Theta Healing konzultáció buktatói

 Téma: Theta Healing ásás, Theta Healing konzulens, Theta Healing konzultáció, Uncategorized

Milyen buktatói lehetnek egy problémamegoldó beszélgetésnek, amit Theta Healingnek hívunk? Egyáltalán tényleg van ilyen?

IGEN, sajnos van ilyen. De nézzük, hogy mik ezek. Ez tanúságos bejegyzés azoknak is, akik Theta Healing konzulensek és azoknak is, akik Theta Healing kliensek.

  1.  A Theta Healing konzulens maximalizmus hitrendszerben van a szakmáját tekintve, de az ő maximalizmusa nem kompatibilis az egyes kliensei maximalizmusával. A saját maximalizmusa számára a mérce és megfeledkezik rólad kedves kliens és addig tolja a konzultációt, hogy te már szinte rosszabbul érzed magad, mint korábban! (Kb ez jár majd a fejedben kliensként, „mikor lesz már ennek vége”???? Segítség, hol az ajtó!) Megoldás: ha te konzulensként maximalizmusban vagy, akkor érdemes arra ránézned, és megoldanod, mert a konzultáció során a kliens igénye, ingerszintje van elől, nem pedig az, hogy te kielégítsd  maximalizmusod. Hidd el, hogy a kliens képes elégedett lenne azzal, amit adsz. Azzal is elégedett, ha nem az egész életét akarod megoldani egy konzultáció során.
  2. A kliens az égész életét akarja megmentetni a konzulenssel. Ha a konzulens megmentő hitrendszerben „fut”, akkor szintén képes arra, hogy sok-sok órás konzultációkat vezessen a megmentésre áhítozó klienseinek és nyilván a kliensei még akkor sem igazán lesznek elégedettek. (Kliensként ezt érzed: „Csak ennyi?” – pedig hidd el, hogy bőven kaptál, szóval lehet, hogy neked az első konzultációs témád inkább az legyen, hogy „azt akarom, hogy engem valaki megmentsen, megoldja az egész életemet, ezen szeretnék változtatni.) Hidd el kedves kliens, egy konzultációval nem lehet mindent megoldani és a lelkedtől se várd ezt el, illetve a konzulensedtől se. Kedves konzulens, hidd le, hogy amit adsz az elég, és nézz rá erre a megmentőzsdire, és szállj ki belőle, ha szeretnél. Hidd el, hogy utána sokkal jobban fogod érezni magad és a klienseid is.
  3. A konzulens nem tiszta Theta Healing konzultációt tart, hanem valami mást. Angyalkártyát huzat, kártyából jósol, közben megmasszíroz – pedig nem arra mentél és mellesleg te szégyenlős is vagy és amúgy pont ez lenne a témád. Szóval a Theta Healing konzultáció Theta agyhullámon történő meditációban zajló megoldásorientált tudatos jelenlétben történő kérdezz- felelek, hitrendszercserékkel, gyökérprobléma új nézőpontban való áthelyezésével, stresszoldással. Tehát olyan, hogy le kell hozzá vetkőzni, az nem Theta Healing, hogy angyal kártyát kell húzni, az nem Theta Healing, hogy előtte kidobják neked kártyából, az nem Theta Healing, hogy előtte biorezonancia mérés kötelező, az nem Theta Healing, hogy meg kell venned kiadványokat, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, mert akkor nem hatásos a konzultáció, az nem Theta Healing. Ha hozzá akarnak nyúlni a testedhez, mert kell egy kis masszázs, az sem Theta Healing. Theta Healing során ülsz egy széken és beszélgetsz a konzulenssel – kb. kívülről így néz ki – nem kell sem vetkőzni, sem feküdni, sem semmilyen terméket vásárolni, hogy hatásos legyen, és még a kártyát sem kell megkérdezni, mert TE kedves kliens mindenre tudod a választ. Ha te kedves Theta Healing konzulens eddig így csináltad a konzultációt, akkor kérlek nevezd át másnak, mert ez nem Theta Healing. De természetesen mindenki azt csinál, amit akar, mert szabad akarat van és szabad döntés.
  4. A konzulens függővé tesz magától, minden héten „visszarendel” és természetesen hiszel neki, mert neked szükséged van a megoldásra. Ilyen nincs, hogy minden héten KELL MENNED! Ha ezt mondja, akkor ott valami nem stimmel, légy éber, kérdezz rá mi alapján mondja azt, hogy vissza kell menni. Ha olyat mond neked, hogy lát még elakadást, de ezt most nem lehet megoldani, akkor inkább menekülj, mert a pénzedet szeretné. Miért? Mert neked kell érezned, hogy valami megakaszt, mert azért tudsz majd tenni, akkor kész rá a lelked, lehet, hogy a konzulens jó szándékból mondja és tényleg lát még valamit, de inkább akkor keresd fel őt ismét, ha már megérett nálad a változtatás iránti igény és előjött a probléma. FONTOS! Egy konzulens nem lehet okosabb a TE ÉLETEDBEN, csak az övében tud igazán okos lenni, mert mindenki a saját életének a főnöke. Ő nem lehet a főnököd! Ha ezt sugalmazza, inkább keress mást.
  5. Azt mondja neked, a problémád hallatán már a legelején, hogy neked erre 5 konzultáció kell, akkor oldódik meg. Nos ilyen nincs, hogy biztos, hogy 5 konzultáció kell. Mire alapozza ezt? Oooo, hogy ezt neki a Teremtő mondta? Persze a Teremtő mindent elbír, rá sok mindent lehet „fogni”. Inkább menj máshoz, előre kijelenteni ilyet biztos, hogy nem. Igen, lehet, hogy nála 5 konzultációra van szükséged, mert ő ennyiből fogja tudni neked megsegíteni, mert, hát az jó pénz, de mi van akkor, ha 1 konzultáció is elég? Nyilván neki az nem jó pénz! Keress olyat, aki nem néz fejőstehénnek és hagyd, hogy a változás megtörténjen akár már 1 konzultációval, ha megengedésben vagy a változással kapcsolatban, akkor gyorsan megtörténik a változás. 🙂 Kedves konzulensek, tudjátok nyertes-nyertes pozíció, hálával is tartozol a kliensnek, hogy pont téged választott, ezt kérlek, tartsd tiszteletben és a kliens pénzét is.
  6. De menjünk még vissza oda – amit már egy korábbi bejegyzésben boncolgattam – hogy a Theta agyahullámon történő konzultáció jó mélyre viszi a klienst és a szervezete fáradságot mutathat a konzultáció végére. Most gondolj bele, kedves olvasó. Ezt az állapotot már bőven egy 1 óra alatt képes vagy megtapasztalni és a változással járó pozitív érzéseket is, akkor ha valaki neked 2 órán keresztül adná a hitrendszercserét, akkor mit tapasztalnál a végére?! Hát lehet, hogy nem járnál olyan jól, mint azt elsőre gondolnád. Persze ez nem mindenkinél van így, illetve lehet, hogy 2 óráig tart, de nagyjából 1 órán keresztül csak bétában beszélgettek. Nagyon fontos, hogy a Theta Healing konzulens figyelje, hogy te mennyit bírsz, nem az ő maximalizmusa a lényeg és a saját elvárása a saját konzultációjával kapcsolatban, hanem TE! Téged kell sérülésmentesen segíteni, ezt soha ne feledd!
    Erre van egy történetem. Van egy ismerősöm vidéken él, ő eléggé nyitott különböző problémamegoldási technikákra, és kipróbálta valakinél a Theta Healinget abban a városban, ahol lakik. A Theta Healing konzulációja 2 és 1/2 órán keresztül zajlott és amikor mondta neki a konzulens, hogy végeztek, akkor az én ismerősöm jelezte neki, hogy ő nagyon rosszul érzi magát, csináljon valamit. Erre azt mondta neki a Theta Healing konzulens, hogy ez teljesen normális, hogy rosszul érzi magát, jöjjön el egy másik időpontra, ha gondolja már most kinéznek neki egyet. (Ha te konzulens vagy, ilyet soha ne mondj egy kliensnek, mert az nem normális, ha ő rosszul érzi magát.) Az én ismerősöm a konzultáció után pár nappal zokogva hívott fel engem, hogy úgy érzi meg fog halni, mert annyira rosszul van és a Theta Healing konzulense „lapattintotta”. Előttem felhívta a konzulensét, aki azt mondta neki, hogy ez teljesen normális, vegyen többször mély levegőt és várja meg az új időpontot, mert ez rendeződni fog. Nos ezzel a válasszal az ismerősöm nem tudott megelégedni – akkor ott el is döntötte, hogy nem megy vissza többet ahhoz a konzulenshez – és ezért felhívott engem, hogy most ő mit csináljon, mert teljes kétségbeesésben van. Mondtam neki, ha gondolja ránézünk arra, hogy mi az, ami így felzaklatta, mi tartja őt ekkora halálfélelemben, haláltudatban. Az első online konzultáció után már 90%-ban elmúlt a halálfélelme és megnyugodott. A következő konzultációt, ha jól emlékszem 4 nap után ejtettük meg – ő kérte – és már nem is a halálfélelemmel dolgoztunk, hanem hozott egy másik ügyet, de az is, mint kiderült, össze volt kapcsolva az alapproblémával – amit most nem szeretnék itt nagyközönség előtt feltárni. Az ismerősöm, kliensem engedélyezte, hogy az ő „negatív” tapasztalását a Theta Healing konzultációval kapcsolatban az olvasóimnak elmeséljem, hogy tanúságos legyen mindenkinek. A közöttünk zajló konzultáció kétszer nagyjából 40 perc volt, és működött. Azt az eredményt hozta, hogy elmúlt a halálfélelme és egy másik problémájára a második alkalommal is megoldást kapott. Azt mondta, így utólag visszagondolva az volt a baj a korábbi konzultációjával, hogy több problémát vitt, egyszerre hármat és ide oda dolgozott bennük a konzulens egy időben, de ő egyikre sem kapott választ, megoldást, sőt. Azt mondta, hogy olyan érzése volt, mintha kinyitott volna benne a konzulens három ajtót, ami a rémségek tárházát hozta fel benne, és azok nyitva is maradtak. Az kiderült, mikor konzultáltunk, hogy az a három ajtó igazándiból egy helyre ment, csak a közös gyökér nem lett megoldva és ez okozta benne ezt a mérhetetlen nagy a halálfélelmet. Tehát mindenkinek azt tanácsolja így látatlanba, hogy nagyon jó a Theta Healing, de egyszerre, egy problémával dolgozzon mindenki (amiről ő nem lett tájékoztatva a korábbi konzulense által.)

Ha szeretnél tőlem személyes Theta Healing konzultációs időpontot kérni, akkor itt megteheted, várlak szeretettel:

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Ha szeretnél tőlem online Theta Healing konzultációs időpontot kérni, akkor kattints alább:

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Ha pedig meg szeretnéd ezt a módszer tanulni, jelentkezz be itt:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Kapcsolódó cikkek