Theta Healing tanfolyam ára ösztöndíj

 Téma: Theta Healing tanfolyam, Theta Healing tanfolyam ára

Ti is tapasztalhatjátok a Theta Healing Alap Tanfolyam, Theta Healing Haladó Tanfolyam, Teremtés és Bőség Tanfolyam, Áss mélyebbre tanfolyam többféle árral fut a interneten. Sok Theta Healing-et tanulni akaró ember ilyenkor nagy kerek szemekkel néz és tanácstalanná válhat és efféle gondolatok cikázhatnak a fejében, hogy akkor most melyiket válasszam, mit tud az egyik és mit tud a másik, egyáltalán miben más? Most akkor mennyi a Theta Healing tanfolyam ára és az ösztöndíj mértéke?

A Theta Healing tanfolyam ára központilag kért ár plusz depozit. Az árképzésünket annak alapján határoztuk meg, amit Vianna Stibal a Theta Healing megalapítója tőlünk és a többi tanulótársunktól kért a tanári tanfolyamon. A mondandója ezzel kapcsolatban nagyjából két órás volt. Az ő kérése az volt, hogy mindenki az országára ajánlott árat használja, amit minden tanár elér a központi felületen. Mindenkire rábízta Theta Healing ösztöndíj lehetőségét. Mindenkire rábízta, hogy a saját belátása szerint adjon személyre szóló támogatást, de a meghirdetett árak, azok legyenek, amit ők meghatároztak. Nekem nagyon furcsa volt elsőre, hogy miért beszél erről ilyen részletességgel, mert már elsőre is megértettem, hogy mit szeretne, de gondoltam, hogy ez biztos nagyon fontos ilyen nyomatékkal, ilyen hosszan taglalni, mert valószínűleg az árképzésnél szoktak félreértések lenni. Később megértettem, hogy miért beszélt erről ilyen részletességgel.

Mi Vianna Stibal kérését szeretnénk betartani, de élünk az általa ajánlott lehetőséggel, méghozzá azzal, hogy I LOVE THETA ösztöndíj elérhetőséget adunk azoknak, akik ezt kérik. Sok ember azt gondolja, hogy a Theta Healing tanfolyam drága. Az I LOVE THETA Theta Healing tanfolyam elérhető mindenki számára, személyre szabott ösztöndíjjal, akkor, ha erre igényt tart.

Viannak Stibal egy-egy általa választott cselekedetével a tanári tanfolyamon több embernek feladta a leckét az otthoni ására, aminek megértése és elfogadás sok embernek látványosan nem ment elsőre.  Nálam elsőre megértésre talált – hálás köszönet érte -, hogy bizonyos dolgokkal kapcsoltban mit is akar üzenni. Mikor ezzel kapcsolatban beszéltem pár tanulótársammal, ők nem értették, hogy én miért fogadom el azt, mi számukra elfogadhatatlan. Erre csak ennyit mondtam, „tudjátok, a legnagyobb ajándékot kaptátok Viannatól, nagyobbat, mint ez a tanfolyami lehetőség, vizsgáljátok meg egy másik szemszögből. Itt van nektek a Theta Healing, a Theta Healingsegítségével nézzétek meg, hogy mi ezzel a valódi problémátok”. Páran megértették, hogy akkor ezzel munkájuk van, páran viszont bosszankodva továbbálltak.

Viannak Stibal az árképzéssel is egy jó nagy lehetőséget adott az összes tanárnak a saját fejlődésükre vonatkozólag, és ezzel az összes jövőbeni Theta Healernek is. Mit is jelent ez? Aki nagyon alacsony árat ad meg a Theta Healing tanfolyamnak, azon tanároknak lehet, hogy kisebb a hite abban, hogy TE MIRE VAGY KÉPES. Mi abban hiszünk, hogy TE BÁRMIRE KÉPES VAGY és tőlünk a Theta Healingen keresztül ezt fogod megtanulni és ebben fogunk téged támogatni. Mi valóban a bőség teréből fogjuk tanítani a Theta Healinget a szuper értékes tananyagon keresztül és nem arra „játszmázunk”, hogy szegény te, vagy szegény mi. Mi abban fogunk téged támogatni, hogy a tanfolyamok során olyan lendületben részesülj, ami képes kitágítani a komfortzónádat.

Ha Theta Healiget szeretnél tanulni, akkor van rá lehetőséged. Lehet, hogy nincs meg a theta healing tanfolyam ára jelen pillanatban, de kérj, mert nálunk erre van lehetőséged. Sok embernek problémája van a kéréssel. Sok ember szeretné, ha kitalálnák az igényét és helyette cselekednének. Egy dolgot a Theta Healingről elárulhatok, ami minden segítő technikára igaz. Ha nem cselekszel, nem működik. Ha szeretnél ösztöndíjat, alacsonyabb árat, mert szükséged van rá, kérj. Mindenki egyéni elbírálásban részesül, megkérdezzük a Teremtőt, és ő megmondja, hogy mennyire van szükséged és ezt az árat fogjuk neked megírni. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de ez így van! Lehet, hogy nem fogod érteni, hogy miért azt az összeget írjuk, és két nap múlva pedig anyagi áldás jön és nevetve tudod majd azt az összeget kifizetni. Ez az igazi nyertes-nyertes pozíció. Vianna ezzel már neked is előre odaadott egy ajándékot. Ha még nem érted, hogy mi az, akkor a Theta Healing ® segítségével garantáltan meg fogod érteni.
Vianna sokat mondta a tanári tanfolyamon: „Let’s play!” (Játszunk!). Nekem is idő kellett ahhoz, hogy megértsem, hogy mit is jelent valójában a „Let’s play!”, mi a valódi üzenete, azon túl, amit én korábban értettem alatta.
Ha szeretnéd tudni, hogy mi az igazi megértés és rálátás, az információk lecsatornázása, a közös rezgés, akár a mások gondolatainak a meghallása, megérzése, anélkül, hogy belevonódnál,  akkor csak egy kérdésem van hozzád, ahogy ő tette hozzánk: „Do you wanna play?” (Akarsz játszani?) Erről is mesélni fogunk Neked tanfolyamunkon.

A kéréssel kapcsolatban is van egy hatalmas története az I LOVE THETA-nak, ha szeretnéd ezt is megismerni, akkor nincs más hátra, jelentkezz, vagy kérj segítséget!

Most, hogy írom ezeket a sorokat, kaptam egy fontos üzenetet fentről, hálás köszönet érte a Teremtőnek, meg fogom tenni, ez is a Ti javatokat fogja szolgálni.

Hálám határtalan, hogy megismerkedtem a Theta Healing-gel és részese lehetek!
Hálás vagyok, hogy elolvastad a bejegyzést és már ezzel egy kicsit közelebb kerültél az igazi Theta Healing ®-hez.
Remélem, élőben is megismerhetlek! Csodákkal tarkított napot kívánok!

Ha szeretnél még olvasni a Theta Healing tanfolyamokkal kapcsolatban hasznos, és fontos információkat, szeretnél tisztán látni, és nem kedveled az átveréseket, trükköket, akkor ezeket is olvad el. Garantáltan képes leszel számodra a legmegfelelőbben dönteni Theta Healing alaptanfolyam választás során. Láss tisztán!

Átverés vagy csoda a Theta Healing tanfolyam

https://www.ilovetheta.hu/atveres-vagy-csoda-theta-healing-tanfolyam/

Ne dőlj be egy Theta Healing tanárnak, akik azokat mondják, hogy…

https://www.ilovetheta.hu/amit-soha-ne-higgy-el-egy-theta-healing-tanarnak/

Hogyan válasszak Theta Healing tanárt és tanfolyamot

https://www.ilovetheta.hu/hogyan-valasszak-theta-healing-tanart-es-theta-healing-tanfolyamot/

Hogyan válasszak Theta Healing tanfolyamot

https://www.ilovetheta.hu/hogyan-valasszak-theta-healing-tanfolyamot/

Theta Healing alaptanfolyam hivatalos formában három napos

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam-3-napos/

Kapcsolódó cikkek