Mire jogosít a hivatalos Theta Healing konzulensi oklevél?

 Téma: kötelezettségei, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing csoportos alkalmak, Theta Healing haladó tanfolyam, Theta Healing konzulensi oklevél, Theta Healing konzultáció

Sokan kérdezik, hogy mit lehet a megszerzett Theta Healing konzulensi oklevéllel kezdeni, mire jogosít fel a hivatalos Theta Healing konzulensi végzettség. Mivel ezzel kapcsolatban is téves információk keringenek a Theta Healing konzulensek között és nem minden tanár mondja el a Theta Healing alap és haladó tanfolyam során a leendő és a már végzett konzulenseknek, hogy mit tehetnek ők ezzel, mit csinálhatnak, mire kapnak jogosultságot, így ez a bejegyzés erről fog szólni, hogy segítsen mindenkinek a tisztánlátásban.

Sok Theta Healing konzulens, akinek nincs Theta Healing tanári végzettsége hirdet csoportos Theta Healing alkalmakat, sokan hirdetnek ásás workshopot, csoportos gyógyítást, és egyéb csoportos Theta Healinggel kapcsolatos alkalmakat pénzért. Ez hivatalosan tilos, erre nem jogosítja fel őket a konzulensi végzettség. Csoportos lehetőségeket sem pénzért, sem ingyen nem tarthat Theta Healing konzulens, olyan konzulens, akinek nincs Theta Healing tanári végzettsége. Csoportos Theta Healinggel kapcsolatos alkalmakat  Theta Healing tanár tarthat.

Mire jogosít fel a téged a Theta Healing konzulensi oklevél, a Theta Healing konzulensi végzettség? Arra, hogy „face to face” konzultációkat folytass (meditáció, ásás, egyéb gyakorlatok, amiket a könyvben, munkafüzetben megtalálsz és egyéni foglalkozásra vonatkozik), azaz te lehetsz ott, mint konzulens és a konzultációt kérő (maximum még a gondviselője, ha kiskorúról van szó és a kiskorú szeretné, ha ott lenne anyu, vagy apu). Ez történhet pl: személyesen, skypon, viberen, írásban, vagy szóban, de a lényeg az, hogy az adott ember, a konzultációt kérő (1 ember) ügyével kapcsolatban adhatsz segítséget Theat Healing technikával, meditációval.

Sok sikert mindenkinek!

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

Hogyan válhatsz Theta Healing konzulenssé? Jelentkezz itt:

Theta Healing alap tanfolyam

 

Kapcsolódó cikkek