Online Theta Healing konzultáció

 Téma: Online Theta Healing konzultáció, Theta Healing konzultáció

Mint ti is tudjátok, tapasztaljátok jelenleg olyan időszakot élünk, ami sok aggódásra adhat okot. Sok ember elveszti a lelki békéjét, hitét, bizodalmát, mert nem lehet tudni, hogy mikor lesz vége ennek a koronavírusos időszaknak és sokan úgy érzik, hogy nem tudni mit hoz a holnap. Az emberek félnek kimenni az utcára, talán nem is tanácsos sokat kijárni sok-sok emberrel érintkezni, de akár mondhatjuk azt is, hogy minden csak hitrendszer kérdése, és amire figyelsz, amit te megvallasz az fog megtörténni.

DE, nem lehet amellett elmenni, hogy az élet attól, mert ez a vírus megjelent Európában, nem áll meg. Az élet nem tud megállni, most is történnek, zajlanak az események veled is, csak máshogy, mint eddig. Miközben nem mész ki annyit, nem találkozol a barátaiddal személyesen, vagy akár a szüleiddel személyesen, attól még ők is élnek és te is élsz. Ha viszont nem áll meg az élet, mert egyszerűen nem tud megállni (kivéve, ha meghalunk, akkor lesz vége a fizikai létünknek itt és most), az azt jelenti, hogy a megjelenő problémákkal, ha vannak, azokkal is érdemes kezdeni valamit, érdemes foglalkozni, vagy akár megoldani. Ha úgy gondolod, hogy kisebb gondod is nagyobb annál, hogy a problémáiddal foglalkozz, mert főzni, mosni, takarítani, dolgozni, gyerekezni kell, akkor csak szeretném észrevetetni veled azt, hogy ez nem így van. Ameddig ugyanis, te stresszes és feszült vagy, addig a gyerekeiddel, a pároddal a sütés-főzéssel sem tudsz úgy foglalkozni, ahogy neked még komfortos lenne és magaddal sem tudsz törődni. Nemcsak most fontos, hogy stabil tudj maradni, hanem mindig fontos lenne. Tehát, ha stresszes vagy valamiért, nem tudsz megnyugodni, vagy zavar valami, akkor azon érdemes elgondolkodni, de ha nem megy egyedül, akkor is van segítség.

Ha úgy érzed, hogy sok minden van, egyszerűen már az erőd végén állsz, nem tudsz kikapcsolni, aggódsz, félsz azon érdemes dolgozni  az online Theta Healing konzultáció során.

Az online Theta Healing konzultáció is pont ugyan olyan hatékony, mintha egy szobában találkoznánk.

Az információ ugyanis mindenhol ott van, itt is és ott is. Ezt lehet, hogy nehéz befogadni, de ha arra gondolsz, hogy működik a telefon, sőt létezik mobiltelefon, hogy kábelek nélkül lehet már kapcsolatot teremteni, akkor miért is ne lehetne stresszoldást, problémamegoldást is online, egy online Theta Healing konzultáció során? Ebben nincs semmi trükk és varázslat, nem kell előtte sem neked, sem nekem mindenféle szeánszokat véghez vinnünk azért, hogy te jobban érezd maga, vagy, hogy létrejöjjön közöttünk a kapcsolat.

Hogyan fog ez történni a gyakorlatban?

1, Kérsz egy időpontot online Theta Healing konzultációra,
2, visszajelzek e-mailben, megbeszélünk egy alkalmas időpontot, elküldöm az utalási adatokat,
3, kifizeted,
4, küldöm a számlát és már mehet is a konzultáció.
5, Skype-on, Viberen vagy Messengeren felhívsz a megbeszélt időpontban és nagyjából 1 óra után sokkal kellemesebben fogod magad érezni, a problémamegoldó online Theta Healing konzultáció után.

Miért fogod jobban érezni magad?
Azért fogod magad jobban érezni, mert rájössz egy-két fontos dologra az életedben (ezeknek sokszor nem vagyunk a tudatában), amitől érdemes megválni és abban is segítek, hogy az új minták alapján tudd a jelenbeli és jövőbeli életedet élni.
A Theta Healing beszélgetés nem varázslat, mindenki képes lenne az elsajátítására. Talán régen minden ember képes volt értő és segítő módon beszélgetni a másikkal, de manapság nem éppen az ilyen fajta kommunikációnkkal vagyunk elfoglalva. Tehát néha kell egy kis segítség, hogy megértsük saját magunkat, vagy a másikat. Ezért érdemes résztvenni az online Theta Healing konzultáción.

Itt tudsz jelentkezni:
https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Korábbi cikkek