Te is egy fénylő, értékes ember vagy

 Téma: értékes vagy, Theta Healing konzultáció

Sokan ezekben a napokban is – nagyjából tavasz óta – úgy érzik, hogy veszítenek a fényükből a saját emberi erejükből. A maszkhasználat, a távolságtartás úgy érzik, hogy megakadályozza őket abban, hogy megmutassák magukat a világnak szőröstül-bőröstül, azaz mindenestül. Megfigyelésem alapján elég sok embernek elakadása van abban, hogy igazán bevállalja magát, szóval nekik akár pont kapóra is jöhet ez a fajta rejtőzködés, távolságtartás.

DE!

Valóban érdemes inkább elbújni, valóban érdemes akár a maszk, akár a távolságtartás miatt azzal az energiával együtt menni, hogy kár fényleni, tündökölni? Tudom, hogy az életünk egyik nagy kihívása az, hogy bevállaljuk magunkat, felvállaljuk magunkat úgy ahogy vagyunk. Már gyerekkorunktól kezdve arra tanítottak minket, hogy, hogy ne legyünk azok, akik vagyunk, arra is megtanítottak minket, hogy mit szabad és mit nem!

DE!

Azért mert maszkot kell viselni, vagy nagyobb távolságot kell tartani, TE még lehetsz szabad ember. Nem attól vagy szabad, hogy nem használsz maszkot, vagy nem tartasz távolságot. Attól vagy szabad, hogy szabadnak tudod belül érezni magad és ez nem maszk, vagy távolság függő. Ez csak attól függ, hogy TE, hogy akarod érezni magad! Maszkviselés mellett is szabad örülnöd, felszabadultnak lenned, bátornak lenned, saját magadnak lenned és fénylened. Távolságtartással is lehet jókat beszélgetni, maximum hangosabban fogsz beszélni, ami azt vonja majd magad után, hogy más titkát nem fogok hangosan elmondani, vagy kevesebbet fogsz másról beszélni. Tehát többet fogsz magadról beszélni, és valódi beszélgetéseket folytatni.  Sokszor másról beszélgetünk, más van a téma középpontjában, olyan ember, aki ott sincs. Ez az időszak nagyon sokat tud neked tanítani, de egy valamit hidd el, hogy nem akar, méghozzá azt nem, hogy te fásult, unott, vagy szomorú légy. Ennek az időszaknak nem lehet ekkora hatalma. Ha hatalma van feletted az az jelenti, hogy nem vagy a középpontodban, az erődben. Pedig hidd el, hogy maszkban vagy maszk nélkül neked szabad a saját erőközpontodban létezni és fénylened, tündökölnöd.

Ha megrekedtél, vagy már nagyon eleged van és szeretnél ebből az állapotból kitörni arra is jó, ha megtanulod a Theta Healinget, de az is természetesen már sokat tud segíteni, ha valakivel ezeket átbeszéled, akár egy Theta Healing konzultáción keresztül. Várlak szeretettel!

Kívánom, hogy lelj rá a saját erőközpontodra és tündökölj, merj ráragyogni a világra, bármilyen is legyen a körülményed!

THETA HEALING LETÖLTÉSEK

Tudom, hogy milyen érzés fényleni.

Tudom, hogy milyen érzés ragyogni.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy szabad és biztonságos fénylenem és ragyognom.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy mindig választhatom, bármilyen körülmények között a ragyogásomat.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy észrevesznek mások és ez számomra biztonságos.

Tudom, hogy milyen érzés a saját magam erőközpontjából léteznem.

Tudom, hogy milyen érzés anélkül élni, hogy félnék a saját észrevehetőségemtől.

Tudom, hogy milyen érzés, hogy mindig biztonságban vagyok, ha mások észrevesznek.

Tudom, hogy milyen érzés a biztonság.

Köszönöm, így van, így van, így van!

Korábbi cikkek