Valóban nem fontosak azok a gyakorlatok, feladatok, amiket a Theta Healing alap tanfolyami munkafüzetben találsz?

 Téma: igazság, Theta Healig gyakorlatok, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing könyv magyarul, Theta Healing konzulensi oklevél, Theta Healing tanfolyam, Uncategorized

Kedves leendő Theta Healing tanfolyami résztvevő. Szeretnénk ismét bemutatni egy érdekes nézőpontot a Theta Healing világából. Írásunk a  Theta Healing alap tanfolyami munkafüzet gyakorlatairól, feladatairól is szól és még további hasznos információkat tartalmaz.
Nagyon sok Theta Healing tanár létezik Magyarországon és a világ más szegletében is. Mivel különböző emberek vagyunk, különböző nézőpontokkal, így sokan a saját személyes nézőpontjukat – ami lehet, hogy limitáló – viszik bele a Theta Healing tanításába is.
A Theta Healing alap tanfolyam során az összes résztvevő megkapja a Theta Healing szerződést, a Theta Healing alap tanfolyam munkafüzetet, a Theta Healing alap tanfolyam könyvet és a tanfolyam végén az Theta Healing alap tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet. Ezek fontos részei a Theta Healing alap tanfolyamnak.
1, A szerződés azért fontos, mert nem egyoldalúan szerződünk és minden résztvevőnek, aki aláír egy szerződést, annak saját példánnyal kell rendelkeznie.
2, A Theta Healing alap tanfolyam munkafüzet, azért fontos, mert abban vannak kitöltendő részek és gyakorlatok. A kitöltendő részeket a tanár útmutatása után tudod kitölteni, a gyakorlatokat a tanfolyam során önállóan a pároddal fogod elvégezni. Ha nem kapod meg a munkafüzetet, akkor nem tudod kitölteni, tehát hiányos lesz a munkafüzet, és ha nincs kéznél a munkafüzet a gyakorlatok során honnan fogod olvasni a gyakorlati szövegeket, ha elakadnál? Tehát nagyon fontos a Theta Healing alap tanfolyami munkafüzet a gyakorlataival együtt. Van benne pár olyan gyakorlat, ami opcionális, a tanár eldöntheti, hogy megcsináljátok-e vagy sem, van-e rá idő. De elvileg az összes gyakorlat belefér a tanfolyami időkeretbe, olyan gyakorlat, feladat, pedig nincs a munkafüzetben, ami felesleges, vagy butaság, vagy a nem fontos kategóriában lenne. Pont azt a célt szolgálják ezek a gyakorlatok, hogy olyan embereknek is tudj vele segíteni, aki mondjuk a jövőjére kíváncsi, vagy szeretné, ha fiatalosabban tudna élni, vagy szeretné, ha elmennének a csökönyös szellemek a köréből, vagy szeretne az őrangyalával találkozni stb. Tehát, ha ezek feleslegesek lennének, akkor biztos, hogy nem lennének a Theta Healing alap tanfolyami munkafüzetben.
3, A Theta Healing könyv magyarul, azért fontos, mert a Theta Healing alap tanfolyami munkafüzet a könyv kivonata és nagyon hasznos, fontos része a Theta Healing világának, ami még további ismereteket tartalmaz a Theta Healinggel kapcsolatban. Az egyik leghasznosabb kiadvány a Theta Healing könyvek közül az első könyv, de természetesen minden TH kiadvány fontos, ámbár ez az alapmű, innen érdemes kezdeni.
4, A Theta Healing oklevél pedig azért fontos, mert azzal igazolod, hogy elvégezted a tanfolyamot. Tehát fontos, hogy megkapd a Theta Healing alap tanfolyam utolsó napján.
5, És az is nagyon fontos, hogy a Theta Healing központtól majd a tanfolyam után pár napra rá kapj egy e-mailt a belépési jelszavaddal a www.thetahealing.com oldalra. Ha ezt nem kapod meg, akkor jelezd a tanárod felé.

Tehát a Theta Healing alap tanfolyami anyagnak sok-sok fontos része van, egyik sem butaság, egyik sem felesleges, hanem minden fontos.

Ha szeretnél tőlünk tanulnia  Theta Healinggel kapcsolatban, ha szeretnél olyan Theta Healing alap tanfolyamra járni, ahol pozitív megerősítéseket kapsz, elfogadást, kérdezési lehetőséget és valós tudást, akkor gyere és jelentkezz egyik alap tanfolyamunkra.  http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/
Amennyiben másnál tanultad meg a Theta Healing alapokat, akkor is várunk sok szeretettel a Theta Healing haladó tanfolyamunkra, vagy ha úgy érzed, hogy keveset kaptál az alap tanfolyamon, gyere hozzánk ismételni, garantáltan megéri. http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-halado-tanfolyam

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

 

Kapcsolódó cikkek