Theta Healing tanfolyam koronavírus idején

 Téma: Theta Healing egyszemélyes VIP tanfolyam, Theta Healing tanfolyam, Theta Healing tanfolyam ára

Sokan félnek a csoportoktól, tömegtől, akár két-három embertől is egy csoportban, így arra gondoltunk, abban az időben, amikor már az iskolákat, óvodát is bezárják, hogy mi egy nagyszerű lehetőséget kínálunk nektek. Mivel online tilos tanítani a Theta Healinget, így ez a lehetőség kizárt, tehát nem erről lesz szó.

DE! Nálunk eddig is volt egyszemélyes VIP Theta Healing tanfolyam, lehet, hogy ezt eddig nem is tudtad?  Az egyszemélyes VIP Theta Healing tanfolyamok ára nálunk 145.000 Ft, DE mi most lecsökkentjük ennek a díját 120.000 Ft-ra és ennyiért tudsz majd ezen résztvenni egyedül, teljes nyugalomban.

Szeretnénk mi ezzel hozzájárulni a fejlődésedhez, mert valaki ilyen vírusos időben is szeretne tanulni, szeretne tovább menni azon az úton, amin elindult és pont ki tudja használni ezt az időt, mert nem kell mennie dolgozni, vagy otthonról lesz lehetősége dolgozni és maga tudja beosztani a munkaidejét. A budapesti tanfolyami helyszín tágas, nagy légtérrel rendelkezik, így minden megoldott a helyszínen való nyugodt, egészséges és zökkenőmentes tanuláshoz.

Viszont, szeretnénk kérni, hogy aki már fertőzött, vagy úgy érzi, hogy kezd megbetegedni, az várja meg a gyógyult állapotot, és tisztelje meg magát a pihenés, felépülés erényével.

Tehát, ha szeretnél jönni, csak kattints ide: https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-vip-egyeni-tanfolyam/ és kérj időpontot, olyat, ami neked is jó!

Ajánlatunk visszavonásig érvényes!

Várunk Téged is sok szeretettel!

Korábbi cikkek
Theta Healing tanfolyam ára, ösztöndíj