Édesség nélkül is boldogan, de hogyan?

 Téma: cselekvés, csokifüggőség, édesség, édességvágy, függőség, önismeret, súlyfelesleg, Theta Healing alap tanfolyam

Édesség és azon túl. Megfigyeléseim alapján ma Magyarországon nagyon sokan vonzódnak az édes ízekhez, édességhez, cukorkákhoz, csokoládékhoz, süteményekhez. Napi szinten fogyasszák őket, sőt nincs nap, amikor nem vennének magukhoz ilyen termékeket. Valakinél ez már olyan szintű, mint a függőség. Sokan ezt tudják magukról, de egyszerűen képtelenek letenni a  csokoládéjukat, akár egy napra is. Te ezen emberek közé tartozol, vagy tudod a mértéket, vagy egyáltalán nem eszel édességet?

Valaki úgy trükközi be magát, hogy na jó, eszek édességet, de nem cukrosat, hanem természetes vagy mesterséges édességtartalmút. Tehát ugyan úgy marad benne az édes sztoriban.

Sajnos a sok természetes cukortartalmú édességnek van minimum egy negatív velejárója, az, hogy hizlal, így ripsz-ropsz felszaladnak a kilók, így a testnek súlyfeleslege alakul ki, és ez sok embernek még további bonyodalmakat okoznak.

Ha nagyon szereted az édességet, és szeretnéd csökkenteni a mennyiséget, akkor érdemes feltenned magadnak egy pár gondolatnyitogató és blokkpucoló kérdést.

Te mikor és hol veszítetted el azt a dolce vitat, azaz az édes élet érzést, amit folyamatosan vissza kell pótolnod cukorból, édes ízből?

Hol adtad át az irányítást és mikor, annak, hogy ő (édes íz) vezessen téged és nem te őt?

Kit és mit pótol ő (édes íz) az életedben?

Az édességevéssel, édességvággyal kapcsolatban azt kell tudni, hogy egy pótszer, pótlék. Azaz valami, vagy valaki hiányzik az életedből és azt a valamit, vagy valakit édességgel, édes ízzel pótolod be. Az ilyen esetben fontos lenne tudni, hogy mi ez a konfliktus benned, mi ez a hiány, hogy végre képes legyél kiszállni, ha szeretnél, az örökös édes íz keresés-találás-megevés mókuskerekéből. Ha rájössz, hogy ki hiányzik, mi történt, megérted az összefüggését a sztorinak, azaz elkezd a lelked gyógyulni, de úgy is mondhatnám, hogy stresszoldáson mész keresztül, akkor sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy csökkentsd, vagy akár el is hagyd az édes íz folytonos magadhoz vételét. Az önismeret, az életed valódi fel- és megismerése nagyon sokat segít ennek a blokknak az elengedésében.

Már nagyon sok édességfüggőnek segített a Theta Healing megismerése, gyakorlása. Szeretnél Te is tenni magadért és az egészségedért? Gyere és tanuld meg a Theta Healing technikáját Theta Healing alaptanfolyamunkon idén nyáron és kezdj megszabadulni akár még a súlyfeleslegtől is.

ÉDES ÉLETRE FEL!

 

 

Kapcsolódó cikkek