimet.

Tudom, hogyan szélesítsem ki mindehhez a komfortzónámat és még azon is túl, túl, túl…

Tudom, hogyan illesszem bele a hatalmas, frenetikus teret és örömet adó teremtéseimet az életembe.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy már ebben az életemben is képes vagyok ennek a hatalmasságának a megtapasztalására és még azt is túlteremteni.

Tudom, milyen érzés, hogy egy végtelen, teremteni tudó lélekkel rendelkezem.

Tudom, hogy a végtelen teremtéseim illúziómentesek és nem azok „csak” illúziók.

Tudom, hogyan hozzam láthatóvá, élvezhetővé, tapinthatóvá, ízlelhetővé, hallhatóvá, szagolhatóvá, átélhetővé a végtelen teremtéseimet.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a pénz ott hever a lábam előtt és képes vagyok felvenni a pénzt és abból javakat vásárolni.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy a szerelem bárhol ott van ahol vagyok.

Tudom, milyen érzés, hogy a szerelem érzés van, létezik és a számomra megfelelő társsal képesek vagyunk egymást megtalálni és szerelemre lobbanni és ebben az érzésben élni.

Tudom, milyen érzés, hogy folyamatosan egészséges vagyok. Tudom, hogyan érezzem magam egésznek. Tudom, hogy egész vagyok.

Tudom, milyen érzés, hogy a bőség, az egészség és a szerelem egyszerre, könnyedén jelen van az életemben és táplálóan hat rám.

Köszönöm, így van, így van, így van!

Ha kell akár többször is olvasd át, biztos, hogy segíteni tudnak a pozitív megerősítések.

Ha pedig úgy érzed, hogy kell egy kis segítség, akkor keress meg bátran 06-70-6060-969 vagy [email protected].

Amennyiben szeretnél saját magad segíteni egy módszer által, akkor pedig gyere el következő Theta Healing alaptanfolyamra. Ne feledd, nálam egy online Theta Healing konzultáció is jár ajándékba és egy biztos, hogy megtanulod a módszert, és még a Theta Healing önásást is elsajátítod, ami nagyban segíti majd a saját magadban tett utazásokat. Jelentkezz itt:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek