Theta Healing konzultáció árak

 Téma: Theta Healing konzultáció, Theta Healing konzultáció ára, Uncategorized

Theta Healing konzultáció árak minden Theta Healing konzulensnél más-más lehet. Ez nem olyan kötött áras, mint a kenyér – bár az sem – vagy a tejtermék. Szabad ára van. A Theta Healing konultáció szabadáras, nincs központilag meghatározott díja. Azaz, minden Theta Healing konzulens szabadon eldöntheti azt, hogy mennyit kér egy konzultációért és az mennyi ideig fog tartani. Valakinél egy Theta Healing konzultáció 1 órás és arra az időintervallumra szabja meg a Theta Healing konzulens a Theta Healing konzultáció árat, így ha tovább maradsz nála, akkor plusz pénzt kell fizetni (logikusan). Valaki a Theta Healing konzultációt alkalomnak tekinti és ha kevesebb, mint egy óra, ha több, mint egy óra, ugyanannyit kell fizetni, azaz alkalomra számolja fel a díját, attól teszi függővé a végét, amikor tényleg vége van a konzultációnak (ez vagyok én is). Az árak között nagy a szórás, mint láthatjátok. Ezen nincs értelme mérgelődni, a te szabad döntésed, hogy kihez mész, ki szimpatikus, kit tartasz hitelesnek. Ha te árérzékenyebb vagy, biztos vagyok benne, hogy akkor is tudsz találni magadnak olyan Theta Healing konzulenst és Theta Healing konzultáció árakat, ami számodra megfelelő és elégedett leszel. Nekem ez a hitem és bízok benne.

Melyik Theta Healing díjszabás, konzultációs ár lehet a számodra a legmegfelelőbb?

Azon gondolkodj el, hogy inkább a behatárolt időintervallum számodra a megfelelő, de akkor benne lehet a pakliban, hogy 1 óra alatt nem fogtok végezni és akkor fel fogják neked számolni a plusz költséget időarányosan, vagy akár kifizettetik veled a teljes már megkezdett órát. Ezt tisztázd a konzultáció előtt a Theta Healing konzulenssel. Tehát, ha te ragaszkodsz a kötött időhöz például 1 óra, akkor vedd azt is figyelembe, hogy ebben benne lehet a félbehagyott konzultáció lehetősége.

Ha szeretnél alkalomra fizetni ott az kell figyelembe venni, hogy lehet kevesebb, mint 1 órát töltesz ott és akkor is a konzultációs díj annyi, mintha akár több, mint 1 órát töltenél ott. Ha alkalomra szól a díjazás, akkor minden bizonnyal nem kell többet fizetni annál a díjnál, amit meghatároztak neked az elején és biztos, hogy nem lesz félbehagyva a konzultáció, azaz remélhetőleg megoldással zárul az alkalom. Nálam legalábbis így szokott történni. Addig dolgozunk, ameddig kell, ameddig az Univerzum, Teremtő mutatja, ameddig az adott témában nem érzed magad nyugodtabbnak, ameddig egyszerűen jön az infó (nyilván, ha átkanyarodsz egy másik témára, az már új alkalomnak számít). Egy több éve dolgozó segítő szakember tudja, érzékeny arra, hogy mikor van vége egy konzultációnak, egy ülésnek. Nyilván egy konzultáción belül EGY PROBLÉMÁT lehet megoldani, tehát, ha van pénzügyi problémád és nem mellesleg rosszban vagy a testvéreddel is és azon is szeretnél változtatni, akkor döntened kell, hogy melyikkel szeretnél dolgozni. Ez magad miatt fontos, a tudatalattinak fontos, mert ha egyszerre két dolgot szeretnél megoldani egy alkalommal, az lehet, hogy úgy leterhelné a rendszeredet, hogy a konzultáció után azt sem tudnád, hogy fiú vagy-e vagy lány. Lelkileg megterhelő lehet a nagyon hosszú Theta Healing konzultáció, de nem csak lelkileg, hanem „agyilag” is.

Nálam, az általam tartott Theta Healing konzultáció során egy alkalommal 1 téma szokott feldolgozásra kerülni, nyilván, ha van összefüggés az általad hozott két téma között, azt úgyis megmutatod – és nem tudatosan – és akkor azon is lehet dolgozni. De az elsődleges cél az, hogy a  konkrét témád feldolgozásra kerüljön és kapj egy másik nézőpontot, lelki megkönnyebbülést. Ezt így is tanítom az általam tartott Theta Healing alaptanfolyamon.

Egy ügy feldolgozásnál a klienseim azt szokták mondani, hogy elfáradtak,  jóérzéssel fáradtak el, persze olyan is akad, aki azt mondja, hogy felpörgött. (Kinél mi a téma, és ki, hogy képes befogadni az új nézőpontokat, mintákat, tehát az nem baj, ha te elfáradsz és az sem jobb, ha felpörögsz, úgy működsz, ahogy, fogadd el.)

Miért fárad el valaki egy Theta Healing konzultáció során?

A válasz egészen egyszerű, mert eddig olyan minták között élted az életedet, ami már megszokott, megszokott energiaszintet ad neked, viszont az új hitrendszerek magasabb rezgésszintjéhez lehet, hogy neked, hozzá kell szoknod. Illetve azt is szoktam mondani, hogy

nem akkor érzed azt, hogy milyen nehéz egy „csomag”, egy „teher”, amikor hordozod, hanem igazán akkor tűnik fel, hogy milyen nehéz volt, ha leteszed.

Ilyenkor engedd meg magadnak, hogy rendeződjön az új „huzalozásod”, mert az rendeződik. Egy jó alvás után ismét energikus leszel, sőt, igazándiból energikusabb. Természetesen olyan is akad, aki a konzultáció után olyan lendületessé válik, mint egy duracell nyuszi. Lassabban, nyugodtabban, olyan kellemes fáradtsággal tudod magad leginkább érezni egy-egy konzultáció után. Általában nem a bulit kívánjuk a konzultáció után kliensként, hanem a pihenést. Egy mélyebb, nyugodtabb állapotot tudunk realizálni a konzultáció után, ami után jó egy kicsit sétálni – érdemes földelni – csendben lenni, pihenni (ha van rá lehetőséged).

De vissza oda, hogy mitől lehetünk fáradtak!
Gondolj bele, ha te már nagyon régóta nem edzetted a testedet és „hirtelen” 1 órát edzed magad, akkor eléggé elfáradsz, igaz? Nos, az az ügy, amivel eljössz hozzám, amire szeretnél megoldást kapni, az sok-sok régi mintával van körbebástyázva, és azok kerülnek lebontásra. Ez kimerítő lehet, akár a tudatos tudatodnak és a tudatalattidnak is, ami majd impulzusokat ad a testednek, amely következtében úgy érezheted, hogy jól fog esni majd a pihenés. Azaz az új hitrendszeri minták rezgéséhez hozzá kell szoknia a régi mintában sok-sok éven keresztül lévő testnek, a fizikai testednek. Szóval ne csodálkozz, ha egy konzultáció után úgy éreznéd magad, hogy jó lenne egyet aludni.

Theta Healing tanfolyami napok után is arról szoktak a résztvevők beszámolni, hogy vagy nagyon elfáradtak és olyan jót aludtak és másnap energikusan keltek, vagy arról, hogy tisztára fel vannak dobódva és kimeríthetetlenek, alig bírtak elaludni. Ez nem azt jelenti, ha te elfáradtál, hogy te kevesebb vagy,  hanem csak annyit, hogy te hogy viszonyulsz a változáshoz. Lehet, hogy neked érdemes azt az új hitmintát is letölteni, hogy tudom milyen érzés könnyen, magabiztosan változni, fáradtság a megterheltség érzése nélkül.

De menjük még vissza oda, hogy a Theta agyahullámon történő konzultáció jó mélyre viszi a klienst és a szervezete fáradságot (jelzem, boldog fáradtságot) mutathat a problémafeldolgozás után. Most gondolj bele, kedves olvasó. Ezt az állapotot már bőven egy 1 óra alatt már képes vagy megtapasztalni és a változással járó pozitív érzéseket is, akkor ha valaki neked 2 órán keresztül adná a hitrendszercserét, akkor mit tapasztalnál a végére?! Hát lehet, hogy nem járnál olyan jól, mint azt elsőre gondolnád. Persze ez nem mindenkinél van így. Nagyon fontos, hogy a Theta Healing konzulens figyelje, hogy te mennyit bírsz, nem az ő maximalizmusa a lényeg és a saját elvárása a saját konzultációjával kapcsolatban, hanem TE! Téged kell sérülésmentesen segíteni, ezt soha ne feledd!

Ezzel kapcsolatban van egy írásom, ami egyben arról is szól, hogy milyen buktatói lehetnek egy Theta Healing konzultációnak »»»

Ha szeretnél tőlem személyes Theta Healing konzultációs időpontot kérni, akkor itt megteheted, várlak szeretettel »»»

Ha szeretnél tőlem online Theta Healing konzultációs időpontot kérni »»»

Ha pedig meg szeretnéd ezt a módszer tanulni, jelentkezz be itt »»» 

Kapcsolódó cikkek