Igaz, hogy van a Theta Healing konzulensek között alá- és fölérendeltség? NEM, ez nem igaz!

 Téma: hitrendszerek, igazság, minta, önbizalom, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing tanfolyam, tudatalatti

Ismét egy olyan dologra szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Theta Healing világából, ami sok fejben zavart okoz. Mivel mendemondák keringenek ezzel kapcsolatban is országunkban, így nem árt, ha ezt is helyre tesszük.

Most akkor van, vagy nincs a Theta Healing konzulensek, tanárok között alá és fölérendeltség? NINCS!

A Theta Healing világában van konzulens, oktató, mester, certificate of science, választható az ország reprezentatívja, sőt létezik az a személy is, aki kitalálta, ezek nevek. DE egy biztos, hogy senki nem áll a másik felett, senki nem főnöke a másiknak és azért, mert valakit mesternek hívnak még nem biztos, hogy sokkal jobban csinálja nálad, aki kezdő vagy – tudom nagyon furcsán hangozhat, igaz? Pedig, így van.  Nem kötelező mester névvel, vagy reprezentatív névvel jobban tudni nálad a Theta Healinget. Vianna Stibal azt szeretné, ha ez egy lapos rendszer lenne, ahol mindenki egyenrangú, akár teljesen kezdőként is lehess szuper, mert ő azt tanítja, hogy lehetünk még nála is jobbak, akár rögtön az első tanfolyam után is, vagy már előtt is. Mivel ez a hitrendszer benne van a Theta Healing hitrendszerében, így ez egy nagyon értékes tanfolyam.

Lehet, hogy TE, aki még soha nem is hallottál a Theta Healingről, soha nem tanultál róla, már évek óta gyakorlod a módszert, mert neked is lejött ez az információ,  és ha végül mégis eljutsz egy tanfolyamra gyakorlatilag Te taníthatnád a Theta Healing tanárt. A Theta Healing világában mindenki egyenlő, mindenki lehet akár kezdőként is zseniális az ásás technikájában és mesterként is kevésbé nagyszerű, mert eddig nem arra helyezte a hangsúlyt, hogy megértse magát a módszeren keresztül, hanem „csak” gyűjtötte a papírokat. Tehát, azért mert valaki egyszer azt mondta neked, hogy csak akkor leszel kiváló Theta Healing konzulens, ha évekig gyakorolsz, akkor ő mondott neked egy hitrendszert a saját világából, a saját nézőpontjából és ha, ezt neki elhitted, akkor ez így is fog történni az életedben. Tehát érdemes ebből kicsatlakoznod, ha felismered ennek a nehezékét.
Ha olyan tanárnál jártál, aki biztatott, aki valóban úgy állt hozzád, mint egy partnerhez, akivel közös úton vagytok és ő megtudott valamit, de azt neked szívesen, szívvel-lélekkel tovább adja, akkor biztos, hogy nagyon egyszerűen fogod elsajátítani a Theta Healing módszerét. Ha valaki azt mondta neked, hogy ásni csak a haladó tanfolyam után tudsz, akkor valamit elhallgatott az igazságból, méghozzá azt, hogy te már itt és most készen állsz arra, hogy jól áss, csak annyi a dolgod, hogy ezt megengedd magadnak.

Mi az ilovetheta.hu tagjai szeretünk  pozitív, biztató és felemelő Theta Healing tanfolyamokat tartani. Aki hozzánk belép, azt barátnak, nem pedig konkurensnek vagy gyereknek látjuk. Közösen örülünk a résztvevőkkel, és támogatjuk őket, ha elakadnak, ha kérdés merül fel bennük. A tanfolyamaink nem rólunk szólnak, nem magunkat fényezzük, nem azt hangoztatjuk, hogy mi milyen jók vagyok – nem azért mert híján lennénk az önbizalomnak – nem promózzuk a további tanfolyamainkat, hanem azt hangsúlyozzuk, hogy Ti milyen nagyszerűek vagytok és tervezzetek, teremtsetek, használjátok a módszert, mert Ti is ügyesek vagytok.

Sok embernek kialakult mintája van az oktatásról, tanulásról, ez egy gyerekkori minta. Ha Te azt tapasztaltad meg az iskolában, hogy a tanár az egy vaskalapos valaki, akinél vigyázzban kell ülni, pisszenni sem szabad, és ezt még nem dolgoztad fel magadban, akkor valószínűleg bármilyen tanfolyamra is vessen az élet, ilyen típusú tanárokkal fogsz kapcsolatban kerülni. Ha neked az a hitrendszered, hogy a tanár, bármit is tanítson kedves, megértő, figyelmes, empatikus, érthetően magyaráz, az igazat mondja és a javadat akarja, és te is produktív vagy az óráján és még utána is, akkor ilyen emberek fognak mindig tanítani.

Tehát a döntés rajtad áll, hogy milyen embertől fogsz tanulni. Ha te is szeretnél a második csapatba tartozni, akkor csak képzeld el, hogy kilépsz az első csapatból, magad mögött hagyod őket és látod magad előtt az új csapatot, és már a tagjuk is vagy, már ott van közöttük! Ha IGEN-t mondasz erre a képre, megy az energia feltétel nélküli szeretettel övezve.

Sok sikert és szeretetteljes Theta Healing tanfolyamokat kívánunk!

Ha tőlünk szeretnél tanulni, akkor gyere, várunk Téged is szeretettel. http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-halado-tanfolyam/

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció. Egyéni és csoportos tanfolyamok.

Kapcsolódó cikkek