Mit jelent valójában az, ha úgy gondolod, drága a Theta Healing tanfolyam?

 Téma: ásás technika, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing ásás, Theta Healing tanfolyam ára, Theta Healing tanfolyam előnye, Uncategorized

Már egy ideje, amióta bejött a Theta Healing Magyarországra, sokan abban pörögnek, hogy milyen drága a Theta Healing technika, egy konzultáció, hát még a tanfolyam. Összehasonítják más technikákkal, úgy, hogy közben nem tudnak róla túl sokat. Oda fókuszálnak, hogy drága, ahelyett, hogy megvizsgálnák, hogy mi ennek a technikának az értéke, és mi a saját értékességük. Abból a nézőpontból, hogy drága és erre soha nem lesz pénzem, ez így fog valósággá válni, azaz soha nem lesz pénzem kifizetni a Theta Healing tanfolyamot, tehát be sem tudok lépni a bőség terébe, ahol mindig bőven van pénz. Abból a nézőpontból, hogy ez érték, én is értékes vagyok, és én ezt megtanulni, ebbe az irányba fognak rendeződni a dolgaim. Egy kéréssel már el is tudod ezt indítani, de, ha van mögötte valami gátló program, akkor lehet, hogy az már igényel egy nézőpontváltást, hogy a tanfolyamra össze tudjon jönni a pénz.

1, Ha azért akarod megtanulni a Theata Healing technikát, mert ez most felkapott, de nem érzed az értékét, akkor neked bármilyen olcsón lenne beárazva a tanfolyam, akkor is drága lenne.

2, Ha azért akarod megtanulni, mert gyűjtöd a papírokat, bár eddig egyikkel sem kezdtél túl sok, nem gyakoroltad őket, akkor neked sem azt a hasznot fogja hozni a Theta Healing, amit valójában tudna a módszer, hacsak nem nézel e mögé és alakítod át a gyökérügyedet.

3, Vannak olyanok is, akik el sem tudják képzelni, hogy lehet ennyit kifizetni egy ilyen tanfolyamra, ennek több oka is lehet. Erről majd egy külön bejegyzést fogunk írni, így figyeljétek, hogy ezt a tartalmat mikor fogjuk közzétenni.

Valaki úgy gondolja, hogy gyakorlás és elszántság nélkül is működik a Theta Healing. Ha abba gondolunk bele, hogy mi, azaz minden ember egy önálló szuperszámítógép, amit egyszer beprogramoztak, és éppen most új programokra vár, de nem történik semmi, nem programozzák át, akkor annak a kimenetele semmi. Vár, vár, várakozik, de nem történik semmi, a régi programok elavultak, lassulás van folyamatban….Tehát, ha nem foglalkozunk az önmagunk szuperszámítógépével, azaz önmagunkkal, akkor ott nem lesz változás, marad szinte minden a régiben. Az önmagunk újraprogramozása  lehet, hogy több napot, hetet, hónapot, évet is tarthat, azaz kitartást, és szorgalmat igényel. Elköteleződést önmagunk és a változás mellett. DE az a jó benne, hogy mi önmagunknak mindig ott vagyunk és rendelkezésre áll nekünk a Theta Healing módszer – ha már azt ismerjük. Ha valaki nem szeret önmagával foglalkozni, és itt most nem elsősorban a borotválkozásra, vagy a sminkelésre gondolok, akkor az első komoly önmunka téma pont ez lenne. Ránézek arra, hogy nem szeretek magammal foglalkozni, és ez milyen érzést hoz fel bennem. Mi van a nem szeretem-ben, milyen más további érzés stb, stb, az érzések sárga útján haladok a gyökérprogram felé.

Érdemes jobban belelátni, hogy mit kapsz egy Theta Healing tanfolyamtól, legalábbis, ha hozzánk jössz tanfolyamra.

1, Kapsz egy olyan módszert, amivel önmagadnak tudsz segíteni non-stop, szünet nélkül, bárhol, bármikor, ha úgy akarod,

2, Kapsz egy olyan módszert, amivel másoknak, akik megengedik, tudsz segíteni,

3, Kapsz egy új, hivatalos szakmát a kezedbe nyomtatott dokumentummal igazolva,

4, Mi az ásás tanítására garanciát vállalunk, mindent átadunk ezzel kapcsolatban, és nálunk az alaptanfolyam során már tudnak ásni a tanfolyami résztvevők,

5, Az ásásod során a tanfolyamon ott vagyunk és folyamatosan figyelünk, korrigálunk, ha szükséges, segítünk, ha kéred,

6, Folyamatos magyarázat és visszacsatolás, kérdezési lehetőség a 3 nap során, és utána is kérdezhetsz,

7, A hivatalos nyomtatott tananyagot, könyvet, oklevelet maradéktalanul megkapod tőlünk,

8, Bejegyzett Theta Healing konzulens leszel, ha akarod nyilvános profilod lesz az amerikai honlapon, így utánad lehet keresni, ha nincs saját honlapod,

9, Összesen három nap, de életmegváltoztató mellékhatással.

Mi olyan hittel tanítjuk a Theta Healinget, hogy már a Theta Healing alaptanfolyamon meg tudod tanulni a Theta Healing technikát és képes vagy ásni, még önmagadnak is. Hogyan leszel képes az önásásra, ami általában a legnagyobb elakadása a kezdő Theta Healing résztvevőknek? Úgy, hogy mi kialakítottunk egy speciális tanítási módszert arra, hogy hogyan lehet hatékonyan megtanítani az önásást és mi ezt alkalmazzuk. Mivel ez a tanítási módszer a miénk, így ezt máshol biztos, hogy nem tudják neked odaadni. Miközben haladunk a Theta Healing tananyagában fokozatosan megérted a gyakorlati rész gyakorlati oldalát és ezért képes leszel azt a gyakorlatban is alkalmazni. Egy biztos, mi abban hiszünk, hogy minden ember képes elsajátítani a Theta Healing módszerét. Mivel mi ezzel a hittel rendelkezünk, így ebbe az áramlásba fogsz csatlakozni, ha a mi tanfolyamunkat választod. Nem a hiányra, hanem a benned rejlő lehetőségre fókuszálunk.

Egy nagyon szívhez szóló vélemény az általunk tartott Theta Healing tanfolyammal kapcsolatban:

„Már sok tanfolyamot elvégeztem és mindig féltem a tanártól. Attól is féltem mindig, hogy én hogy fogom csinálni az éppen tanult módszert ott a tanfolyam során, attól is, hogy ki mit fog hozzá szólni, így mindig jól meghúzódtam a sarokban, elbújtam, nehogy bántást, kinevetést vagy kritikát kapjak. Nálad éreztem először rögtön, ahogy már megláttalak és elkezdtél beszélni, hogy nem félek, nincs bennem elbújási kényszer. Valami olyan áradt belőled, amire nem is találok szavakat. Az új érzésemmel karöltve sokkal, de sokkal könnyebb volt tanulni és nem is ültem a sarokban, mert tudtam, hogy nagyon jó kezekben vagyok, jól döntöttem! Hálás vagyok az emberségedért és azért az emberszeretetedért, ami átjárja a lényedet, amit és ahogy megosztasz a világgal!”

Várunk Téged is sok szeretettel arra a tanfolyamra, ami bőven megéri az árát, mert az értéke nem mérhető földi mértékegységben.

Theta Healing alap tanfolyam

Kapcsolódó cikkek