Szkeptikusok és a Theta Healing

 Téma: cselekvés, ítélkezés, szkeptikusok, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing tanfolyam

Pár évvel ezelőtt berobbant a Theta Healing technika Magyarországra és felforgatta a spirituális világot, sőt még a természetgyógyász világot is. Sokan elmentek megtanulni a Theta Healinget és teljesen elképedtek, hogy milyen határtalanul nagyszerű módszer. Valakinek civil foglalkozása volt, aztán attól búcsút mondva Theta Healing konzulens lett, azóta is sikeresen, sokan már nem használják az eredeti spirituális módszerüket, mert rájöttek arra, hogy a Theta Healing univerzális. Csak a képzelet és a gondolat szabhat határt neki, de amúgy határtalan és folyamatosan növekvő és fejlődő módszer. A Theta Healing során nem a saját lexikális, tapasztalati tudásunkat használjuk, hanem egy sokkal magasabb rendű energiához, tudáshoz kapcsolódunk így bátran félelem nélkül tudunk saját magunknak és bárkinek segíteni, aki engedélyt ad rá. Nem kell attól tartani a használata közben, hogy valamit nem tudunk, valami nem fog az eszünkbe jutni, vagy még mennyit kell hozzá tanulni és ezért inkább várok addig a pontig, amíg azt tudni fogom. Pont az lenne a lényege, hogy ezeket a limitáló hitrendszereket szedjük ki magunkból, váljunk félelem nélkülivé a módszer használatától és akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog menni.

A Theta Healing világot egy hatalmas bumm követte, így megjelentek körülötte a szkeptikusok is, a Theta Healing módszer szkeptikusai. Ezek olyan emberek, akik gyakorlatilag soha nem adtak esélyt a módszernek, hogy az bebizonyítsa, hogy nem humbuk. (Amúgy maga a módszer, semmit sem akar bizonygatni.) A legmasszívabb Theta Healing szkeptikusok soha nem voltak egy Theta Healing konzultáción sem, mert akkor bizton állíthatom, hogy nem ez lenne róla a véleményük. Mi már dolgoztunk ex-szkeptikussal, volt szerencsénk hozzá és nagyon megdöbbent, hogy még nála is működik egy olyan dolog, amit ő hülyeségnek gondol. Mikor megváltozott az élete a konzultáció után, és látta, hogy már nincs meg az a probléma, ami évekig nyomasztotta, akkor jött és megtanulta a módszert és azóta is boldog használója. Tehát, ha te azért nem szeretnéd megtanulni a Theta Healing módszerét, mert félrevezető cikket olvastál róla , akkor csak egyet mondanánk neked, gyere el egy konzultációra és tapasztald meg személyesen, hogy mit tud ez a Theta Healing technika.
Mi találkoztunk olyan magasan spirituálisan képzett emberrel, aki azt mondta, hogy a Theta Healing módszer egy hülyeség, csak ártani  lehet vele. Mikor megkérdeztük, hogy ezt honnan veszi, azt mondta, hogy hallotta, és mikor megkérdeztük, hogy ő már közelebbi viszonyba kerület-e  a módszerrel, arra meg azt felelte, hogy nem. Ő csak a saját módszerében hisz, csak az a jó. Sok ilyen spirituális beállítottságú ember van, aki szerint csak az a jó, amit ő tesz. Mi, azaz az ilovetheta.hu tagjai, nem abban hiszünk, hogy csak a Theta Healing módszer jó, hanem abban, hogy minden a saját javunkat szolgálja, így a Theta Healing módszer is. Mivel sok módszert ismerünk és tudunk és sokat megtapasztaltunk személyesen is, így tényleg csak azt tudjuk mondani, hogy ez az egyetlen módszer, amihez semmilyen eszköz nem kell és akár skypon keresztül is működik úgy, hogy nem látjuk az illető arcát. Sőt lehet, hogy még úgy is tudunk valakinek segíteni, hogy az illető nem tud még beszélni – kisbaba – vagy már nem tud beszélni – kómában van. Szinte hihetetlen, hogy így van, de így van. Univerzális módszer, amit jó lenne, ha mindenki el tudna sajátítani, mert sok embernek hasznára válna.

Tehát, ha te a szkeptikusok közé tartozol, mert csak abban hiszel, amit írásban bizonyítottak, vagy csak a saját sprituális módszeredben tudsz hinni, de szeretnéd azért közelebbről megvizsgálni ezt a módszert, akkor gyere, téged is szeretettel várunk, csak hozz egy valós problémát, kihívást, ami már eléggé zavar és megnézzük, hogy mit tehetünk az ügy érdekében. Ha bátor is vagy, gyere és végezd el a Theta Healing alap tanfolyamot, DE nem mi fogunk meggyőzni, nem mi fogunk győzködni a módszerről, hanem maga a módszer lesz, ami meggyőz. Nincs más dolgod, mint végig csinálni velünk a három napot, és végig menni az összes gyakorlaton. És még valami! Tudtad, hogy a szkepticizmus is valamilyen mintához, hitrendszerhez van bekötve? Szeretnél kevésbé szkeptikus lenni? Gyere, várunk!

Theta Healing alap tanfolyam

Theta Healing blog. Egyéni és csoportos Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

 

Kapcsolódó cikkek