Tényleg tilos használnom a Theta Healing technikát a Theta Healing alap tanfolyam után? NEM!

 Téma: igazság, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam, Theta Healing konzulensi okevél, Theta Healing konzulensi oklevél

Ismét egy olyan tényre derült fény a Theta Healing világából, ami számunkra is megdöbbentő volt, mert limitáló és ezálta korlátozó hitrendszereket tesz a tanfolyami résztvevőkre a tanfolyam során. Nem tudjuk, hogy milyen indíttatásból – nem a mi dolgunk ezen elmélkedni – de vannak olyan tanárok, akik azt tanítják a Theta Healing alap tanfolyamon, hogy a Theta Healing ásás technika használata tilos az alap tanfolyam után, a Theta Healing alap tanfolyami gyakorlatok alkalmazása tilos más embereken az alap tanfolyam után, mert arra az alap tanfolyami oklevél nem ad engedélyt. Ők azt mondják, hogy erre a részvevők csak a Theta Healing haladó tanfolyam során kapnak jogosultságot . Tehát a gyanútlan, ezen tanároktól tanuló  résztvevő mit csinál? Nem használja, nem gyakorolja máson a Theta Healing technikát, gyűjti a pénzt és elmegy a Theta Healing haladó tanfolyamra, ami majdnem dupla áron van ezen tanároknál számolva, mint az alap tanfolyam és abban a hitben ül be a Theta Healing haladó tanfolyamra, hogy ott megkapja az engedélyt a módszer használatára…végre, hurrá-hurrá ő is igazi thetás lesz, örül neki, mert ez a hitrendszere. Mindezt azért, mert úgy tudja, hogy csak a haladó tanfolyam után lesz engedélye használni a módszert – mivel a tanára ezt mondta neki a Theta Healing alap tanfolyam során.

DE MI AZ IGAZSÁG? EZ VALÓBAN ÍGY VAN?

FONTOS! Vianna Stibal a Theta Healing módszer kifejlesztője és tulajdonosa a Theta Healing tanári tanfolyamon, egy szóval sem mondja a tanároknak, hogy azt tanítsák, hogy nem lehet használni a Theta Healing alap tanfolyam után az ásás technikát a tanfolyami résztvevőknek. Ő arra biztatja az embereket, hogy használják.
A Theta Healing alap tanfolyam során aláírsz egy több oldalas szerződést, ugye? Kaptál te is a szerződésből egy példányt, mert, ha nem kaptál, az nem szabályos. Abba a szerződésbe le van írva, hogy erre nincs engedélyed? NINCS! Ha nem lenne engedélyed azt biztos, hogy Vianna Stibal a szerződésbe beleírta volna, hidd el. Tehát van engedélyed már az alap tanfolyam után használni a Theta Healing módszert? VAN!
Az alap tanfolyam után nem „csak” arra van lehetőséged, hogy magadon gyakorolj, hanem arra is, hogy máson is gyakorolj, aki neked erre engedélyt ad. NEM a haladó tanfolyami oklevél adja meg neked erre a jogosítvány, az engedélyt, hanem már a Theta Healing alap tanfolyami oklevél is biztosítja ezt számodra. Tehát, ha te úgy döntesz, hogy nem mész a Theta Healing haladó tanfolyamra, mert tudod, érted a módszer és minden világos, akkor nem kell, nem kötelező további tanfolyamot elvégezned. Az alap tanfolyam után már nyugodtan dolgozhatsz a Theta Healing módszerével, gyakorlataival, ásás technikájával, akár klienseket is fogadhatsz, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá. Az alap tanfolyam során ugyanis megtanultad az ásás technikáját, megtanította neked a tanár, vagy nem? Ha nem, akkor nem a hivatalos Theta Healing tanfolyamon ültél, lehet, hogy megkaptad róla a hivatalos oklevelet limitáló hitrendszerek kereszttüzében, lehet, hogy tényleg bejegyzett tanár, aki tartotta a tanfolyamot, de egy biztos, hogy a tananyagot csak részint adta le és limitáló hitrendszereket hittél el neki. A Theta Healing alap tanfolyamnak része az ásás technika, a könyvben és a munkafüzetben is benne van. Ha benne van ezekben a kiadványokban, és megtanultad, volt ásás gyakorlás, és a tanfolyam során másnak kellett ásnod, akkor használhatod is. Hogy nem kaptad meg a Theta Healing könyvet, mert az nem része az alap tanfolyamnak? Akkor az megint nem a szabályos Theta Healing alap tanfolyam, mert az a könyv nem egy bónusz, nem egy ajándék, amit jófejségből odaadnak neked a tanárok, hanem az kötelező része a tanfolyamnak. Olyan, mintha 5. osztályban nem kaptad volna meg a történelem könyvet, mert az nem jár a történelem órához, mert inkább jegyzetelj – pedig amúgy létezik és jár hozzá, elvileg abból kellene tanítani az osztályt.

Ha valaki úgy dönt, hogy elég neki a Theta Healing alap tanfolyam, és a saját fejlesztését a Theta Healing haladó könyvből teszi meg, mert ilyen önszorgalmas és ért mindent a technikával kapcsolatban, akkor képes már onnan a haladó anyagot elsajátítani, amennyiben  az alap tanfolyam számára megadta azt a bizonyos megértést.

Sok sikert és plusz limitáló hitrendszerek nélküli Theta Healing tanfolyami részvételt kívánunk mindenkinek!

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

Ha biztosra akarsz menni és a hatékony fejlődést választod, akkor gyere hozzánk tanfolyamra limitáló hitrendszerek nélküli tanfolyamra, várunk Téged is szeretettel:

Alap tanfolyamra itt tudsz jelentkezni:

Theta Healing alap tanfolyam

Haladó tanfolyamra pedig itt:

Theta Healing haladó tanfolyam

 

Kapcsolódó cikkek